Kedimle Baş Edemiyorum..

Kedim 13 yaşında ve arka ayakları tutmamaya başladı...Son bir umut kortizon tedavisine başladık..
13 yıllık kedi besleyen biri olarak şu yasadıgım zor son günlerde verebileceğim tavsiye Bırakın evde istediğini yapsın...Bu serseri mayın gibi dolaştıgı evi talan ettiği günleri sonra benim gibi çok ararsınız.
Zıpır gibi yürüyebilidği zamanlar kabından su içmez klımadan akan suyu içerdi ya da banyonun deliğinde kalan suyu.
Özenerek aldığım mama kaplarından yemez naylon torbadan mama yerdi.
Hırçınlık mı ? Burnuma daimi bir pati izi bırakalı 8 sene oluyor.Bacaklarımız ona keza..
Daha neler neler..
O yuzden kediniz bırakın şahsına münhasır olsun.Neyi nasıl istiyorsa onu yapsın zaten bir kedinin huyunu değiştirmek deveye hendek atlatmaktan zordur.

Kediniz için çok üzüldüm.. Umarım iyileşir, dualarım kedinizle beraber..
Haklısınız zaten ben de öyle yapıyorum, kısıtlamıyorum dediğim gibi özgür bir kedi bütün gün musluk açık ona bile ses etmiyorum 2 ailenin vereceği su faturasını veriyorum kedimin canı sağ olsun diyorum. Susuz kalıp hastalanmasından iyidir..
Kedi milleti böyle, değişmiyorlar bizde oldukları gibi seviyoruz..

Arkadaşlar bu arada Lilo'dan son incileri aktarıyorum.. :126:

Bir kaç haftadır Lilo'nun üzerinde böcek görüyorum sürekli, kedi spreyi kullansam da yine çıkıyor. Hayır evden çıktığı yok nereden geliyor diye araştırmaya girdim.
Bu arada öğrendim ki alt komşumun kızına aldığı 5 civcivden ikisi kaybolmuş. Tabi benim çanlar çaldı.
2 gündür liloyu takip ediyorum. Ben evden çıktıktan sonra camdan beni geçiriyor her sabah, beyfendi sarmaşıklara atlayıp meğer bahçeye iniyormuş. tabi o sırada civcileri yakalayabilirse mideye atıyor. Kardeşimin gelmesine yakın eve çıkıp hiç bir şey yokmuş gibi uyuyormuş.
2 gün aynı şekilde geçti. Aynı saatte aynı yoldan bahçeye iniyor, aynı saatte eve geri çıkıyor.
Önceden böyle bir şey yaptığını düşünmüyorum çünkü yapsa böcekten patisinden bile anlardım. Diyete soktuğum için, artık kendi yemeğini avlama işine girdi..
Biraz daha devam edersem diyete sanırım beni yiyecek.. :26:

vay sıpam benim fazla zeki anlaşılan :) seni kızdırmış ama bu anlattıkların öyle hoşuma gitti ki keşke benimde böyle bi kedim olsa:)

vay sıpam benim fazla zeki anlaşılan :) seni kızdırmış ama bu anlattıkların öyle hoşuma gitti ki keşke benimde böyle bi kedim olsa:)

Kızdırmadan ziyade endişeleniyorum canım.
sular kesilse susuz kalacak beyfendi :)
Tip olarak çok sıradan bir kedi olsa da huy olarak mükemmel.. En çokta kendi kendine kızıp söylenmesine bayılıyorum sanki devlet meselesi bıdı bıdı söyleniyor :)

Falz zeki bu kedi susuz kalmaz merak etme yakındır dolabıda açar dolaptan içerde sıpalar çok şirinler çok

evlerden ırak bi durum benimde beyaz bir ankara kedim vardı resmen ben onun kölesiydim çok inatçıydı her dediğini yaptırırdı 7 kiloydu güç yetmezdi yani beni canımdan bezdirmişti ama onu çok sevdiğim için katlanıyordum takiiii daha çok seveceğim bi canlıya sahip olduğumu öğrenene kadar ama ondan ayrılmak çok zor oldu çok ağladım şimdi belki bana dersiniz neden terkettin onu diye ama normal bir kedi diildi çok yaramazdı ve tüyleri çok dökülüyordu ve ısırma huyu vardı yani bebeğe zarar verebilirdi masraflarıda cabası tabiiii günde yarım kilo ciyer yediği olurdu altından kalkamadık kuru mamaya geçtik artı kumda yetiştiremezdik yediği ortada siz hesap edin artık nekadar kum gider.

vukaatları saymakla bitmez mutfak camını kırdı kuş görüp camı hesap etmemek süretiyle
camekan camı vardı oda iptal
ekmek kovasını devirmek ve içindekileri mutfak yüzeyine yaymak
kapıları açtırmak için durmadan miyavlardı
yanlızlıktan hoşlaşmazdı devamlı kuyruk misali peşimdeydi
bi tane uçları toplu süs çiçeğim vardı bütün toplarını çıkarıp yuvarlamaç oynardı çekyatın altına kaçırınca yanımagelip miyavlardı beni oraya götürüp altına doğru bakardı burda alda ver diye

bu kedilerden korkulur evde bakmak gerçektan çok zor

Kadin kedilerine sahip ciksa neyse hergun orda burda bebegi oldugu icin eve almiyormus fazla...bakamiyorsan 3 tane kediyle ne isin var...
Çok üzüldüm canım başınız sağ olsun.. :26: ama naparsın onlarında doğası böyle ekolojik denge..

Tesekkurler canim artik olan oldu... Ablam cok uzgun cok baglanmisti tavsanina....

Ablam o kedileri gordugu yerde sinirinden catliyor... Korkutarak bahcesinden kovaliyor... Onlar nasil benim tavsanimi korkuttularsa birazda onlar korksun ayni duyguyu yasasinlar diyor...Ben bile uzuldum....

Ablam o kedileri gordugu yerde sinirinden catliyor... Korkutarak bahcesinden kovaliyor... Onlar nasil benim tavsanimi korkuttularsa birazda onlar korksun ayni duyguyu yasasinlar diyor...Ben bile uzuldum....

Benim de aklıma gelen o oldu.Çok korkmuştur zavallım.
Benim de o kedileri bulup bi ''höt'' diyesim var valla.

Tekrar başınız sağolsun,ne diyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…