Teşekkür ederim yorumunuz için ama sorumsuzluk demeyelim isterseniz zira aşırı dikkatliyizdir her konuda..ama kızım dokuz yaşında bir çocuk ve sadece bir dakika balonunu bırakıp yanımıza geldi..bir dakika içinde yuttu balonu..ayrıca gittiğimiz heryere onu da götürüz biz ama yola çıkmasına izin vermedi veterinerimiz..gitmek mecburiyetindeydik ve orada da vereriner yoktu hiç müdahale ettiremezdik diye belirttim zaten..Kediciğe üzüldüm. Hem sorumsuzluk edip balon yutmasına sebep olmuşsunuz hem de 10 gün boyunca rahatsız hayvanı kafese tıkmışsınız. Keşke tatile gitmeseydiniz ya da ilgilenecek birine bıraksaydınız. İnşallah iyileşir yavrucak.
Ah sormayın nasıl içim yana yana bıraktım..evladım o benim.elimde olsa hiç bırakırmıydım..kahroluyorum üzüntüden..Insallh iyilesir. Belki siz bıraktığınız icin bir daha gelmeyeceğinizi onu terkettiginizi dusunmus olabilir.bu yuzden strese girmus olabilir. Inşallah cabuk iyilesir . Cok üzüldüm.
Aslında iyi bir veterinerimiz var ama bende düşünmüyür değilim aynı şeyi..Başka veterinere götürün.
Ah inşallah öyle olur..Strese girmistir muhtemelen.sevginizle düzeleceğini düşünüyorum ben.yalniz bırakmayın hayvanlar veteriner ortamını sevmiyorlar ki kediler evlerini sahiplenirler.
Fakülte var..ama röntgen de çekildi bugün bakıldı ciğerlerinde bir sıkıntı olda belli etmez miydi?..veterinerler yanılabiliyor
vakit kaybetmeden başka veterinere götürün
hayvan hastanesi var mı ya da yaşadığınız yerde
İnşallah..mecbur kalmasam gider miydim bırakıp..hayatımızı ona göre planlarız biz..Hayvanlar psikolojik olarak çabuk etkileniyorlar muhtemelen oda strese girmiştir üzülmüştür. Bazı hayvanlara ilgisiz kaldığında vs daha saldırgan olur bazıları daha yaramaz.ilgi çekmek için elinden geleni yapar. Sizinkininde psikolojik olduğunu düşünüyorum umarım çabucak toparlanır oğlun...
Olur öyle şeyler bol bol sevin onu konuşun:) bide içiniz rahat etmezse eğer bir başka veteriner e daha götürün oda bi baksinİnşallah..mecbur kalmasam gider miydim bırakıp..hayatımızı ona göre planlarız biz..
Benimde aklıma gelmiyor değil..ama bıraktığımız klinik gerçekten düzgün bir yer..susuz falan bırakmazlar sanmıyorum çok ilgililer..hasta hayvanı bırakıp gitmezdim bende mecbur kalmasam..gittiğim yerde beteriner hekim yok ve yuttuğu balonun takip edilmesi gerekiyordu..zaten balonu da veterinerin müdahalesiyle çıkartmış..yahu hasta hayvan bırakıp gidilir mi? tüylerini bile yalayamadıysa baya susuz bırakmışlar o hayvanı. stresten olur da o kadar olmaz bıraktığınız yerde hastalık kapmış olabilir. azıcık hayvanı düşünüyorsanız başka bir veterinere götürün kontrol ettirin. eğer kendi hataları varsa üstünü örtmek için doğru teşhis koymayacaklardır. yaş mamayla ya da sevdiği şeylerle besleyin bu ara.
Evet bende ona takıldım stresten nefes alışı beden etkilensin ki?..balon iki parçaydı kızım emin ikisi de çıktı..Nefes sıkıntısı bana garip geldi
Mutsuz olabilir, depresif olabilir ama neden hırıltılı nefes alsın ki
Bi parça daha kalmış olmasın?
Çok teşekkür ederimOlur öyle şeyler bol bol sevin onu konuşun:) bide içiniz rahat etmezse eğer bir başka veteriner e daha götürün oda bi baksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?