- 24 Mayıs 2017
- 7.494
- 14.698
- 248
- 34
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Esim ile de ayrıyız.Bana diyor ki babamı da attın kediyi de attın sen kimseyi istemiyorsun benim mutlu olmamı istemiyorsun diyor.
orun kedinin gidişi değil sizin kızınızla olan iletişiminiz. Kediyi göndermeden önce katşınıza laığ konuşmalı, birlikte karar vermeli, onun da karar vermede hakkı olduğunu hissettirmeliysiniz. Genelde ilişikiniİ siz yönetir, kararaları siz mi alırsınız? Öyleyse bunu değiştirmek üzerine çalışmalısınız12 yasinda kızım.O da ben de çok bağlanmıştır hayvana.Ama benim alerjim ortaya çıkınca vermen gerekti.Ne kadar konuşup anlatsam da anlamıyor.Onu üzmek için yaptığımı düşünüyor.
Umarım öyle olmamıştır ya çok üzücüKedinin 6 7 aylık olup, aşırı hareketlenmesine alerjiniz oluştu anladığım kadarıyla.
Umarım öyle olmamıştır ya çok üzücü
neden etsin, o sizin kızınız ve istemeyerek zorunluluktan verdiginizi anlar , bende kedimi erkek kardeşime vermek zorunda kaldım ve kızım bu konuda beni destekledi. hayatta her istedigimiz olamaz anne bazen ayrılıklar yaşamamız gerekecek diye de söyledi . daha 10 yaşında6 aydır bakmakta olduğum yavru kedimi kedi alerjim meydana geldiği için başkasına vermek zorunda kaldım.Kızım ve Ben şu anda çok üzgünüz. Kızıma tam bir arkadaş olmuştu kedi.Acaba benden nefret eder mi kızım.
sorun kedi değil ki,babası ile görüşüyor mu, aynı evde yaşamamak artık hayatınızda olmayacağı anlamına gelmezEsim ile de ayrıyız.Bana diyor ki babamı da attın kediyi de attın sen kimseyi istemiyorsun benim mutlu olmamı istemiyorsun diyor.
Kediyi sahiplendirdiginiz kişi guvenilir mi? Kedinin bakımı iyi yapılıyor mu? Takipli olarak sahiplendirdiniz mi?Kediyi aldığım andan itibaren kedi alerjim olduğunu öğrendim ve 6 aydır tedavisi için uğraşıyorum. Dışarıda iken hiçbir şeyim ev gelince burnum tıkanıyor ve nefes almakta zorlanıyordum. Bu arada bu süreçte kedinin bakımlarının hepsini de yapmaya devam ettim. Bu durum gittikçe artıp beni uykusuz bıraktığında da vermeye karar verdim. Kızımla da hep konuştum düzelmezsem vereceğimi söyledim.O da gördü ne kadar zorlandığımı. Tamam anne dedi. Bana bu konuda yardımcı olmasını ve benimde bu durumdan dolayı cok üzüldüğümü anlattım ona, haklısın tamam dedi defalarca. Kediyi verince de böyle bir tepki verdi.Ben de en az onun kadar üzgünüm.Keşke sahiplenmeden önce test yaptırsaydım da bunları yaşamasaydık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?