kedim ve tüyleri

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.021
158
kızlar lojmana taşındık ve yerler halıfleks :/ evde bir kedim var, tarıyoruz ama çok tüy döküyo, halı ve koltuklardaki tüyleri çekpasla temizliyorum ıslatarak ama halıfleksteki tüyleri tam temizleyemiyorum ve artık siyah giyemiyoruz :/ kedimin tüyleri beyaz

sizler kedi tüyleri için özel bişi kullanıyo musunuz süpürge alet veya temizleme yöntemi bilen var mı bantta kullandım ama halıflekstekileri tam almıyo

İran kedisi mi? Bu kadar problem yaratacak olanlar İran kedileridir, çok tatlılar ama feci tüy döküyorlar. Süpürgeyle çekince mutlaka gelir aslında; halıya yapışıyorlarsa ya koli bandıyla geç halının üstünden ya da tarak gibi bir şeyle...Sonra süpürgenin ucunu çıkartıp metal kısmıyla çek.

kedinizi hangi mama ile besliyorsunuz, tüyleri için maltlar var onlardan kullanıyor musun? şu eski tip halı fırçaları varya pazarda bile satılanlardan bayağı iş görüyor.zamanında yapı marketlerden birinden aldığım bir yapışkanlı rulom var benim tüyleri topluyor sonra musluğun altına tutuyorum bütün tüyleri bırakıyor.

İran kedisi mi? Bu kadar problem yaratacak olanlar İran kedileridir, çok tatlılar ama feci tüy döküyorlar. Süpürgeyle çekince mutlaka gelir aslında; halıya yapışıyorlarsa ya koli bandıyla geç halının üstünden ya da tarak gibi bir şeyle...Sonra süpürgenin ucunu çıkartıp metal kısmıyla çek.

van kedisi canım. kedim aman aman tüy döküyo diyemem ama bu halıfleks denen illet hepsini üzerine yapıştırıyo bırakmıyo :/

Hali fircasiyla taraman lazim supurmeden once.
Ya da yapiskanli rulo.

kedinizi hangi mama ile besliyorsunuz, tüyleri için maltlar var onlardan kullanıyor musun? şu eski tip halı fırçaları varya pazarda bile satılanlardan bayağı iş görüyor.zamanında yapı marketlerden birinden aldığım bir yapışkanlı rulom var benim tüyleri topluyor sonra musluğun altına tutuyorum bütün tüyleri bırakıyor.

la cat aldım canım doğuda olduğumuz için iki aydır bu mamayı veriyoruz bir goody bi de la cat satıyolar daha önceden ama halıflekse yapışıyo tüyleri koltuk ve halılar çok sorun değil ama halıfleks için halı yıkama makinesi alsam işe yarar mı acaba

Benim kedim de tüy döküyordu biz de mama markasını değiştirdik şuan hemen hemen hiç dökmüyor ve pırıl pırıl. Ama o marka kedinize çok çok iyi gelecek diye bir garanti de yok yani beslenmeden dolayı da çok tüy dökebilir.

Halıfleksi de Gold Master diye bir süpürge almıştım halı çırpma aparatı diye bir ucu var. Onu takınca halıdaki tüylerin en dibinde ne varsa yüzeyine çıkarıp alıyor. Toz tüy yün bişey bırakmıyor. Belki öyle bir aparatta bulabilirsiniz. Braun'un mavi renkli el süpürgesindeki aparatta benzer işi görüyor ama çekiş gücü az ve diğerine göre küçük kaldığı için pek kullanışlı gelmedi bana.

la cat aldım canım doğuda olduğumuz için iki aydır bu mamayı veriyoruz bir goody bi de la cat satıyolar daha önceden ama halıflekse yapışıyo tüyleri koltuk ve halılar çok sorun değil ama halıfleks için halı yıkama makinesi alsam işe yarar mı acaba

Anlıyorum orada bulamıyorsun ama Goody ve La Cat kötü markalar, market ürünü onlar kedin için de sağlıksız mamalar. Internetten sipariş versen kargoyla eve doğru düzgün bir marka getirtsen olmaz mı? 15 kiloluk al 1 kere, o sana 6 ay yeter...

ŞUNLARI ALABİLİRSİN :)

Eklentiler

• sticky_buddy1.webp
    sticky_buddy1.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 121
  • PetShop_3436430.webp
    PetShop_3436430.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 125
  • 115040627-3-dyson_dc_52_total_animal_elektrikli_supurge.webp
    115040627-3-dyson_dc_52_total_animal_elektrikli_supurge.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 111

daha kaliteli bir mama kullanırsan dökülme azalır. özellikle market mamalarından uzak durmak gerek bizim için burger king neyse onlar içinde o mamalar o. proplan veya royal canin öneririm daha uygun birşey dersen bonachibo var. hem kedin daha sağlıklı olur hem de daha az tüy döker temin ederim ederim seni. internetten alıyorum bende hem daha uygun oluyor hemde eve kadar geliyor. böylece tüy temizleyeceğim diye boşuna kendini de yormamış olursun. bir de tüyler için maltlar var ödül maması gibi deli oluyor benimkiler oda bayağı faydalı oluyor dökülmeye ve tüyleri de parlıyor :KK68:

Anlıyorum orada bulamıyorsun ama Goody ve La Cat kötü markalar, market ürünü onlar kedin için de sağlıksız mamalar. Internetten sipariş versen kargoyla eve doğru düzgün bir marka getirtsen olmaz mı? 15 kiloluk al 1 kere, o sana 6 ay yeter...

evet en iyisi internetten sipariş vermek

Hılls kullanıyordum 2 kedım olunca bonacıboya geçiş yaptım. Kısırlaştırılmış olandan 15 kg lik alıyorum. Gayette memnunum ama ben yaza girerken ve kışa girerken traş yaptırıyorum. En çok tüy döktükleri mevsim.

kızlar lojmana taşındık ve yerler halıfleks :/ evde bir kedim var, tarıyoruz ama çok tüy döküyo, halı ve koltuklardaki tüyleri çekpasla temizliyorum ıslatarak ama halıfleksteki tüyleri tam temizleyemiyorum ve artık siyah giyemiyoruz :/ kedimin tüyleri beyaz

sizler kedi tüyleri için özel bişi kullanıyo musunuz süpürge alet veya temizleme yöntemi bilen var mı bantta kullandım ama halıflekstekileri tam almıyo

Total animal diye bir süpürge modeli var, hayvan tüyü için özel başlığı var... Ben onu kullanıyorum, çok memnunum, total animal diye aratınca markası da çıkar zaten, ben şimdi burada reklam yapmayayım =)

Back
X