arkadaşlar canım oğlum balon yuttu iki hafta kadar önce..kusunca anladık..bir parçasını kusarak çıkardı..diğer parçası çıkmadı..endoskopi yapıldı ama bağırsaklara indiği için izlemeye alındı dışkıyla çıkmazsa ameliyatla alınacaktı..bekleme aşamasında bizim şehir dışına çıkmamız gerekiyordu ve gittiğimiz ilçede veteriner hekim bulunmadığı için mecburen veterinerimize bıraktık..halsizlik falan vardı ama bıraktığımız gün bayaa iyiydi normale dönmüş gibiydi..sadece bağırsağındaki balonu atmasını bekleniyordu ve kakasıyla attı balonu iki gün sonra..sık sık arayıp durumunu kontrol ettim hep iyi olduğu söylendi ama bugün döndük ve oğluşunu görünce şok geçirdim..çok kötü görünüyor..tüylerini hiç yalanamış keçe gibi olmuş..en önemlisi nefes alamıyor hırıltılı şekilde çok sık nefes alıyo..kaç saattir yemedi içmedi hiçbirşey..yatıyor öylece..hemen veterinerimizi arayıp geri götürdük tekrar muayene etti röntgen çekti steteskopla dinledi hiç bir sıkıntı yok ciğerlerinde dedi..on gündğr kafeste kalınca stresten böyle olmuştur korkmayın dedi..önlem olarak antibiyotik ipne yaptı ciğerleri için..ama ben çok korkuyorum hiç iyi görünmüyor..normal mi stresten nefes almakta zorlanır mı kediler.lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun..