Kedimiz 😭😭😭

Evet çok zor çok üzgünüm

Dükkana giriyorlar çık deyince çıkıyorlar akilliydi falan demiş ya. Ben öyle anladım ama konu sahibi aydınlatmalı bizj
Kedimiz kelimesini öylesine kullanmış olabilir
Yukarda yazdım sokak kedisiydi aslında annesi epilepsi hastası idi küçük yavruydu biz bakıp büyüttük ama eve almiyorduk dışarı balkonda bakıyorduk 3 yıldır hiç uzaklasmazdı gittiği yer bir sokak aşağı anayol hiç gitmezdi oraya

Balkona yemek koymak zorunda bile değilken siz iyi kalplilikten balkona yemek koymuşsunuz.
Sizi suclayanlar olmuş insanlar sinirini atacak yer arıyor galiba.
Vicdanınız rahat tutun.
Şu an onlar umurumda bile değil isteyen istediği gibi konuşsun vicdanı yönden bir sıkıntım yok ben bu kediler için kaç aydır komşumla kötü oldum istemiyoruz kedileri dediler şikayet ettiler ben genede vazgeçmedim onlara bakmaktan

Çok üzüldüm bizimde bahçede beslediğimiz kedimiz öyle öldü çok ağladık çocuklarla
Sizinkiler görmemiş biri sahiplendi falan diyebilirsiniz. Çok üzülüyorlar etkisi uzun sürüyor yoksa

Çok üzüldüm bizimde bahçede beslediğimiz kedimiz öyle öldü çok ağladık çocuklarla
Sizinkiler görmemiş biri sahiplendi falan diyebilirsiniz. Çok üzülüyorlar etkisi uzun sürüyor yoksa
Evet çok zor çok önceleri bir yavru kedi bulmuştuk yolun kenarında onada baktık aynısı olmuştu.
Çocuklar onu görmüştü çok kötü olmuşlardı kaç gün ağladılar.O yüzden söylemek istemiyorum

Şimdi konu sahibi üç yorumunuzu alt alta okudum ve hepsinin tek çözümü varmış ne biliyor musunuz file . Çocukların olduğu yerde yaşayan kedileriniz için hem onlar güvende olurlardı hem çocuklarınız . Komşularınizla kötü olmazdiniz hemde . Kediler üç yıl uzaklasmaz on yıl atlamaz ama aklına birden gelir yapabilir . Ben sizi suçlamıyorum yanlış anlamayın ama biliyorsunuz ki sokak kedisi en fazla üç dört yıl yaşar evde bu süre doğal olarak uzuyor . Şimdi sahiplendiğiniz bir yavruysa uzun yaşamasını istiyorsanız bazı güvenlik önlemlerini almanız lazım . Diyorsanız ki onlar sokak kedisi ben size yine saygı duyarım Allah razı olsun bu zamana kadar bu hayvanları beslemişsiniz yapmayabilirdiniz. Ama diğer kedileriniz de bu durumu yaşayabilir çünkü malesef medenileştik desekte sokaklar onlara ait değil yaşamalarına uygun da değil

Teşekkür ederim beni anladığınız için ama balkon öyle file yapılacak bir balkon değil giriş kat ve çok büyük evimden daha büyük üstü açık balkonun avlu gibi bişey

Tüh çok üzüldüm.Araba çarpan bu hahvanlara çok yazik oluyor ya benxe çok uzuluyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…