Kedimi kaybettim

Kusura bakmayin ama sorumsuzluk yapip sonra kendimi balkondan atmak istedim, yok ölmek istedim gibi abarti tepkiler vermeyin.

Sineklik olmayan eve kedi emanet etmek zaten sorumsuzluk, yaz ortasindayiz etraf yaniyor sicaktan. Siz tatilde takilirken millet evinde cam mi açmayacakti, en azindan evi hiç mi havalandirmayacaklardi? Daha once biraktiginizda da açmislardir cami muhtemelen ama bu defa düşmüş.

Cocugunuz olsa bu kadar rahat emanet edebilir miydiniz?

O kadar haklısınız ki

Dört kedim var büyük de konuşmak istemiyorum ama bundan sonrası için ders olur inşallah. Bir yabancının evine kedi bırakmak hadi onu da geçtim cam olayını atlamak nasıl bir akıl tutulmasıdır anlam veremiyorum kusura bakmayın. Pisi pisine melek olmuş kedicik, yazık.

Başınız sağolsun.
Bizim kedimizi de o kadar dikkat etmemize rağmen 3 kez fransız balkona çıkmışken yakaladım. Sinekliği bir şekilde itip çıkmış dışarı. Artık biz odadaysak camı üstten açıyorum, yoksak komple kapatıyorum ve kapısı kapalı bir odanın camını açıyorum ki hava alsın bir şekilde.

Tahmin edemezdiniz böyle bir sonu olacağını, daha önce de emanet etmişsiniz. Çocuğunu anaokuluna gönderip cenazesini alan var, ne yazık ki biz herşeyi kontrol edemiyoruz bu hayatta Çok üzüldüm ve acınızı anlıyorum.

Kendinizi suçlamayın onun vadesi o kadarmış güzel kızın

Başınız sagolsun bazi seylerin olmasi gereken zamanlar var ve biz ne yapsakta oluyor 4 duvar arasinada kapatsaniz bir sekilde yine kaybedecektiniz sizin hataniz degil uzmeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…