Kedimi kısırlaştırdım. Bilgi sahipleri bakabilirmi..

Geçmiş olsun, ben dişi kedimi kısırlaştırmıştım veteriner 24 saat kutudan asla çıkarmayın kendine zarar verir demişti. Bizimkinde dikiş daha fazla olduğu için ve içeride de dikişleri olduğu içindi tabi. Yarın sabaha kadar çıkarmamaya çalışın, gece kendine gelip normal miyavlamaya başlarsa çıkarabilirsiniz. Ben de ilk başta nasılsa uyuyor anestezi yüzünden diye kutuyu açık bırakmıştım da kaşla göz arasında kalorifer peteklerinin altına kaçmıştı. İşkence yapmışız gibi davranıyordu, küsmüştü. Sanki bilerek canını yakmışız gibi tavırlıydı bize ama anestezi etkisi geçince o tavrı da geçti. Kutuda daha güvenli hissediyorlar kendilerini. Bir not da lütfen ıslak mendille değil ıslak bir pamukla silin yüzünü silecekseniz, gözlerinde akıntı vs oluşursa da ılık çaya batırın pamuğu öyle silin. Hâlâ anestezi etkisinde olduğu için halleri normal, enfişelenmeyin ve kendi haline bırakın.

Önce sakin ol canım. Kendi haline bırak ama gözetle sürekli. Yarına hiçbir şeyi kalmamış olacak, kafasına taktıkları şeyi akşam bi süre çıkar mama kabının önüne getir kedini mamasını yesin suyunu içsin ben öyle yaptım. Kusmaları olabilir endişelenme panik yapma. Dişi kedilerdense erkeklerinki daha kolay oluyor, tecrübeyle sabit. Evde serbest dolaşabilir bir sorun olmaz

Bir gariplik olduğunu düşünüyorsanız lütfen veterinerinizi arayın
Buradan ay normal vs deriz sonra başka bir şey gelişir geç kalırsınız

geçmiş olsun.

biraz kendine geldi mi? ameliyattan sonra bir kaç saatte kendine gelmesi lazım ama sersemlik ve halsizlik 24 saat kadar sürer. hala kendine gelmediyse veterineri bir arayın isterseniz.

kutuyla yanınıza koyarsanız daha iyi olur. hem gözlemlersiniz hem de gidip ters bir hareket yapmasına yada ters bir yerde uyuyakalmasına mani olmuş olursunuz. balkonları, pencereleri de kapatın.

En güzeli sizin dediğiniz gibi ama apartman dairesindeyiz salamıyoruz bir yere babam getirtti en başta ben hep özgürlüğünü kısıtladık doğal yaşamına müdehale ettik diye düşündüm o yüzden böyle görünce kötü oldum yine bizim yüzümüzden diye

Yanı uzulmeyın 3 gune duzelıyolar. Dedıgım kopekte ıste ayahı kesilince narkozdayfı hayvan 3 gun sapsal sapsal davranıyodu sonra guzeldı ama 3 ayaklıydı

Geçmiş olsun sizi çok anlıyorum aynısını bende yaşadım.Benim oğlumda kısırlaştırıldığı gün öleydi.4 gibi eve geldik evde uyandı.Doktor tuvaletinin yanına koyun orda uyansın demişti.İlk ayağa kalktığında sarhoş gibiydi arka bacaklarını sürükleyerek yürümeye çalışıyordu.Gece 2-3 e kadar sersemlik devam etti.Kuzum benim hep kucağımızda uyumak istedi.Sabah uyandığımda bir baktım hiçbirşey olmamış gibiydi.Benim oğlumda hiç dikiş,sargı filan yoktu sizinkinde varmı?Umarım iyi olur hemen

Teşekkür ederim. Biraz daha ayılmaya çalışıyor uyanıyor kutusundan çıkmaya çalışıyor zorluyor kendini sonra tek bir yere sabit bakıyor tekrar uyuyor

Bilmediğimden soruyorum. Kedi neden kısırlaştırılır ki hani canı yanmasın demişiniz ya. Valla bilmiyorum nedenini
Ev kedileri çiftleşme dönemlerinde çok farklı tepkiler veriyorlar ikinci bir kedi alma şansı yoksa mecburen kısırlaştırılıyor

Sargı falan yok bir tane dikişi var. Umarım bi an önce iyi olsun sağolun

Ev kedileri çiftleşme dönemlerinde çok farklı tepkiler veriyorlar ikinci bir kedi alma şansı yoksa mecburen kısırlaştırılıyor
Hmm yani o dönemde mi acı çekiyorlarmış. Teşekkür ederim

Bir gariplik olduğunu düşünüyorsanız lütfen veterinerinizi arayın
Buradan ay normal vs deriz sonra başka bir şey gelişir geç kalırsınız
Veterinere danıştım herşey normal diyor. Ama ben duygusal olarak hiç iyi değilim onuda açamadım adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…