kedimin iki evi varmış

Öncelikle çok tatlısınız, derdinize bayıldım sabah sabah, Minnoşu evinize almış ne de güzel sahiplenmişsiniz.

Ama sizi torununu "anneeeem anneeeem" diye seven kayınvalidelere benzettim. Tamam çıkarsız sevgi, çok seviyor kv falan ama o bebeğin annesi başka. Siz de sürekli "kedim kedim" yazmışsınız, kadına da habire "kedim kedim" dediyseniz ürkmüş olabilirler. Benim arkadaşımın sabahları evin önündeki bahçede hava alan kedisini o kediyi çok seven komşusu başka şehre taşınırken çalıp götürmüştü. Siz çok iyi niyetli olabilirsiniz ama kediler de evlat gibidir, nasıl ki evlatlarımı başka evlere gönderip onları paylaşmıyorum, kedimi de paylaşmazdım. (10 yıl kedi baktım, camdan düşer diye evde cam açmadım kaldi ki evden dışarı çıkartmak asla)

Kedi bakma konusunda sıkıntınız yok sanırkm bari siZ başka bi kedi sahiplenseniz? Muhtaç bir kedi. Saşır olan gözleri görmeyen bacakları olmayan. Yani sokakta yaşama şansı diğerlerinden daha düşük olan. Çok merhametlisiniz

Konunuz gülümsetecek kadar tatlı ama nasıl üzüldüğünüzü de çok iyi anlıyorum. Çünkü ben de kedi baktım evde ama ne yazık ki eve geldikten 1 yıl sonra öldü. Resmen en az 1 hafta yas tutmuştuk. Ne TV izliyorduk ne müzik dinliyorduk. Ara ara bir köşede ağlıyorduk hepimiz. Bir hayvana alışıp onu kaybetmek çok fenadır bilirim. Insallah sizin hasretiniz uzun sürmez de istediğiniz zaman görebilirsiniz tatlı minnoşu.

Bosuna demiyorlar siz kedi sahiplenmezsiniz kedileri sizi sahiplenir.
Aklima buna benzer bur hikaye geldi gerci kahramanimiz bir kopek

" Oldukca bakimli iyi beslenmis ustunde tasmasi olan kopek bir gun bahcemde belirdi.
Kafasini oksadim bir sure beni takip eve girdi ve bir koseye cekilip uyumaya basladi. Bir iki saat somra uyandi kapiyi gosterip evden cikti.
Ertesi gun ayni saatler de tekrar geldi ayni sekil de uyuyup gitti.
Bu sekilde bir hafta boyunca devam edince tasmasina bir not ilistirdim. Notta her gun ayni saatlerde evime geldiginden bahsettim ve sahibini merak ettigimi tanismak istedigimi soyledim.

Ertesi gun kopek tekrar geldi ve tasmasinda baska bir not ilistirilmisti.
Notta 'evde 6 cocuk oldugundan 2 sinin 3 yasin altinda oldugu muhtemelen kopek cocuklardan kacip uykusunu yakalamay calistigini eger musayitseniz yarin ben de ona katilabilirmiyim' yaziyordu"

Alinti bir yazi sanirim Amerikan cevirmeye calistim elimden geldigince

Bu arada umarım arada da olsa sevmenize izin verirler çok şekersiniz belli ki alışmışsınız da ama eğer izin vermezlerse üzülmemeye çalışın baksanıza kedi evden gitti zannedip ne kadar üzülmüşler kedinizin sevildiğini,mutlu olduğunu,sıcak bir yuvası olduğunu biliyorsunuz en azından

Mutlu olsaydı soluğu benim kollarımda almazdı da diyebilirsiniz gerçi bilemedim bende sfssf

Çok tatlısınız öncelikle. :) Ruhunuz çok güzel. Kediyi öyle güzel sevmişsiniz öyle sahiplenmişsiniz çok hoşuma gitti.
Ama maalesef o kedinin insanları başka. Siz sadece arkadaş olmuşsunuz gibi geliyor. Dışarı salmak istememeleri çok normal. Ben minnoşumu asla sokağa salmam. Hele başka bir eve gitmesi çok korkutur beni. Ya yanlış bir şey yerse? Ya o evde bir kaza olursa bir yerlere sıkışırsa, camdan düşerse diye aklım çıkar. Bence siz sadece sizi sahiplenecek bir kedicik bulun. Gerçekten sokak kedisi olan :)

Kendi kendimi gordum bir anda .Biz evde yokken komsuya kacardi yalnizligi hic sevmezdi

Baska bir kediyi sokaktan kurtarin bence :) juhtemelen uzun bir sure salmayacaklar sizin sarmani bir daha evijin yolunu sasirmasin diye

ya en kötü derdimiz böyle olsun cidden. ben de farkındayım ama... evladım yok gibi geliyor kokusunu özlüyorum ya..
Kedi beslemeyen sizin derdinizi anlayamaz.
Kızlarım sokakta yangından kurtulmuş bir yavruyu alıp eve getirmişlerdi.Sütü bile zor içiyordu,Daha minicikti.Aşılarını yaptırdık, 9 ay kadar baktık.Sizin kedi gibi gün içinde sokağa gidiyordu ve bir gün gitti geri gelmedi.Ben ve kızlarım aylarca yolunu bekledik ama maalesef dönmedi
Şimdi bir kedi daha sahiplendiler ama kediden çok köpek cinsine benziyor Sevdirmiyor kendisini,ısırıyor tırmalıyor.Koskoca dana oldu 1 yaşına girecek hala hırçın

İstemeseler göndermezler onların elinde mesela benim de kedim var kimliği var sahibi kısmında adın soyadım yazıyor herhangi bi kayıp kaçırma durumunda direkt bana teslim edilecek
Onlar kaç yıllık sahibi doktoru eve geliyomuş sahibi hastanelik olmuş vs ben olsam sonradan gelen birine bende göndermezdim birde anlaşma saçma olmuş sahibi o istemese hicbir şekikde hakkınız yok
Sadece evlerine gitmek için izin isteyip gidip arada sevebilirsiniz...
Not; kedim yazmışşınız ama hukuken sizin değil onların kedisi etik olarak da öyle kaç yıldır onların...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…