- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 53
- 35
Hahah bendr oyle okudum ve sook oldum.kendimi kısırlaştırdım diye okudum konuya nasıl daldım bilmiyorum
Veteriner söylemeliydi. Bir süre sonra su içirmeniz gerek. Bizi uyarmadılar. Yavrum gece boyu bağırdı. Meğer su içirmek gerekmiş. Bi sorun derimKızlar iyi günler. Bugün bir yaşındaki erkek kedimi kısırlaştırdım. Beş altı saat önce ameliyata girdi bir saat önce de eve getirdik. Yerinde durduramıyoruz sürekli ayağa kalkarken düşüyor anestezi etkisinden dolayı. Durmak istemiyor yerinde en son kutusuna koyup kapattım yavaş yavaş hareket etmeye çalıştı sonra çıkamayacağını anlayıp oturdu uyudu en sonunda. Ama yüzündeki ifade beni çok korkutuyor göz bebekleri kocaman ve boş bakıyor yüzünü silmek istedim ıslak mendille gözünü kapatmadı bile. Biliyorum anesteziden ama o böyle yapınca sanki ona çok kötü bişey yapmışım gibi hissettim. Korkuyorum ve suçluluk duyuyorum ama sonra kısır olmasa daha çok canı yanardı diyorum sabahlara kadar değişik tonlarda miyavlıyordu. Çok üzdü bu hali beni hiç bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim. Babamda canı yanar diye çok gönüllü olmamıştı kısırlaştırmaya akşam gelip görünce iyice bağırıp kızacak annemle bana telefonda bile bir sürü saydırdı. Veteriner anestezi etkisinde normal diyor ama yüzüne bakınca çok kötü bişey yapmışım ona gibi oluyorum. Bu süreç nasıl ilerler kızlar kaç saat sonra normal yürür o yüzündeki ifade ne zaman geçer daha önce yaşayanlar bilgi verebilir mi çok endişeliyim.
Benimde kedim var veterinerin aynı gün kısırlaştırıp aynı gün eve göndermesi hiç hoşuma gitmedi 3 ay önce bende kısırlaştırdım ve 2 gün klinikte kaldı ben eve getirmek istedim veteriner mümkün değil bu hayvan operasyon geçirdi ağır bi operasyon sayılır aldığı anestezi ağır bi anestezi kusma bulantı bilinç kaybı sersemlik olabilir 2 gün kalıcak durumu takip edicez dedi ve orda kısırlaştırılıp 2 ve 3 gündür orda olan kedileri gördüm..panik yapmayın kediler sağlam yapılı hayvanlar ben 2 gün sonra eve getirdim dikişleri alınmıştı hayvan bir haftaya yakın kendine gelemedi iştahsız çok sessiz sürekli duyurdu arada bi nefesini dinlerdim yaşıyormu diye kaliteli mama ve pet su verin veterinerinize sorun vitamin de verirseniz kendini daha hızlı toparlarKızlar iyi günler. Bugün bir yaşındaki erkek kedimi kısırlaştırdım. Beş altı saat önce ameliyata girdi bir saat önce de eve getirdik. Yerinde durduramıyoruz sürekli ayağa kalkarken düşüyor anestezi etkisinden dolayı. Durmak istemiyor yerinde en son kutusuna koyup kapattım yavaş yavaş hareket etmeye çalıştı sonra çıkamayacağını anlayıp oturdu uyudu en sonunda. Ama yüzündeki ifade beni çok korkutuyor göz bebekleri kocaman ve boş bakıyor yüzünü silmek istedim ıslak mendille gözünü kapatmadı bile. Biliyorum anesteziden ama o böyle yapınca sanki ona çok kötü bişey yapmışım gibi hissettim. Korkuyorum ve suçluluk duyuyorum ama sonra kısır olmasa daha çok canı yanardı diyorum sabahlara kadar değişik tonlarda miyavlıyordu. Çok üzdü bu hali beni hiç bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim. Babamda canı yanar diye çok gönüllü olmamıştı kısırlaştırmaya akşam gelip görünce iyice bağırıp kızacak annemle bana telefonda bile bir sürü saydırdı. Veteriner anestezi etkisinde normal diyor ama yüzüne bakınca çok kötü bişey yapmışım ona gibi oluyorum. Bu süreç nasıl ilerler kızlar kaç saat sonra normal yürür o yüzündeki ifade ne zaman geçer daha önce yaşayanlar bilgi verebilir mi çok endişeliyim.
