Kedim:((

Ama kötü durumdaydı..serum bağlayıp oksijen vermişler..kan testi yapılmış enfeksiyon değil alerji çıkmış..eosinofil değeri yüksek çıkmış..sadece psikolojik olduğunı düşünsem aynen dediğinizi yapardım ama kuzum fiziksel hasta..

10 gun boyunca farketmemisler mi bu durumu?
Veterinerinize guvenmeniz guzel ama siz yokken cok ilgilenilmemis hayvancagizla..

Keşke yaninda kalsaydiniz. Biraz fedakarlık gerekiyor bu gibi durumlarda. İnşallah düzelir. Şöyle söyliyim kedimize serum verilmesi gerektiğinde serumu yanimizda takıp bizi dışarıda beklemeye almışlardı. Sadece yarim saat sonra nasil gidiyor diye yanina gittim, kedinin ağzı göğsüne kadar salya içindeydi titriyordu. Korkunca, terk edildiğini saninca yutkunmayi kesiyorlarmis. O andan itibaren yaninda ayakta ona dokunarak bekledim her defasinda. Serumdan korkuyordu ama en azindan benim yaninda oldugumu biliyordu diye salyasi akmiyordu. Hayvan kac gün kafeste kalmış. Terk edildiğini düşünmüş. Insallah başka hayvanlatdan bir şey kapmamistir. Lutfen ilginizi gösterin.

Birisi sorumsuzluk yaptiginizi soyleyince "evladim gibi, evladim gibi" diyip durmayin ya. 9 yasinda bir de cocugunuz varmis. Hangi mecburiyet cocugunuzu 10 gun hasta haliyle hastanede tek birakip gitmenize sebep olabilir? Muhtemelen hicbisey. :)))
Kedi oldugu icin planlarinizi bozmak istemediniz biraktiniz hayvani.

Zor nefes alma ve keçe tüylerin sadece stressten oldugunu dusunmuyorum ben. Baska hekimlere de goturursunuz umarim. Hayvanlara sizin yaninizda ilgili gibi davranan, seven oksayan hekim iyi hekim oldugu anlamina gelmiyor. Belkinde gercekten iyidir ama yine de 2. Bir göz diyorum... Gecmis olsun.

Kliniğe bulaşıcı hastalığı olan hayvanları almıyorlar o konuda içim rahat ama tabii eminde olamıyorum..yanında kalmayı bende isterdim ama gece boyu nasıl kalayım..fedakrlık ah neler yaptım bir bilseniz hep derim kızımı büyütürken bu kadar uğraşmadım diye bebek gibi büyüttüm ben kuzumu..içim yanıyo bir bilseniz..

Kayınpederim 80 yaşında ve ciddi dumrumda rahatsız bu belkide son bayramıydı gitmemezlik edemezdik..küçük biryerde yaşıyorlar vereriner hekim yok..kedim balon yuttu burdada veteriner yok müdahaşe ettiremiyorum diye konu açsaydımda niye götürdünüz veterinere bıraksadınız ya diye ayar verirdiniz..o an ne kadar çaresiz kaldım bilseniz bayram dolayısıyla herkes tatilde kimseyede emanet edemedim..içim yana yana bıraktım..

Çok teşekkür ederim..peki sizce enjektörle su vereyim mi biraz..az birşey verdim biraz evvel..çok zorlamak istemedim..ama dört saattir bizde birşey yiyip içmedi..
biraz verin iğne kısmını çıkarın da. tüylerini falan tarayın bir keyfi yerine gelsin diye gıdısını karnını sevin bolca. keyfi yerine gelince kalkıp yer bir şeyler. hırıltı konusunda rutubetli pis bir yerde falan duruyorsa kafes ondan da etkilenmiş olabilir. mama yememeye devam ederse kedi sütleri var ya suyla karıştırıp hazırlanan ondan yapın şırıngayla verin. yaşı kaç bilmiyorum ama en azından vitamin besin desteği olur o.

Bulaşıcı hastalığı olup olmadığını test etmek için gelenleri test sonucundan sonra almiyorlardir, teste kadar içerideler yani. Ben kendi yapacağım şeyi söyledim. Gece boyu veteriner orada kalıp oksijen verecekse ben de yaninda kalirdim. Yok zaten sizi gonderip yarim saat sonra o da evine gidecekse ( bunu söyler mi bilmiyorum. Belki gece kalacağını soyleyip gider) bekleyip kedimi de alip dönerdim. Kendi yapmayacağım bir şeyi önermedim yani. Üzmek için söylemiyorum ama ben kedinin balonu çıkarmasını da beklerdim bir kaç gün bir yere gitmeyip. İnşallah iyileşir kedicik.

Of of bilmiyorum birşeyi yoktu hegün yakından takip ediyoruz özellikle diyor ama bile iyorum..

Dondugunuz gun perisan halde bulmussunuz kediyi.
Bu enfeksiyon bi anda peydah olmamistir ki, hirilti bugunluk is degildir.
Sabah kedinizi alip baska bir vet e goturun.
Olayda ciddi ihmalleri soz konusu, demedi demeyin.

Çok teşekkğr ederim..çok sağolun..

Dondugunuz gun perisan halde bulmussunuz kediyi.
Bu enfeksiyon bi anda peydah olmamistir ki, hirilti bugunluk is degildir.
Sabah kedinizi alip baska bir vet e goturun.
Olayda ciddi ihmalleri soz konusu, demedi demeyin.
Açıkçası bende aynı şeyi düşünmeye başladım..bu gece serum takviyesi kendisine getirsin biraz yarın bakıcam duruma.hayır hergün arayıp kontrol ettim nasıl ihmal edebilirler aklım almıyor..

Açıkçası bende aynı şeyi düşünmeye başladım..bu gece serum takviyesi kendisine getirsin biraz yarın bakıcam duruma.hayır hergün arayıp kontrol ettim nasıl ihmal edebilirler aklım almıyor..

Telefonla ne kadar duruma hakim olabilirsiniz ki?
Lafla goz boyamak kolay, icraatlari kesinlikle eksik.
Gayet ihmal etmisler.
Kece gibi tuyleri de mi gozlerine batmadi?

Kolay bırakmadım işte mecbur kaldım..bağırsağında balonla nasıl yola çıkartayım hayvanı ne olacağı belli değil..yakınımızda yok öyle yaşadığımız şehirde bırakalım desek..bayram dönemi arkadaşlarımız da tatilde hep..başka alternatifim olsa bırakırmıydım hiç..

Ah sormayın nasıl içim yana yana bıraktım..evladım o benim.elimde olsa hiç bırakırmıydım..kahroluyorum üzüntüden..
Şu aralar kedi sahiplenmeyi düşünüyorum ama hep böyle konular önüme çıktığı için korkuyorum. Ama ben ne kadar sevgi dolu olduğunuzu burdan anlıyabildiğime göre kedinizde bunu hissedip düzelecektir merak etmeyin.

Telefonla ne kadar duruma hakim olabilirsiniz ki?
Lafla goz boyamak kolay, icraatlari kesinlikle eksik.
Gayet ihmal etmisler.
Kece gibi tuyleri de mi gozlerine batmadi?
Yani biz sürekli kaka takibi yaptık bu hayvana nasıl sıkıntısı olsa nasıl farketmeyiz diyor..

Çok sağolun inşallah düzelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…