kendimi kısırlaştırdım diye okudum konuya nasıl daldım bilmiyorum
Ben de aynı şekilde okudum.kendimi kısırlaştırdım diye okudum konuya nasıl daldım bilmiyorum
Ay bendeİrkilerek aynısını okudum tövbe estağfurullah
İrkilerek aynısını okudum tövbe estağfurullah
Şu halde bile güldürdünüz :))Ben de aynı şekilde okudum.
Valla bende öyle okudum ilk baştakendimi kısırlaştırdım diye okudum konuya nasıl daldım bilmiyorum
aynenkendimi kısırlaştırdım diye okudum konuya nasıl daldım bilmiyorum
Ay bende tövbekendimi kısırlaştırdım diye okudum konuya nasıl daldım bilmiyorum
Evet Vet. İle iletişim halindeyiz dediklerini yapıyoruz. Ona kötülük yapmış Ve çok önemli birşeyini elinden almışım gibi duygusallığa kapıldım ve belkide öyle. Çok kötü hissediyorum. Bi an önce iyileşmesini istiyorum. Sağolun yorumunuz ve desteğiniz içinGeçmiş olsun, sakin olun öncelikle. Kediniz hisseder gerginliğinizi, panik olur iyice. Veterinerde tamamen ayılana kadar kalabilirdi aslında ama demek ki bir sorun görmediler. Erkek kedilerin ameliyatları da nispeten daha kolay geçiyor. Benim kedim dişi, dolayısıyla zor bir ameliyat geçirmişti. Eve geldiğinde dikiş yeri çok kanamıştı, yavrum yakalığıyla sağa sola çarpıp duruyordu. Çok kötü hissediyor insan gerçekten kendisini ama toparlayacaktır birkaç saat içinde. Veterinerinizin kartı, numarası elinizin altında olsun, acil bir durumda hemen ararsınız. Bu süreçte kusma da gözlemleyebilirsiniz. Panik olmayın, ilacı atacaktır. Vet söylemiştir zaten belli bir süre mama ve su tüketmemesi lazım. Zaten bir iki gün sonra kontrole çağırmıştır muhakkak. Yarın bu saatlerde eski haline dönmüş olur hemen hemen. Ben de hatırlayınca hala gözlerim doluyor o günü, çok kötü ama geçiyor. Tekrar geçmiş olsun. Bol bol sevin kedinizi, en çok sevgiye ihtiyaçları oluyor bu dönemde.
Kızlar iyi günler. Bugün bir yaşındaki erkek kedimi kısırlaştırdım. Beş altı saat önce ameliyata girdi bir saat önce de eve getirdik. Yerinde durduramıyoruz sürekli ayağa kalkarken düşüyor anestezi etkisinden dolayı. Durmak istemiyor yerinde en son kutusuna koyup kapattım yavaş yavaş hareket etmeye çalıştı sonra çıkamayacağını anlayıp oturdu uyudu en sonunda. Ama yüzündeki ifade beni çok korkutuyor göz bebekleri kocaman ve boş bakıyor yüzünü silmek istedim ıslak mendille gözünü kapatmadı bile. Biliyorum anesteziden ama o böyle yapınca sanki ona çok kötü bişey yapmışım gibi hissettim. Korkuyorum ve suçluluk duyuyorum ama sonra kısır olmasa daha çok canı yanardı diyorum sabahlara kadar değişik tonlarda miyavlıyordu. Çok üzdü bu hali beni hiç bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim. Babamda canı yanar diye çok gönüllü olmamıştı kısırlaştırmaya akşam gelip görünce iyice bağırıp kızacak annemle bana telefonda bile bir sürü saydırdı. Veteriner anestezi etkisinde normal diyor ama yüzüne bakınca çok kötü bişey yapmışım ona gibi oluyorum. Bu süreç nasıl ilerler kızlar kaç saat sonra normal yürür o yüzündeki ifade ne zaman geçer daha önce yaşayanlar bilgi verebilir mi çok endişeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?