• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedimin cigeri su toplamis acilll

Beklenmedikcevap

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
1.308
1.475
53
Merhaba arkadaslar gece kedim rahatsizlasti veterinere goturdum cigerleri su toplamış buda kalbine vurmus dedi saat 4 te randevum var yanına gidicem bu konu hakkında bilgisi olan varmı çok kötü durumdayım lütfen bilgisi olan yazsın

Herkese çok teşekkür ederim suan hastanede ameliyat olucak ama yasıycakmı kesin degil hastaneye götürürken kucagımda can çekişiyodu onu öyle görmek beni Mahvetti inşallah bian önce iyileşir

Herkese çok teşekkür ederim suan hastanede ameliyat olucak ama yasıycakmı kesin degil hastaneye götürürken kucagımda can çekişiyodu onu öyle görmek beni Mahvetti inşallah bian önce iyileşir
Ahhh inşallah iyi olur 🙏Çok zor bir durum ama siz elinizden geleni yaptınız daha fazlası gelse daha fazlasını yaparsınız eminim.

Çok geçmiş olsun. Bir gün benim kedim de aniden hastalandı, bir baktım ki yemiyor içmiyor hızlı hızlı soluyor iki ayri veterinere götürdüm
Akciğer enfeksiyonu olmuştu
Çok korktum ölecek diye
Kombine Antibiyotik tedavisine başladık,on gün sabah akşam ilaç verdim,aynı zamanda iştahı yerine gelsin diye vitamin iğneleri yapıldı,besleyici yaş mamalar kullandık Çok şükür iyileşti,şimdi yanımda kıvrılmış uyuyor.
İnşallah sizin çocuğunuz da toparlar hemencecik, gönlünüzü ferah tutun, Çok geçmiş olsun iyi haberlerinizi bekliyorum

Çok geçmiş olsun. Bir gün benim kedim de aniden hastalandı, bir baktım ki yemiyor içmiyor hızlı hızlı soluyor iki ayri veterinere götürdüm
Akciğer enfeksiyonu olmuştu
Çok korktum ölecek diye
Kombine Antibiyotik tedavisine başladık,on gün sabah akşam ilaç verdim,aynı zamanda iştahı yerine gelsin diye vitamin iğneleri yapıldı,besleyici yaş mamalar kullandık Çok şükür iyileşti,şimdi yanımda kıvrılmış uyuyor.
İnşallah sizin çocuğunuz da toparlar hemencecik, gönlünüzü ferah tutun, Çok geçmiş olsun iyi haberlerinizi bekliyorum
İnşallah çok kötüyüm salona bile gidemiyorum çok korkuyorum o benim tek dostum tek arkadasımdı

Boyle bi bilgi var, veterinize danisin o daha iyi bilgi verir.

Eklentiler

• Screenshot_20210929-225145_Chrome.webp
    Screenshot_20210929-225145_Chrome.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 125
Back
X