Merhaba bunları nasıl yazabiliyor olduğumu bile anlayamadan yazıyorum. Eşimle Çileğimi bir aileye emanet ettik ve tatile gittik . Daha öncede emanet etmiştik aynı aileye. Çileği bırakırken camları açmamaları konusunda tembih etmeyi unutmamayı kendime tembihleyerek gittim kızımı bırakmaya . Ama ilk kez bakmadıkları için bir önceki seferden zaten biliyorlar bu konuyu. Yinede ben tekrar takrar anlatmam gerektiğini hissettim. Tam anlatıyorum Çilekle ilgili aklımdakileri bir adam geldi konu dağıldı . Arayarak hatırlatayım dedim cam konusunu ama tatil boyunca elim gitmedi diyorum ki Çileği aramadım ama koşturmaktan güneşten sıcaktan elim gitmiyor telefona çok enteresan. Haberleşiyoruz tabi ara ara video fotoğraf atıyorlar için rahat ediyor Çileği görünce. Derken bayramın birinci günü beni aradı Çilek camdan düştü diye sonrası kabus zaten... Niye aramadım camı üstten açın niye demedim neden onlara verdim neden neden neden kendimi balkondan atmayı bile düşündüm. Hatta kardeşim Çileği 15 gün önce rüyasında görmüş yüksek bir binada , anneme anlatmış sonrada unutmuş ikiside bana anlatmamışlar , anlatsalar belki ben daha hassas okurdum. Kızımı atmış gitmiş gibi hissediyorum kendimi. Bundan sonra kızımın boşluğunda nasıl bir hayat bekliyor beni kim bilir. Evdeki her anım onunla her köşede Çilek