- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Evet iyiki getirmis boncugumuzu oglumda cok sevdi bizde cok sevdikCok normal bizimki de ilk oyle olduydu vise bike gitmedi tuttuydu =] iyi ki getirmis kardesin "Pekmez"i :)
Mamayi Boyle koyduk insallah cikarralışır daha çok yeni :)
Mamayi Boyle koyduk insallah cikarr
Sizin de mi bebis var Benim bebikler de bayiliyo kedisimize :)Evet iyiki getirmis boncugumuzu oglumda cok sevdi bizde cok sevdik
Merhabalar arkadaslar dogru yerdemiyim bilmiyorum.
Bugun kardesimin kedisi geldi. Kardesim onu bir arkadasindan almis arkadasi bosandigi icin esi bakiyormus kedilere ben bakamam diye barinaga birakcakmis. Kardesimde verme oraya bana ver ben bakarim gunah demis almis gelmis. Ama pekmezimiz koltugun altina girmis cikmiyor 2-3 saatir bu normalmi alisirmi ne yapmamiz gerekiyor bilginiz varsa yazarsaniz cok sevinirim. Kardesim uzuluyor tedirgin
Ayy Allah korusun sagolun aminnnnBu arada aklınızda olsun, gözlerinin önünü içme suyunu hafif ılıtıp, kulak çubuğunu bu suyla ıslatıp silin. Bir de tüylerini her gün tarayın topak oluşmasın. Sonra mazallah deri hastası olur. Allah sağlıklı, mutlu uzun uzun ömürler versin.
Evet 3yasinda oglummm bayildi ama cikaramadikki kedimiziSizin de mi bebis var Benim bebikler de bayiliyo kedisimize :)
Alisir alisir. Zamanla alisir. Hrmen bir araada birakmayin kontrollu olun. Ozellikle geceleri kesinlikle ayni odada olmamalilar 1 2 hafta. Sonra zaten su sekil.oluyorlar ;Merhabalar arkadaslar dogru yerdemiyim bilmiyorum.
Bugun kardesimin kedisi geldi. Kardesim onu bir arkadasindan almis arkadasi bosandigi icin esi bakiyormus kedilere ben bakamam diye barinaga birakcakmis. Kardesimde verme oraya bana ver ben bakarim gunah demis almis gelmis. Ama pekmezimiz koltugun altina girmis cikmiyor 2-3 saatir bu normalmi alisirmi ne yapmamiz gerekiyor bilginiz varsa yazarsaniz cok sevinirim. Kardesim uzuluyor tedirgin
Ayy insallahhhhiiç üzülmeyin çok normal 10 gün sonra bir bakacaksınız can ciğer kuzu sarması olmuşsunuz
Uykusu geldi zaten koltugun altindaaZamanla alisir benim kedicigim yok ama teyzemin var heryere yaninda goturur annemlere ilk zamanlar getirdiginde koltugun altina girer cikmazdi simdi alisti evin heryerini geziyor zaman verin bi sure sonra yalnizliktan sıkılır
Ay amaan pek tatlıymış yaa pekmeze değil kaymağa benziyor.Bu bizim prensesimizz kardesim arkadasindaykene cekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?