kedimin iki evi varmış

Sana kıyamam ben ya
Ama kedinin sahibine çok kızdım, insan hayvanını böyle umarsız sokağa salar mı
Ev kedileri sokak kedileri gibi değil, arabalar var, sevmeyen insanlar var, sorumsuz bir kadınmış
Bence kendine yeni bir kedi edin, belli ki kıymete bindi hayvan

Bazi kediler sokaktan kopamiyor bence. Ben de 2 ay kadar oldu herhalde bir kedi sahiplendim. Bir kac gun sokaga salmazsam evde cok mutsuz oluyor. Yanimiza bile yanasmiyor, bizden kaciyor, yerinden bile kalkmak istemiyor. Ben de mecburen haftada bir ya da iki kez disari cikariyorum. Evin onunde asma var oraya tirmaniyor hep. Sıkılınca kapiya geliyor :) Bu sekilde daha mutlu sanirim.

ya cok guldum
kedi cok uyanik , siz de cok tatlisiniz
insallah anlasmaya uyarlar da sizi uzmezler

Yorumlardan da anlaşıldığı üzere çoğunluk kedinin huzurunu ve mutluluğunu değil. Ait/sahip olma döngüsünü konuşmuş. Demek ki insanoğlu böyle.

Konu sahibi haklısın. Ama kediye birileri “sahipmiş” ve sana yollamayacaklar belli ki. Ben diğer sahibi ya da sizin adınıza değil de kedi için üzüldüm.

Oy ben bu kediyi yerim ya maşallah pek tatlı:)♥
Ne oldu peki bugün geldimi kediniz

Yorumunuzu biraz daha açar mısınız merak ettim açıkçası düşüncelerinizi

ayy benım boncuğum yaa ben yerım onu :)

Benımde 2 kedim var ama asla dışarı salmam zaten çıkmazlarda yavru kuşlarım çok korkuyo ):
Dışarda da besledıgım 2 kedı var aynı senın dedıgın gıbı her sabah gelıp kapıya miyavvvv mşyavvv mama istiyorlar tabı biizmkiler bu konudan pek hoşnut değil :)

Acaba kendıne başka br kedi mi sahiplensenn ?

Sahip olmaktan ziyade sevdigini paylasamama durumu bence bu. Yoksa bir hayvan severin sahip olma tutkusuna kendini kaptiracagini dusunmuyorum.

Sahip olmaktan ziyade sevdigini paylasamama durumu bence bu. Yoksa bir hayvan severin sahip olma tutkusuna kendini kaptiracagini dusunmuyorum.
Geçen gün twitter da bir kadın kedisinin fotoğraflarını izinsiz paylaşan kişiyi mahkemeye vereceğini söylüyordu evladı gibi savunuyo bu da öyle bir sahiplenme duygusu sanırım bana çok hoş gelmişti

+1
Aynen öyle 2 yaşında kedim var yeni doğduğunda biberonla emzirdim aşılarında ameliyatlarında başında bekledim ağlayarak başka birisine nasıl veririm
Kedisi olmayan anlayamaz

+1
Aynen öyle 2 yaşında kedim var yeni doğduğunda biberonla emzirdim aşılarında ameliyatlarında başında bekledim ağlayarak başka birisine nasıl veririm
Kedisi olmayan anlayamaz
Biz evde 3 kisiyiz. Kedi kiminle ilgileniyorsa, o ara diger ikisi kiskanc kiskanc bakiyor oluyor

Whatsapa girdiği halde mi okumadı yoksa hic girmedi mi?

Daha hayvanlari oldurmenin cezasi yokken, resim paylasma icin ne karar verirler bilemiyorum. Buyuk ihtimalle dava acan kadina ceza verirler. Burasi Turkiye :)))

Ahaha aynı bizim ev papağanımız kime aşık aşık bakıyosa o dünyanın en mutlu insanı diğerlerine hava atan oluyo
Bizim hayin kedi de babasina aşık. Onu gorunce ayilip bayiliyor. Babasinda da bir havalar bir havalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…