- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Bu bizim prensesimizz kardesim arkadasindaykene cekmisya alışınca fotoğraf atın biz de görelim minnoşubu arada kardeşinizi de tebrik ederim ne kadar güzel bir şey yapmış
Sagol ablasi onlar bellki konusamiyor ama gözler herseyi anlatiyoraman Allah'ım nasıl güzel ya maaşallah, nasıl da sinirli bakmış oyy
Evet sevgimizle alistircaz insallah kendimizeAllah kardeşinden razı olsun öncelikle. Ortam değiştirdiği için tedirginlik yaşıyordur alışır
Tsk ederizz insallahhh alirim bebegimizKoltuğun yakınlarına mama ve su koyun acıkınca çıkıp yer, içer. Siz de o sırada yakalar kumun yerini gösterirsiniz. Biraz sevip oyun oynatmaya çalışırsınız. Alışması birkaç gün sürer. Sonra bir bakmışsınız yatağın ortasında yatıyor. Kalk deyince de "sen kalk" dercesine bakıyor.
Koltuğun altındayken oyun oynatmaya çalışabilirsiniz. Kedi oyuncağı olmasına gerek yok iple bile çılgınlar gibi eğlenebiliyorlar.
Kedimi ilk eve getirdiğim günü hatırladım. Aradım taradım ama buladım evde yok gitmiş. Çıkıp dışarıda aradım uzunca bir süre. İsim bile vermemiştim daha, pisi pisi diye gezdim sokakta. Eve bi geldim buzdolabının yanından kafasını uzatmış bakıyorİlk gün evi keşfetti ve böyle koltuk arkası, buzdolabı yanı gibi yerlerde saklandı hep. Ertesi gün etrafta koşmaya başladı.
Yarın eve alışmış olur endişe etmeyin.
Çok tatlı bir kediymiş ya şu tipe baak
Çok normal, hem de çok
En iyisi siz hiç oralı olmayın. Onunla ilgilenmeyin, gözüne bakıp sevmeye -kucaginiza almaya zorlamayın. Bırakın o bir iki gün saklansin, kendini güvende hissetsin. Zamanla ortaya çıkar zaten.
Onunla gözüne dik dik bakmadan , yumuşak bir ses tonuyla konuşun.
Bir de kedilerde göz kırpmak selam vermek anlamındadır. Eğer size bakarken yakalarsaniz göz kirpin. O da kirparsa size alışmaya başlamış demektir:))
*Ben de travmali kedi sahiplenmiştim. Tam bir hafta dolabın içine, perdenin arkasına, koltuğun altına saklandı. Bir hafta boyunca ne zaman yanına gitsem (pansuman yapmak için zorunluluktan yanına gidiyordum) gözünü yumar,korkudan kaskatı olurdu
O dolaba saklandiginda dolabın dışında ağlaya ağlaya konuşurdum kediyle. Tüm evin psikolojisini bozmuştu şerefsiz :)))
Tam bir hafta sonra (ilk defa) yatağıma çıktı, bana baktı ve partisiyle kafamı tutup kafasını tokuşturdu.
Meğerse bu artık beni kabul ettiğinin ifadesiymiş. O günden itibaren o dolaptan cikmayan korkak kedi benimle uyumaya basladi
Eminim sizin yavru da bir sure sonra sizi çok sevecektir.
O eski ailesine de diyecek bir şeyim yok,eşinden boşanınca çocuğunu da gözü görmeyen o insanlardan demek ki ikisi de
Aynen katiliyorum nsl büyütüp ayrildilar anlamiyorum Allah islah etsinÇok normal, hem de çok
En iyisi siz hiç oralı olmayın. Onunla ilgilenmeyin, gözüne bakıp sevmeye -kucaginiza almaya zorlamayın. Bırakın o bir iki gün saklansin, kendini güvende hissetsin. Zamanla ortaya çıkar zaten.
Onunla gözüne dik dik bakmadan , yumuşak bir ses tonuyla konuşun.
Bir de kedilerde göz kırpmak selam vermek anlamındadır. Eğer size bakarken yakalarsaniz göz kirpin. O da kirparsa size alışmaya başlamış demektir:))
*Ben de travmali kedi sahiplenmiştim. Tam bir hafta dolabın içine, perdenin arkasına, koltuğun altına saklandı. Bir hafta boyunca ne zaman yanına gitsem (pansuman yapmak için zorunluluktan yanına gidiyordum) gözünü yumar,korkudan kaskatı olurdu
O dolaba saklandiginda dolabın dışında ağlaya ağlaya konuşurdum kediyle. Tüm evin psikolojisini bozmuştu şerefsiz :)))
Tam bir hafta sonra (ilk defa) yatağıma çıktı, bana baktı ve partisiyle kafamı tutup kafasını tokuşturdu.
Meğerse bu artık beni kabul ettiğinin ifadesiymiş. O günden itibaren o dolaptan cikmayan korkak kedi benimle uyumaya basladi
Eminim sizin yavru da bir sure sonra sizi çok sevecektir.
O eski ailesine de diyecek bir şeyim yok,eşinden boşanınca çocuğunu da gözü görmeyen o insanlardan demek ki ikisi de
Sagolun hala cikmadi kurban olurum öyle bakiyorÇok normal kediler sahiplerinden çok eve alışırlar ve evi değişmiş.
Yaş mama alın tavuk göğsüyle besleyin bi süre
InsallahhYerini yadırgadı
Oyy kıyamam
İnşallah alışır
Bu bizim prensesimizz kardesim arkadasindaykene cekmis
Evet haklisiniz zaten üstüne gitmiyoruz mamayi koltugun yanina koyduk bellki kokusuna cikar diye.Kıyamam ben sana. Evlat bu can bu, barınağa bırakılır mı hiç? Neyse şu anda doğru ellerde. Ortamın sessiz olmasına dikkat edin, bir de yaş mama verin kokusuna çıkar belki. Şu anda kendisini nerede güvenli hissediyorsa orada kalsın. Bebek kedi olsa müdahale edin derim ama bu yetişkin. Zaten büyük bir travma yaşıyor, daha çok korkmasın yavrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?