Kedim:((

hiç belli olmuyor emin olun 9 kedim var veterinerlerle fazlasıyla haşır neşirim bulunduğum şehirdeki tüm veterinerleri dolaştım neredeyse fazlasıyla övülen yerlerde bile nelerle karşılaştım. her ne kadar temiz düzgün bir yer gibi de görünse ona kanmayın ekstra bir fikir alın mutlaka. veteriner çok iyi biri olabilir fakat hayvanların yanında kalan eleman (ki 24 saat hayvanların başında duran birisi olmuyor birçoğunda) suyunu vermiş gitmiştir dökülmüştür, pislenmiştir, çeşme suyudur, hayvan beğenmemiştir vs. takip etmezler. tükürük bezleri kuruduysa nefes alması ondan kötüleşmiş olabilir. başka bir veterinere götürün en yakın zamanda gerekirse orada da çekilsin ciğer filmi tahlil falan yapsınlar. sabit tutulmazsa film çekilirken oynayabiliyor görüntü belki ufacık bir şey o arada gözden kaçmıştır her ihtimali göz önünde bulundurun.

Bağırsaklarında tıkanıklık falan olmuş olabilir mi? Veteriner falan değilim de sadece fikir yürütüyorum
İşte bağırsak durumu sürekli kpntrol edildi röntgenle..o yüzden götüremedim ya tıkanıklık olsaydı cerrahi müdahale gerektirecekti..ama olmadı kakasını yapmış düzenli..

Çok teşekkür ederim..peki sizce enjektörle su vereyim mi biraz..az birşey verdim biraz evvel..çok zorlamak istemedim..ama dört saattir bizde birşey yiyip içmedi..

Çok teşekkür ederim..peki sizce enjektörle su vereyim mi biraz..az birşey verdim biraz evvel..çok zorlamak istemedim..ama dört saattir bizde birşey yiyip içmedi..
Enjektörle verin. Çok susuz aç kalmışsa halsizlikten de olur. Stresten olabilir Allah göstermesin fip filan da olabilir. Daha çok yeni kedimizi kaybettik bu fip illetinden. Halsizlik vs hep vardı. Başka bir vet e daha götürseniz tavsiye edilen. Ben iyice hassaslaştım en kötü ihtimallere karşı gene de baktırım derim.

Aslında iyi bir veterinerimiz var ama bende düşünmüyür değilim aynı şeyi..

Ben de bugün bir kedi sahiplendim. O yüzden harala gürele bir şeyler okuyorum sürekli. Okuduğum yazılardan birinde eğer kediyi veterinere bırakmak zorundaysanız video vs isteyin diyordu. Çünkü çoğu veteriner yeterince ilgilenmiyormuş, tedavilerini aksatıyormuş vs. Hatta birinde yazı sahibinin kedisine ilaç veriyoruz diyip vermemiş, parasını almışlar, tedavi vs yok yani ortada. Sonra da kediyi teslim etmişler tedavi bitti diye. Sonuç malum... Ne kadar iyi olsa da titiz olmak lazım.

Vererinerimizi aradım şimdi getirin bu gece gözetimimde kalsın dedi..götürücez bakalım birazdan.fıp falan olduğunu sanmıyorum çünkü çok sağlıklıydı bu olaya kadar..

Yapmayın yaa inanmak istemiyorum böyle vicdansız değillerdir diye düşünmek istiyorum..birde benim sadece iş yerimde bile en az on tane müşterileri var yaptıkları olumsuz birşeyin geri dönüşünü yaşıyacaklarını biliyorlar..bende sağlıkçıyım uyguladıkları prosedürleri iyi kötü anlıyorum..iyi düşüneyim iyi olsun diyorum şu an..

Yok ben sizin de başınıza gelir anlamjnda söylemedim. İlgilenmemiştir kediyle bakmamıştır. Öyle olunca kedi de kendine bakmamıştır vs anlamında.

Hayvan terk edildiğini sanıp depresyona girmiştir. Bu gece götürürseniz gece yanında kalin terk ettiginizi sanmasin. İnşallah bir şeyi yoktur. Siringayla su vermeye devam edin bence. Tuzsuz tavuk suyu da olabilir yemek yemiyorsa. Veteriner neden fark etmiyor nefesini, hayvanla ilgilenmemis belli ki. Bu gece gitmeyin sabaha geçmezse başka doktora gidin bence. Oksayip sevin bol bol ilginizi anlasin.

Başka bir veterinere götürün. Her ne kadar veterinerizden memnun kalsanızda başka bir veterinere de götürmekte fayda var. Nefes kısmı bana hiç normal gelmedi garip.

Bıraktık şimdi vererinere..oksijen vericek geve yanımda kalsın dedi..evde kalsa hiçbirşey yapamıyorum..yarın durumuna bakalım olmazsa tabiki götürücem başka yere..

İlk önce başka bir veterinere götürün .
Bence hayvan depresyona girdi .
Bende traş yaptırcagım zaman sabah bırakıp akşam alırım . Gün içinde de resim isterim napıyır diye . O kadar kötü görünür ki anlatamam .
Büyük şhtimalle terkettik zannediyorlar ..

Sen yinede içinin rahat etmesi için başka bir veterene göster . Bu arada kötü yorumlara bakma . İnsanlar bilip bilmeden konuşuyor. Sende istemezdin balon yutmasını ama bazen gözden kaçiyor işte .
Veya balon yutcagı aklına gelmez insanın

Çook geçmiş olsun . İnşallah bir an önce iyileşir

Veteriner sadece işini yapar siz 10 gün tatildeyken bakmak zorunda değil onunfa bir hayatı var demek ki tahmin ettiğiniz gibi kolay olmadı yıprattı bu kadar.üzülen bir insanın bu kadar kolay bırakmasını anlamadım bari bir yakınınıza emanet etseydiniz biraz sorumsuzluk olmuş bundan sonra ilgilenerek telafi edip iyileştirirsiniz

Bıraktık şimdi vererinere..oksijen vericek geve yanımda kalsın dedi..evde kalsa hiçbirşey yapamıyorum..yarın durumuna bakalım olmazsa tabiki götürücem başka yere..

Daha yeni size kavusmus, yine birakmissiniz..
illaki iyiligini istiyorsunuz ama o kedinin size ihtiyaci var.
Bunalimda oldugu asikar.
Gunlerdir kafeste tikili kalmis, mudahaleyle balon cikartmis.
Ben olsam bu gece asla yanimdan ayirmaz, sabah ilk is baska bi veterinere gotururdum.
Bu gece yine birakmakla iyi etmemissiniz.
Koyun koyuna uyuyabilirdiniz.

Başka bir veterinere götürün. Her ne kadar veterinerizden memnun kalsanızda başka bir veterinere de götürmekte fayda var. Nefes kısmı bana hiç normal gelmedi garip.
Kendiside farketti normal olmadığını zaten oksijen vericek..bilmiyorum kafam durdu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…