- 30 Ocak 2022
- 68
- -71
- 18
- 42
- Konu Sahibi Allahahavaleettim
-
Ona inanmazlar çünkü komşumuz çok sorun çıkardı kediler bizim tarafa geliyor diye ona rağmen vazgeçmedik bilirler onlardan habersiz öyle bişey yapmayacağımıÇok güzel bir aile sahiplenmek istedi, verdim deyin. Öldüğünü söylemeyin.
Çok üzüldüm
Aynen öyle ailedendi oda, keşke bakmasaydım kameradan o halini hiç görmeseydim bilmiyorum ne diyeceğimiDuygularınızı anlıyorum insanın evladı gibi oluyorlar onlarla çok başka bir bağ kuruyorsun. Çok duygusal ve merhametli olmak bazen bedene ağır geliyor ama yapacak birşey yok malesef öldüğünü söylemeyin öteki kedi gibi bırakıp gitmiş buda yavrularını falan deyin
İyiler uzun yaşamıyor bu hayattaMerhaba arkadaşlar çok kötüyüm şu an. Bizim bir yavru iki anne kedimiz var her sabah dükkanı açmak için evden çıkarken kediler kapının sesini duyunca koşar gelirler.Büyük balkonumuz var orda bakıyoruz.Bu sabah çıkdım ikisi geldi birisi gelmedi çağırdım yine yok manalarını koyup indim aşağı, dükkanı açtım bir anayolun kenarı bir baktım yolun kenarında bir kedi ezilmiş dedim yinemi yazık, çok oluyor bu yolda gidip bir baktım bizim kediölmüş zavallı hiç bu alt yola inmezdi kameradan baktım,sabaha karşı karşıya geçmiş kim çarpmış tam görünmüyor orası. Ama nasıl patırdıyor can çekişiyor oyyy Allah'ım çok kötü oldum ağlayıp duruyom dükkanda çok akıllı uysal bir hayvandı öbür kedi yavrularını bıraktı bu annelik yapmıştı onlara bile ben onu maşaAllah sana sen çok akıllısın diye severdim.Ben şimdi çocuklarıma ne derim daha önce gene bir kedileri bu şekilde ölmüştü çok zor toparlamıştık eşimle onları.çok kötüyüm şu an
Gerçekten çok uysal çok akıllıydı öbürü içeri girer çıkmamak için sehpanın altına saklanırdı buna seslenince hemen çıkardıİyiler uzun yaşamıyor bu hayattainsan olsun kedi olsun....
Akıllı kuzum benimm inan bende çok üzüldüm kedilerle bağı çok başka oluyor insanın benimde oldu beslediğim kediler gerçekten duygularınızı anlayabiliyorum kedilerle ilgili neler yaşadım bir bilseniz okadar çok anım varki bundan sonra yavrularına sahip çıkarak bir nebzede olsa kendinizi rahat hissedebilirsinizGerçekten çok uysal çok akıllıydı öbürü içeri girer çıkmamak için sehpanın altına saklanırdı buna seslenince hemen çıkardı
Balkonda bakiyorsaniz bu hayvan balkondan mi cikip gitti?Büyük balkonumuz var orda bakıyoruz.
Gerçekten öyle. Resmen sınırları zorlayıp geçebilir miyim diye kendilerini deniyorlar karsiya geçmesinin bazen amacı bile olmuyorkedi delisiyimdir. sürekli işe giderken farklı sokaklara girip besleeme yaparım üşenmeden. bu yüzden çok gözlemliyorum kediler o kadar değişik canlılar ki işlek caddede amaçsızca karsıdan karsıya sürekli atlıyolar. bikez uzun caddede uzaktan gördüm kedi araçların arasından geçti 10sn sonra tekrar karşıya atladı. köpekler gibi durup araç beklemiyolar bu yüzden yaşama şansları köpeklere oranla yüzde 90daha düşük. sürücüleri geçtim sokak kedileride az deli değil sürekli yüreğim ağzımda geziyorum off... sokaklar bu canlar için çook tehlikeli ama yapacak bişey yok insanlar sokakları bile çok görüyor onlara.. hepsi allaha emanet
Belli ki balkon alcak ve balkona yemek vermek suretiyle bakıyorlar ev kedisi değil yani sokak kedisi. Niye balkona file yapsınBalkonda bakiyorsaniz bu hayvan balkondan mi cikip gitti?
Bu da demek oluyorki balkon korunaksiz, yani koruma filesi vs. Yok.
Eger oyleyse, önlem almamissiniz demek oluyor, ağlamanizin anlami yok,
önlem almayarak bu duruma sebebiyet veren sizsiniz.
Belli ki balkon alcak ve balkona yemek vermek suretiyle bakıyorlar ev kedisi değil yani sokak kedisi. Niye balkona file yapsın
Ben şimdi çocuklarıma ne derim daha önce gene bir kedileri bu şekilde ölmüştü
Bu ifadelerde "kedimiz" diyor, sokak kedisi demiyorBizim bir yavru iki anne kedimiz
Dükkana giriyorlar çık deyince çıkıyorlar akilliydi falan demiş ya. Ben öyle anladım ama konu sahibi aydınlatmalı bizjBu ifadelerde "kedimiz" diyor, sokak kedisi demiyor
Evet hiç alt yola indiğini görmemiştim sanki eceli çekmiş orayakedi delisiyimdir. sürekli işe giderken farklı sokaklara girip besleeme yaparım üşenmeden. bu yüzden çok gözlemliyorum kediler o kadar değişik canlılar ki işlek caddede amaçsızca karsıdan karsıya sürekli atlıyolar. bikez uzun caddede uzaktan gördüm kedi araçların arasından geçti 10sn sonra tekrar karşıya atladı. köpekler gibi durup araç beklemiyolar bu yüzden yaşama şansları köpeklere oranla yüzde 90daha düşük. sürücüleri geçtim sokak kedileride az deli değil sürekli yüreğim ağzımda geziyorum off... sokaklar bu canlar için çook tehlikeli ama yapacak bişey yok insanlar sokakları bile çok görüyor onlara.. hepsi allaha emanet
Teşekkür ederim yorumunuz içinAkıllı kuzum benimm inan bende çok üzüldüm kedilerle bağı çok başka oluyor insanın benimde oldu beslediğim kediler gerçekten duygularınızı anlayabiliyorum kedilerle ilgili neler yaşadım bir bilseniz okadar çok anım varki bundan sonra yavrularına sahip çıkarak bir nebzede olsa kendinizi rahat hissedebilirsiniz
Ben vicdanımı rahatlatmak için açmadım konuyu.3yıl önce bir sokak kedisi geliyordu bizim evin yanına bir farkettim epilepsi hastasıymış hayvan küçücük birde yavrusu vardı.Çocuklarım çok sevdi mama verdiler hep oda bize alıştı bizim balkonda yaşamaya başladı sahiplendik çok sevdik biz onu balkonum tek kat büyük fayanslı tertemiz kenarları branda ile çevrili benim boyumda ama bu kedilerin dışarı çıkmasına engel değil bilmiyorsunuz çok iyi tırmanıp zıplayan hayvanlar.Yani aslında sokak kedisiydi biz onu sahiplenip bakıyordukBu ifadelerde "kedimiz" diyor, sokak kedisi demiyor
Sizinde boyle bir konunuz var, eger bu sorumluluk aliniyorsa, gerekli onlemler alinmali. Gelip burada konu acinca vicdaninizi rahatlatmanizi o canlarj geri getirmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?