Yani bilemedim,başka bir çare bulabilirdiniz. Ben vâkıf değilim ama alerji ilacı,mama gibi alternatifler varmış söylemişler,onları deneseydiniz. 12 yaş kız çocuğu üzülmüş,icerlemiş duruma,boşanma konusunu bile gündeme getirmiş. Benim kızımda 10 yaşında,köpek istiyorlar oğlumla ikisi,arkadaşımla konuştum,köpeği çiftleşirse yavru sahiplenecegiz bizde. Ama herşeyi göze aldım,çocukların bakamayacağının,tüm sorumluluğun bende olacağının(şu an icin bu böyle,ilerde kızıma daha fazla sorumluluk veririm yaşı büyüdükçe)vs. Hepsini enine boyuna düşündüm,ha 2 çocuk ha 3 çocuk dedim kabul ettım. Şimdi ben köpeği alip bir süre sonra bakamadım,alerji ,ev kirlendi şu bu sebeplerle veremem ki. Enine boyuna düşündüm öyle karar verdim,çook uzun zamandır istiyorlar,kendime güvenemedim almadım,artık hazırım. Sizde ani bir kararla almamalıydınız bence ki kedi köpeğe nazaran bakımı daha kolay bir hayvan,dışarı çıkarmaniz gerekmiyor mesela, evde kuma yapıyor çişini,kakasıni. Evde tek kalabiliyor. Ha eşyalara zarar verebilir vs bunlari zaten göze almalı hayvan sahiplenen.
Umarım iyi bir yere gitmiştir kediniz.
Kızınızla konuşun,anlatın durumu,zamanla kabullenir ama size bir süre kırgın olacak bu kaçınılmaz.