- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Ayy çok üzüldüm canım ya yazık derdinide anlatamıyor hemen götürün veterinere...Kızlar siyam cinsi kedimiz annemde kalıyor dünden beri halsiz doğuracak belli ki ama belirtisi yoktu
Sabah annem aradı vajinasından 3 kere baloncuk oluşup patlamış ama bebeklerden haber yok ovalıyorum ama gelen giden yok diyo sürekli annemin yanında durmak istiyor arada ağlıyor bağırıyor bekleyelim mi yoksa veterinere hemen götürsün mü
Ne yapacağımızı bilemedik
neyine bekliyorsunuz ki götürün veterinereKızlar siyam cinsi kedimiz annemde kalıyor dünden beri halsiz doğuracak belli ki ama belirtisi yoktu
Sabah annem aradı vajinasından 3 kere baloncuk oluşup patlamış ama bebeklerden haber yok ovalıyorum ama gelen giden yok diyo sürekli annemin yanında durmak istiyor arada ağlıyor bağırıyor bekleyelim mi yoksa veterinere hemen götürsün mü
Ne yapacağımızı bilemedik
Biz düşünemiyomuyuz ya ne sinirleniyosunuz biz onu sizden çok düşünürüz merak etmeyin ben evimdeyim kedimiz annemde kalıyor bende olsa zaten durmam.Şuraya yazana kadar goturseydiniz ya ,çok sinirlendim!!! Ağzı yok dili yok acıyor diyemiyor siz götüreyim mı hemen diye soru cvp yapıyorsunuz !!!!
İlk doğumu evetİlk doğumu mu kedinin
Soru cvp yapınca ise yaradi tabi kedide iyi oldu zaten çoğunlukta bekleme hemen götür dedi ,duyar kasmayin Allah aşkına ya !!Biz düşünemiyomuyuz ya ne sinirleniyosunuz biz onu sizden çok düşünürüz merak etmeyin ben evimdeyim kedimiz annemde kalıyor bende olsa zaten durmam.
Hanfendi ilk kez doğum yapıyo yavrum ve normali nedir bilmiyorum burada danışmamın sebebi belki normali budur uzun sürüyordur bunu bilmediğim için soruyorumSoru cvp yapınca ise yaradi tabi kedide iyi oldu zaten çoğunlukta bekleme hemen götür dedi ,duyar kasmayin Allah aşkına ya !!
-kizim kedimiz doguramiyor galiba sancısı var iyi görünmüyor
-anne hemen veterinere gotur!!
Yada dur ben bi kk sorayım
Komiksiniz yani bide hakliymiss gibi cemkirmeyin benimde kedim var hayvanlar konusunda insan konusundan daha hassasim ,insan açım der üstüne karton çeker copu deşer ,kapı çalar ister ,bağırır yalvarır yapar birşeyler ama hayvanlar ağzı var dili yok ne kadar cani yanıyor tahmin bile edilmez anca yalvaran miyavlama ve ciğerleri delen bakış ...!! Sonrada ne sinirleniyonn yaaaağğğ
İnşallah canım karnında kıpır kıpır bebekler inşallah sağlıcakla doğarlarİlk doğumuysa biraz zaman alabilir. Hareketliyse sorun yok. Yine de veterinere sorun.
Ben de siyam anasıyım, yavru halleri aklıma geldikçe ağzımın suyu akıyorYavrular sağlıkla doğar inşallah :)
Görüştük veterinerleVeterinere ulaşma durumunuz yoksa fazla aydınlık olmayan ,sessiz rahat edebileceği bir yer ayarlarsanız belki biraz daha rahat doğurabilir. Benim köpegimde içeri gelip anneme havlamıştı benimle ilgilen diye. Annem yavrumun vücudunda deprem oluyor sanki demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?