Kedimi kısırlaştırdım. Bilgi sahipleri bakabilirmi..

Bende kendimi kisirlastirdim diye okudum valla sonradan kediyi gorunce ayyy ddm ne guldum yaa

Bir veteriner hekim olarak söyleyebilirim anestezi etkisinden çıkması her kedi de aynı saatlerde olmaz 24 saate kadar sürebilir.anesteziden tam çıkana kadar mama vermeyin ama su verebilirsiniz.erkek kedi için kısırlaştırma saglık açısından yararlı tümör olguları çok görülüyor erişkinlerde çünkü.içiniz rahat olsun başka sorunuz olursa cevaplayabilirim

Allah razı olsun içimi rahatlattınız. Çok teşekkür ederim şimdilik yok :)

Sabaha biseyi kalmaz merak etmeyin. Biz de kisirlastirmamak icin 3 ay direndik ama gecenin 3 bucugunda uykudan uyandirinca yok bu boyle olmaz dedik.Dayaniriz bagirsin dogasi dedik ama olmadi. Bir sure sonra inanilmaz derecede bir hal aliyor. Bi de yemeden icmeden kesildi zayifladi. Su an cok iyi. Emin olun erkekligi gitmiyor. Evdeki disi kedimize arada sarkintilik yapiyor. Ama bagirmasi o cilgin halleri yok tabi.

Bende sorabilir miyim bir soruDün akşam kedim Buket çiçeğin içinden bir yaprak yuttu.Öğürmeye filan başladı çok korktu boğazına takıldı muhtemelen.Bebeklere yapılan hareketi yaptık Şırıngayla su filan sıktık ağzına bişeyler yiyince geçti.Bu gibi durumlarda Ne yapmak gerekiyor boğazına birşey takılınca internette baktım ama bulamadım.Birde bunu araştırırken bazı çiçeklerin kedileri zehirlediğini okudum evdekiler de zehirler mi?

Bizde aylardır direniyoruz bir gün değil hergün bağırıyordu bizi uyutmaması ayrı neyse geçer dedik ama gece vakti ev sessizken bağırması komşulara ayıp oluyordu birde. En çokta kedime yazık dedim ne hallerde birşeyde yapamıyoruz çiftleştirmekte çözül değil ertelemek oluyor sonuçta

Öğürme öksürme çıkarmaya yönelik hareketler evet yaptığınızın işe yaramasına sevindim daha ciddi çıkaramadığı durumda direk hekiminize götürün.evet bazı bitkiler zehirli olabiliyor ama spesifik olarak yuttuğu çiçeğe yada başkasına bişey diyemem evdekilerden kedinizi gözlemleyin zehirlenme belirtisi olursa acil götürün kusma vs

O neyse de bebeklerin ağzına su sıkmakta ne? Kediyi bilmem belki de aynı mantıktır ama boğazına birşey takılan kişinin ağzına asla bişey verilmez o an sadece nefes almaya çalışmakla uğraşır yutkunma refleksini kullanamaz daha çok boğarsınız aman. Yapacağınız tek şey biliyorsanız heimlich ve öksürtme bilmiyorsanız bi tek öksürük

Çiftleşmek hayvanların içgüdüsel olarak yaptığı birşey zaten zevk almak için yapmıyorlar erkek kedilerin kısırlaştırılması gerçekten önemli hele o idrar kokusu emin olun sağlığı açısından iyi birsey.

Erkek kediler disilere benzemiyor. O dönemleri hic gecmiyor. Ciftlestirmek cözüm degil yani.
Bana da ilk zamanlar kotu duusunceler olmustu. Haksizlik ettik diye ama simdiki halini görünce niye okadar cektik diyoruz. Zamanla alisirsiniz.

İşte biz insanmış gibi düşünüyoruz bazen :) sağlığı herşeyden önemli böyle olmasınada sevindim. ama bize küser mi ilk kutudan çıktığında sürünerek koltuğun altına gitmeye çalıştı bizden kaçar gibi çok üzüldüm

Şu sitede bogulma dahil ilk yardim bilgileri yaziyor.

Hayvanin bogazina birsey kactiginda hekime goturmeyi biliyoruz zaten bunu tavsiye vermeye gerek yok heralde. Hayvan nefes alamiyor durumdayken kalkip hekim arayacak halimiz yok saniyeler bile onemli.

Teşekkür ederim

Tam aradığım yazı çok teşekkür ederim.Dün gece o kadar korktum ki halini görmemek için başka odaya gittimBenim yaşadığım yerde nöbetçi veteriner de yok epey aradık ama bulamadık.Keşke bu tarz yazıları başıma gelmeden önce okusaydım Belki o kadar Korkmaz bende müdahale edebilirdim

Kısırlaştığı gece sabaha kadar eşimle nöbetleşe uyumuş bir an onu yalnız bırakmamıştık ertesi sabah saha iyiydi öğlene de hiç bir şeyi kalmamıştı korkmayın

Kedinize çok geçmiş olsun.

Kendimi kısırlaştırdım diye okuyunca, "tövbe," dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…