Kedim:((

Tercihinizi bu yonde yapmissiniz bisey demiyorum sadece evladim evladim bilmem ne demeelerinize takildim.
Allah korusunu öz cocugunuzu 10 gun hastanede tek birakmak zorunda kalacak bir durum icine girseniz asla kayinpederi gormeyi dusunmezdiniz. Sadece bunu demek istedim.

Kayinpeder hastaysa esimi yollar kediyi beklerdim ben, esimde kediyle kalmami isterdi. Benim babam hasta olsa kedimi esime emanet ederek giderdim.

Evladim gibi, bebek gibi buyuttum vsvs ifadeleriniz olmasa gercekten takilmayacaktim bu kadar.

Aman çok üzüldüm. Yokluğunuz boyunca kafeste tutmuştur onu veteriner. Alışık olmadığından depresyona girmiş olabilir. Sizde yanında olmayınca iyice üzülmüştür. İniallah iyi olur kediniz. Emin olmak için başka bir veterinere götürseniz. Birde kediniz o durumdaysa size niçin iyi olduğunu söylediler ki. Yokluğunuzda doğru düzgün ilgilenmemiş de olabilirler.

Daha iyi düne göre..zor bir gece geçirmişler..bütün tetkikler yapıldı eosinofil değeri yüksek çıkıyor.tam taşhis koymak için uğraşıyorlar..kalp hastalığı ya da kalp kurdu ihtimali üstünde duruyorlar..pazartesi günü ekg yapılacak..şu an biraz daha toparlamasını bekliyorlar..nefes alışında hala biraz sıkıntı var ama düne göre çok iyi..ayaklanmış yürüyo..su içti bolca..iki tane uzman iki tane de normal veterinere emanet şu anda..yapılabilecek tüm tedaviler yapılıyor..klinikte pansiyonda kalan diğer kedileri de gördüm gerçekten çok sağlıklı tertemiz bakılmış hepsi..bizim ki neden böyle oldu kendileri de şaşkınlık içinde ellerinden geleni yapıyorlar..

Toparlanır inşallah sizde orada olup bol bol moral verin. Vitamin destekleri önemli. Maalesef kedilerde değişik hastalıklar olabiliyor üzülüyoruz

Sevindim daha iyi olmasına. İnşallah ciddi bir şeyi yoktur. Geçmiş olsun.

Veteriner teknikeri ve bir çok kedi annesi olarak dünyadaki en büyük ilacın sevgi ve ilgi olduğunu belirtmek isterim :) bol bol dokunun konuşun hadi toparlan annecim sana ihtiyacımız var sen çok güçlüsün vs. İnanın hiç bir farkları yok bizlerden. Umarım bir an önce iyileşir yardım edebileceğim bir durum olursa danışmaktan veya fikir almaktan çekinmeyin lütfen

Başka vete götürün bence acilen yemek yememesi genelde ciddi sorunlar çıkıyor altından o stres on gün sürmez

Kediniz enfeksiyon veya mikrop kapmış olabilir bu aralar yaygın mış iş yerinee baktığım yavrum iki günde melek oldu sapasağlamdı lütfen vakit kaybetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…