Kedimle Baş Edemiyorum..

babymaster

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
875
11
118
Arkadaşlar kedim artık çığrından çıktı.
Tamam bana göre dünyanın en zeki kedisi ama artık zekası beni korkutuyor.
Öncelikle dış kapı hariç evin bütün kapılarını, kapı koluna en yakın mesafeden atlamak, asılmak suretiyle açıyor.
Televizyonun üzerini yatak yaptı bir türlü inmiyor.
Evin her yerine zeytin zulalamış, bayılıyor zeytine gizli gizli bir şekilde çalıyor kaşla göz arasında bir bakıyorum her yer zeytin olmuş..
Kendisi asla kabından su içmez, banyonun musluğunu açıp içiyor. Bütün gün evde olmadığımızdan musluğun akıttığı suyu siz düşünün..
Son olarak kıyafet dolabı çekmecelerin içinden çıkmıyor. İçine girip bir güzel dağıtıp kendine göre ayarlayıp gün boyu keyif çatıyor elbiselerin üstünde.
Her istediğini de yapıyorum. Hayır bana karşı kin beslese gıcıklığına yapıyor derim.
Cidden artık zekası beni ürkütüyor. Hiç kedi gibi davranmıyor ben de artık baş edemiyorum kendisiyle..
Lütfen bana yardım edin kedimi nasıl daha kedi yapabilirim. Normal bir kedi günde 18 saat uyurmuş benimki o sürede hinlik peşinde koşuyor. :26:

kedilere bayılırım çok tatlı anlattıklarnız keşke ben de de öyle pisicik olsa adı ne yaramazın

hahahah okudukça bizim kedimizi gördüm valla:)) zeytine tutkuları var bu kedilerin, en başında çok şımartıyoruz sanırım sonra da tepemize çıkıyorlar. bizimki bizi çizer, cırmalar, ıssırır ama yine de çok sevilir. canım valla yapabileceğin bir şey yok...:/

Küçüklüğünden beri bizimle,bir seneyi geçti önceden böyle değildi yavaş yavaş her şeyi öğrendi. Ne nasıl oluyor nasıl açılıyor. Korkuyorum daha neler öğrenip yapacak diye..

:) ah bu kediler ve heryer benim zaten misafir olan sensin havaları yok mu... bayılıyorum tabii bir o kadar da korkuyorum... onların canını sıkmaya pek gelmiyor eğiteyim derken dikkat edin o agresif yönü ortaya çıkmasın... zira Mısır'daki atalarından gelen o muhteşem avlanma yetenekleri direk ortaya çıkıyor...

Demek ki başta şımartmışsınız.Kedi şımartılmaya gelmeyen bir hayvan ne yazık ki..Üzerine baskı kurarak adım adım yaptıklarının yanlış olduğunu öğretmelisiniz,konuşarak veya tavır ile olmayacağı için popoya hafifçe tokatlar ve yeri geldiğinde kızıp yerine götürerek davranışının hoş olmadığını belirtmelisiniz.Bu saatten sonra biraz zor ama öğrenebilir...Bir süre ben de kedi bakmıştım,ufaktan terbiyeli yetiştirmek gerekiyor :)

Benimkiler de böyle. Yaşama sevinciyle dolu demek ki diye düşünmek lazım. Depresif kediler uyur 18 saat. Bırakın azsın, yaşasın. Zaten ömürleri çok kısa. Kedinizin varlığının tadını çıkarın.

bu nasıl kedı yahu sankı evi,n sahıbı oda siz misafiri gibisiniz bu ne rahatlık

Olabilir canım tek ben değil ki komşular bile bayılıyor benim tosuna :) Benimki insan gibi cidden başını omzuma koyuyor patilerini boynuma atıp yatıyor :)

Canım beni kedi dediğim gibi değişik onun içi poposuna ufak ufak vurmak gıdısını okşamakla eş değer bayılıyor poposuna vurulmasına. Haklısın canım çok şımarttık şimdi bize pahişahlık taslıyor :)

öyledir bu minikler,, bende baktım 2 sene :)
hem yapar ederler hemde çok sever kıyamayız onlara ...
çözümü yok anlaşılan sizinkinin , çünkü butun kapıları da açabiliyor...

ben çıkmasını istemediğim yerlere çıktığında alıp yere koyup hafif poposuna vuruyordum , tabii bu ancak şunu engelledi, eğer ben odaya geldiğimde o çıkmasını istemediğim bir yerdeyse hemen kaçıp saklanıyordu, fakat ben orda değilken yine aynı deliliği yapıyordu deli kız
bu arada çok tatlıymış gerçekten, tam sevmelikkk :) benim yerime de öp canım :)

Fotoğrafını yükledim canım zaten o fotoda bile ben buranın sahibiyim edası var :) Bölgesi olarak belirlemiş evi napalım katlanıyoruz :)

Aynen canım evimizin bebişi o gözümün önünden 5 dakika kaybolsa bütün evde arıyorum valla :)
Evet o çok kötü bir durum o kadar engellemek için kapının önüne bir şeyler koydum bir şekilde açıyor yine kafasına koydumu imkanı yok pes etmiyor..
Benimki poposuna vurulmasını çok seviyor o onun için ceza değil ödül :)
Kendisi çok midesine düşkün bazen aç bırakayım bir öğün belki akıllanır diyorum ama ağlıyor yalvarıyor resmen kıyamıyorum :)
Teşekkür ederim canım öperim :)

amoooooooon yerim ben onu yaaaa ben ce de kısa ömürlü hayvanlar doya doya kedinizi sevin bitanecik onlar
resme bak ARTİST...NE HAVALI DURMUŞ

Çok havalıdır benim kedim felakettt :) Seviyorum sevmesine ama dediğim gibi fazla zeki korkutuyor beni zekası :)

benim kardeşim veteriner ve beş senedir kedisi var ve dikkatimi çekenler kedi yapmaması gereken birşey yapınca anında uyarı alır
mutfağa girmesi masaya yaklaşması yasaktır
elbiselere yaklaşamaz

ama sanırım eğitime kediyi eve getirir getirmez başlamak lazım
senin yapabileceğin en iyi şey kedinin marifetlerine çözüm üretmek sabah vanayı kapatmak odaların kapılarını kitlemek ve sonra evden çıkmak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…