Bu da yanlış bir yöntem. Birçok kedinin felç kalmasına sebep oluyor o araya sıkıştıkları için. Başka okuyan arkadaşlara bilgi olsun diye eklemek istedim…camı üstten açın niye demedim
İki ay için gidecektik o yüzden kedi otelini falan hiç düşünmedim bile Çilek için sevilmek sarılmak çok önemli sürekli temas ettiği bir insan olmalı yoksa bunalıma girer verdiğimiz ailede bu sevgiyi ve ilgili bulmuştuk böyle bir hata yapacaklarını bilsem tabi ki de kızımın başından ayrılmazdım. En büyük hata bende tabiKeşke eve bıraksaydınız mamasını suyunu vermişini bir arkadaşınızdan rica etseydiniz keşke ama onun vadesi o kadar sizlede olsa bir şekilde gidecekti
Konuşmak yetmiyor sürekli Çileği konuşmak istiyorum o yüzden cevap yazıyorum isterseniz aldırmayın kusura bakmayın lütfen. Biz ilk 25 gün çadır tatili yapacaktık otelde yada evde kalmayız hiçbir zaman. Sonra bir hafta için gelip 20 günlük Balkan Ülkelerini gezecektik yoksa götürebileceğim heryere Çileği götürüyordum zaten. Kendimi aklamaya çalıştığımı sanmayın o kadar büyük suçum varki çok iyi biliyorum . Ömrü bu kadarmış falan diyorlar da yok yani hiç öyle değil yeterince dikkatli davranmadımbaşınız sağolsun kendinizi suçlamayın. ama bundan sonra beraber yaşayacağınız kediler için de deneyim kabul edin bunu. nasıl çocuğunuzu birinin evine bırakmıyorsanız kedinizi de bırakmayın. hiç kimse ama hiç kimse sizin kadar dikkatli olamaz. ayrıca kedi iki ay boyunca yalnız bırakılmaz. yalnız derken yabancı biriyle de bırakılmaz. iki ay gideceğiniz yer otel olamaz mutlaka evdir; kedinizi de götüreceğiniz bir düzenleme yapın ya da ben böyle bir aylık tatiller için gittiğimde 15 günde bir gelip iki üç gün kolaçan edip yeniden gidiyorum. sabırlar diliyorum çok zor gerçekten
yok anlıyorum sizi, çok acı çekiyorsunuz ama kendinizi suçlamanın faydası yok, yaşadığı müddetçe mis gibi baktınız mutlu bir ömrü olmuştur eminim. insan her yeni kediyle beraber yeni deneyimler ediniyor; ben de bir kedimi sistitten kaybettim hala kendimi suçlarım nasıl farkedemedim diye. benim tavsiyem eğer böyle uzun tatiller hayat tarzınızsa, siz yokken bizzat sizin eve gelip bakacak birileriyle anlaşmak. sokak hayvanları için örgütlenmelerde sahibi yanında olmayan hayvanlara evinde bakan genç arkadaşlar oluyor. gelip bir iki saat ilgileniyorlar, size video atıyorlar ve tanıdıktan akrabadan daha dikkatliler... onlara verdiğiniz para da bir nevi başka hayvanlara gittiği için ekstra fayda oluyor. insan kendi evini hayvanına göre dizayn ediyor kapısı penceresi ama başka evler böyle olmuyor maalesef. hemen bir yeni kedi alın; çileğin acısını da mutluluğunu da onunla yaşayın hem daha kolay atlatırsınız hem de çileğin anısı başka bir hayvana ev sağlamış olurKonuşmak yetmiyor sürekli Çileği konuşmak istiyorum o yüzden cevap yazıyorum isterseniz aldırmayın kusura bakmayın lütfen. Biz ilk 25 gün çadır tatili yapacaktık otelde yada evde kalmayız hiçbir zaman. Sonra bir hafta için gelip 20 günlük Balkan Ülkelerini gezecektik yoksa götürebileceğim heryere Çileği götürüyordum zaten. Kendimi aklamaya çalıştığımı sanmayın o kadar büyük suçum varki çok iyi biliyorum . Ömrü bu kadarmış falan diyorlar da yok yani hiç öyle değil yeterince dikkatli davranmadım
İlginiz için teşekkür ederimyok anlıyorum sizi, çok acı çekiyorsunuz ama kendinizi suçlamanın faydası yok, yaşadığı müddetçe mis gibi baktınız mutlu bir ömrü olmuştur eminim. insan her yeni kediyle beraber yeni deneyimler ediniyor; ben de bir kedimi sistitten kaybettim hala kendimi suçlarım nasıl farkedemedim diye. benim tavsiyem eğer böyle uzun tatiller hayat tarzınızsa, siz yokken bizzat sizin eve gelip bakacak birileriyle anlaşmak. sokak hayvanları için örgütlenmelerde sahibi yanında olmayan hayvanlara evinde bakan genç arkadaşlar oluyor. gelip bir iki saat ilgileniyorlar, size video atıyorlar ve tanıdıktan akrabadan daha dikkatliler... onlara verdiğiniz para da bir nevi başka hayvanlara gittiği için ekstra fayda oluyor. insan kendi evini hayvanına göre dizayn ediyor kapısı penceresi ama başka evler böyle olmuyor maalesef. hemen bir yeni kedi alın; çileğin acısını da mutluluğunu da onunla yaşayın hem daha kolay atlatırsınız hem de çileğin anısı başka bir hayvana ev sağlamış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?