kedimin iki evi varmış

princesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
1.946
1.072
198
Ankara
hanımlar iyi yıllar.
küçük bir sorun gibi gözükebilir ama bu gece taktım kafaya...

yaklaşık iki ay önce bahçemde bir kedi buldum, baya sokak kedisi idi tip olarak, sarman bir kedi ve çok şişman. yemek verdim oynadım derken her gün aynı saatlerde gelmeye başladı. aynı oyun devam etti.

o şekilde kedi evimi de öğrendi. apartmanın kapısında bekliyor, biri açınca direkt evin kapısına geliyor miyavlıyor ben eve alıyorum. müthiş güzeliz ama sırnaşıyoruz falan. ama akşamları çıkmak istiyor çıkarıyorum.

bir süre sonra düzene girdi kedim her sabah 8'de geliyor. o net. kapıda bekliyor ben gidip apartmanı açıyorum eve geliyor ısınıyor yemeğini yiyor.

dün kedim akşam çıkmak istedi her zamanki gibi. ben de peşine çıktım. bir sigara yaktım bahçede dolanıyorum.
kadının biri bir şey arıyor sokakta, çocuğunu kaybetmiş gibi ağlanarak. yola doğru yürüdüm kadına sordum ne oldu diye. kedimiz kayıp dedi. nasıl bir kedi dedim, fotoğraf gösterdi, benim kedim.
meğerse benim kedi aslında onların kedisiymiş. yıllardır onlardaymış yani. sabah kapıyı tırmalayıp ağlıyormuş bahçeye diye bırakıyorlarmış o bana geliyormuş.
video vs gösterdiğine göre kadının çok da güzel bakılıyor, konforlu bir evde. veterineri eve geliyormuş falan.
hatta kedim bir gece bende kalmıştı, o gün evdeki yaşlı kadın (kedi aslında onunmuş) hastalanmış tansiyonu fırlamış hastaneye kaldırmışlar. üç gün hastanede kalmış.

biz konuştuk anlaştık. kedi sabah bana gelecek gene. ama gece onlarda kalacak hatta güniçinde de. ben çalışıyorum zaten ev boş. evini apartmandan gösterdi bloktan yani ışığı yanan ev olarak, telefon no alışverişi yaptık. yalnız bugün kedimi bırakmadılar sabah gelmedi. ben kedinin bendeki eski bir fotoğrafını süsleyip new year falan fotoğrafı attım whatsapptan cevap da gelmedi. okunmadı da.
sms olarak da attım. "x hanım kedi evde değil mi yılbaşını huzurlu kutlamak istiyorum" diye...
ona da yanıt yok.

yani tamam o çok huzurlu ama ben çok özlerim ya. evladım gibi olmuştu. ne yapardınız benim yerimde olsanız? bu hafta izinliyim. poğaça yaptırıp falan evlerine mi gitsem ya. arada bir bıraksalar bana yetecek bir koklasam...
----

kızlar 12. sayfada güncelleme yaptım, kedi gelmeye başladı :) iki gündür geliyor şükür. hatta bugün öğleden sonra kediyi göremeyince sokağa çıktım dolanıyordum, beni camdan görmüşler galiba, "kedi evde merak etme" deyip fotoğraf atmışlar :)

Son düzenleme:
:)
Alışmak sevmekten daha zor derlerdi doğruymus :)
Kedinin sahibi göndermek istemiyorum felan dese zaten birşey yapamazsiniz.
Belki de yine hastaları vardı vakit bulup cevap veremedi.. En baştan anlaşma yapmaz yoksa..
Ben de kedileri çok seviyorum. Bekarken her gün bi sokak kedisi gelirdi kapımıza, yemeklerden verir severdim. Ama bi zaman sonra gelmemeye başladı. Sanırım başına birşey geldi araba felan çarptı ya da birileri öldürdü..
İnsan yolunu gözlüyor resmen alışınca. Anlıyorum sizi ama fazla bağlanmamaya çalışın çünkü sahibi var, yeni bir kedi alabilirsiniz mesela kendinize.