forumu her actigimda başligi ayni şekilde okuyorum
Benimde kedim var veterinerin aynı gün kısırlaştırıp aynı gün eve göndermesi hiç hoşuma gitmedi 3 ay önce bende kısırlaştırdım ve 2 gün klinikte kaldı ben eve getirmek istedim veteriner mümkün değil bu hayvan operasyon geçirdi ağır bi operasyon sayılır aldığı anestezi ağır bi anestezi kusma bulantı bilinç kaybı sersemlik olabilir 2 gün kalıcak durumu takip edicez dedi ve orda kısırlaştırılıp 2 ve 3 gündür orda olan kedileri gördüm..panik yapmayın kediler sağlam yapılı hayvanlar ben 2 gün sonra eve getirdim dikişleri alınmıştı hayvan bir haftaya yakın kendine gelemedi iştahsız çok sessiz sürekli duyurdu arada bi nefesini dinlerdim yaşıyormu diye kaliteli mama ve pet su verin veterinerinize sorun vitamin de verirseniz kendini daha hızlı toparlar
Bence iki gün evden uzakta kalması daha çok etkiler.Operasyon düzgün yapılırsa bir sorun olacağını sanmıyorum.Mesela benim kedim erkek hiç dikiş,sargı yoktu.Ama yaptırmadan önce çok okudum kısırlaştırma hikayeleri kocaman sargılar,dikişler,iyileşmeyen yaralar filan.Veterinerden aldığımızda daha baygındı bütün gece kucağımızda yatmak istedi o gece yanında biz olmasaydık bence çok üzülürdü.Benimde kedim var veterinerin aynı gün kısırlaştırıp aynı gün eve göndermesi hiç hoşuma gitmedi 3 ay önce bende kısırlaştırdım ve 2 gün klinikte kaldı ben eve getirmek istedim veteriner mümkün değil bu hayvan operasyon geçirdi ağır bi operasyon sayılır aldığı anestezi ağır bi anestezi kusma bulantı bilinç kaybı sersemlik olabilir 2 gün kalıcak durumu takip edicez dedi ve orda kısırlaştırılıp 2 ve 3 gündür orda olan kedileri gördüm..panik yapmayın kediler sağlam yapılı hayvanlar ben 2 gün sonra eve getirdim dikişleri alınmıştı hayvan bir haftaya yakın kendine gelemedi iştahsız çok sessiz sürekli duyurdu arada bi nefesini dinlerdim yaşıyormu diye kaliteli mama ve pet su verin veterinerinize sorun vitamin de verirseniz kendini daha hızlı toparlar
Evet bende kucağıma aldım saatlerdir kucağımda Yanımda yatıyor arada uyanıyor yürümek istiyor ama yürüyemiyor zaten bende bırakmıyorum. Birde şuan tek başına olduğunu düşünemiyorum en azından Yanımda kucağımda daha iyi. Ama ayılması çok sürdü gibi geliyor bana inşallah sabaha daha iyi olur en azından yürüyebilirBence iki gün evden uzakta kalması daha çok etkiler.Operasyon düzgün yapılırsa bir sorun olacağını sanmıyorum.Mesela benim kedim erkek hiç dikiş,sargı yoktu.Ama yaptırmadan önce çok okudum kısırlaştırma hikayeleri kocaman sargılar,dikişler,iyileşmeyen yaralar filan.Veterinerden aldığımızda daha baygındı bütün gece kucağımızda yatmak istedi o gece yanında biz olmasaydık bence çok üzülürdü.
