Kedimiz "Pekmez"

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.003
2.995
333
Merhabalar arkadaslar dogru yerdemiyim bilmiyorum.

Bugun kardesimin kedisi geldi. Kardesim onu bir arkadasindan almis arkadasi bosandigi icin esi bakiyormus kedilere ben bakamam diye barinaga birakcakmis. Kardesimde verme oraya bana ver ben bakarim gunah demis almis gelmis. Ama pekmezimiz koltugun altina girmis cikmiyor 2-3 saatir bu normalmi alisirmi ne yapmamiz gerekiyor bilginiz varsa yazarsaniz cok sevinirim. Kardesim uzuluyor tedirgin

Çok normal yavrum yerını yadırgadı ah benım canım ya nasıl bır travma geçiriyor kimbilir.
Yaş mama falan alın koyun ortalıga acıkınca o çıkıcak zaten ..
Umarım sızde onu bırakmazsınız.

Elbette alışır sadece biraz zman tanıyın

Hayir okadar güzelki kardesim ztn asik kedilere ve bunu görür görmez bu bnm kizim olsun verme demis cok üzülüyor

Normal evet. Kediler ev degistirince huzursuz olurlar. Biz annemlere kalmaya gittigimizde kedimizide goturmustuk ama yatagin altindan cikamamisti bir sure ve eve alismasi bikac gunu buldu ustelik hep kullandigini kokusunu bildigi esyalarini ve sevdigi battaniyesinide yanimizda getirmistik. Esim ve ben yaninda oldugumuz halde zorlandi azicik alismakta.

Şimdi sizin kedicigin sahibi bile yok, tanidigi koku yok, ev yeni, kardesiniz yeni bir insan. Alisik oldugu tek birsey bile yok. O nun için zor bir durum ama gececektir.

Canım benim ya korkmuş belliki, siz tedirgin etmeyin kendi haline bırakın o çıkar iyice korkmasın yavrucak

Insallahh alisir prenses

Alışır kucağına alsın akşam tek başına çok korkar koltugun altından yakalayıp kucagına alıp okşasın zamanla hırıldamaya başlar hayvanlar çok akıllı kendini sevdirsin kardeşin sıkıntı çıkmaz .

oyy askısı ya kıyamam korkmuş. çok normal ona biraz zaman tanıyın birkaç günde alışır, mamasını suyunu mutlaka koyun o gidip yiyecektir. biz tatile giderken kedimi babaanneme bırakmıştık kuzenim bakıyordu orada, birkaç günde alıştı kuzenime ve kedim için dünyanın en korkak kedisi diyebiliriz, evin içinde ayak seslerinden bile korkup yatağın altına girip saklanır. o alıştıysa sizinki de mutlaka alışır.

Size güvenmesi için biraz süre verin ki zaten sevmek için üstüne gitmedikçe çok yakında alışır.
Maması suyu kumu ayrı olsun, yerini bilsin sonra kucağınızdan inmez.

Insallah alisir suanlik ellemiyoruz
Ellemezseniz sabaha kadar ordan çıkmaz gizlice çıkıp yemek yer belki koyarsanız benim de kedim var köyden almıştım soguktan ölür demişti kadın eve getirdim saklandı aynı böyle koltugun arkasına çıkmadı uzun süre sıkıldım gece de kalmasın dedim yakaladım okşadım kucagımda sonra yumuşadı gece beraber uyuduk yalnız kalmasın gece boyunca derim.

Ayy insallah cok tatli ailemizin yeni uyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…