whatsapptan yazdım cevap gelmedi, okunmadı da. sms de attım sonra yılbaşı kutladım kedimin fotoğrafıyla happy happy falan yaptım. ona da yanıt yok. yarın evdeyim izinliyim. sabah bakayım olmazsa öğlen gideyim ama cidden rahatsız mı ettim ki onları ya. kediyi eve hapsettiklerine göre kızdılar galiba bana da. haftaiçi gideyim olmazsa.... bi öpüp koklar dönerim. iyi olduğunu bilmek yetiyor özünde bana ama... yine de bi göreyim, öyle bi şişman ki bi de bir yaşında bebek gibi. kucağıma iki elimle falan alıyordum. bebeğim gibi olmuştu ya. :)))

hep kedi alma sahiplen derler ya. ben de bunu uyguladım asla gidip petshopa kedi almam. bu da sokak kedisi gibiydi, gariban ağlıyordu. yani normalde bi insan bunu sahiplenmez çünkü yaşca büyük, cins değil vs vs. ama biz müthiştik. öpücük falan veriyordu dudağımdan.

ya bir de kedi bende bir gece kaldı, yaşlı kadın hastaneye kaldırılmış tansiyonu cıkmış. hani söz hakkım olsa bile alacağım diyemem kıyamam. onlardaki videolarına baktım dediğim gibi, ev çok güzel kedi çok rahat. oyuncakları falan var mutlu. benden zengin hayatı varmış gördüğüm kadarıyla.

foto koydum bu da benim evdeki hali :) ev atölye gibi kusura bakmayın dağınıklığa: )))

Eklentiler

• DReY8zZXUAEWCAv.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 1.471
Çok şekersiniz :))
Kedi de çok sevimli. İnşallah yarın hasret giderirsiniz :))
Cama gelip giden güvercinini bile özlüyor insan. Alışkanlık böyle birşey :)

çok teşekkür ederim yüzüm güldü. şirin bir dertmiş özlem olsa da. inşallah gönderirler. gelmezse de ben gider çalarım kapılarını bi öper dönerim napayım:))) _Ruzgargulu_

Son düzenleme:
İki minik kedim oldu bir ay önce :)
Resmen elimde büyüdüler kocaman oldular.
O kadar çok seviyorum ki öpüyorum kokluyorum doyamıyorum bebeğim gibi oldular.
Bağlandıkça da onlarsız hayatım ne kadar anlamsız olur bir gün kaybedersem onları ne yaparım diye düşünüp üzülüyorum.
Bence siz başka bi kedi alın çok istiyorsanız çünkü sahipleri kıskanmış olabilir .
Veya başına birşey gelecek diye endişelenip göndermek istemeyebilirler.
Anlaşılan çok değer veriyolar ..
Umarım bir çözüm yolu bulursunuz :)

bence basit bir konu değil alışmışmışsın sevmişsin sonuçta, kadının ne yapnaya çalıştığını ve sebebini anlamadım, bikrmeyiz de ama bence evlerine git tatlı dille yüz yüze rica et

Çok tatlıymış ya, bizim de kedimiz öyle giderdi gelmezdi bazen, camda kapıda beklerdik . Uzulurduk başına bişey mi geldi diye, ne malum başka ev bulmadığı demi :) yeni bir bakış açısı kazandık böylece . Kedilere boşuna nankör dememişler demek ki :) iki sahibi birden idare etmiş kedicik

Ortamdan sıkılmış yeni insanlar görmek istemiş demek yaşlı bi kadınla nereye kadar:)) şimdide çocuğu size baglanmasin diye eve kapattilar:) sıkma canini en azından sıcacık evinde onu seven insanlarla beraber çok bagrnca yine bırakmak zorunda kalcaklar ve yine gelicek tüylü bamya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…