Veteriner bu saatlerde verebilceğimizi söyledi. Şuan tam ayılmadığından çok içime sinerek olmasada vermeye çalıştım ama hep ittirdi içmedi. Hiç sesi de çıkmıyor zatenVeteriner söylemeliydi. Bir süre sonra su içirmeniz gerek. Bizi uyarmadılar. Yavrum gece boyu bağırdı. Meğer su içirmek gerekmiş. Bi sorun derim
Ertesi gün kendine gelir merak etmeyin. En doğrusunu çok doğru bir yaşta yapmışsınız. Ben de ilk kedimi kısırlaştırdığımda oturup ağlamıştım ne yaptım bu hayvancağıza böyle diye. Sonuçta ameliyat oluyor yavru. Yoğun anestezi alıyor. Hayvanları çok etkiliyor anestezi. Öyle sersem gibi geziyor yavrucaklar. Yemek yiyor mu, su içiyor mu bunu takip edin. Yiyorsa her şey yolunda demektir. Bol bol sevin ilgi gösterin. Zamanla morali de yerine gelecektir.Kızlar iyi günler. Bugün bir yaşındaki erkek kedimi kısırlaştırdım. Beş altı saat önce ameliyata girdi bir saat önce de eve getirdik. Yerinde durduramıyoruz sürekli ayağa kalkarken düşüyor anestezi etkisinden dolayı. Durmak istemiyor yerinde en son kutusuna koyup kapattım yavaş yavaş hareket etmeye çalıştı sonra çıkamayacağını anlayıp oturdu uyudu en sonunda. Ama yüzündeki ifade beni çok korkutuyor göz bebekleri kocaman ve boş bakıyor yüzünü silmek istedim ıslak mendille gözünü kapatmadı bile. Biliyorum anesteziden ama o böyle yapınca sanki ona çok kötü bişey yapmışım gibi hissettim. Korkuyorum ve suçluluk duyuyorum ama sonra kısır olmasa daha çok canı yanardı diyorum sabahlara kadar değişik tonlarda miyavlıyordu. Çok üzdü bu hali beni hiç bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim. Babamda canı yanar diye çok gönüllü olmamıştı kısırlaştırmaya akşam gelip görünce iyice bağırıp kızacak annemle bana telefonda bile bir sürü saydırdı. Veteriner anestezi etkisinde normal diyor ama yüzüne bakınca çok kötü bişey yapmışım ona gibi oluyorum. Bu süreç nasıl ilerler kızlar kaç saat sonra normal yürür o yüzündeki ifade ne zaman geçer daha önce yaşayanlar bilgi verebilir mi çok endişeliyim.
Yok bizimkide bu saatlerde dahala kendine tam gelememişti.Merak etmeyin sabaha hiçbişeyi kalmaz.Evet bende kucağıma aldım saatlerdir kucağımda Yanımda yatıyor arada uyanıyor yürümek istiyor ama yürüyemiyor zaten bende bırakmıyorum. Birde şuan tek başına olduğunu düşünemiyorum en azından Yanımda kucağımda daha iyi. Ama ayılması çok sürdü gibi geliyor bana inşallah sabaha daha iyi olur en azından yürüyebilir
Nasıl oldu oğlunuzEvet bende kucağıma aldım saatlerdir kucağımda Yanımda yatıyor arada uyanıyor yürümek istiyor ama yürüyemiyor zaten bende bırakmıyorum. Birde şuan tek başına olduğunu düşünemiyorum en azından Yanımda kucağımda daha iyi. Ama ayılması çok sürdü gibi geliyor bana inşallah sabaha daha iyi olur en azından yürüyebilir
Çok şükür iyi dahada iyiye gidiyor. Bize tavırlı olmaması çok güzel sevdiriyor kendini eskisi gibi yere yatıp içim rahatladı. Yürümeside iyi iştahı güzel.Nasıl oldu oğlunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?