- 6 Şubat 2011
- 875
- 11
- 118
- Konu Sahibi babymaster
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kardeşim veteriner ve beş senedir kedisi var ve dikkatimi çekenler kedi yapmaması gereken birşey yapınca anında uyarı alır
mutfağa girmesi masaya yaklaşması yasaktır
elbiselere yaklaşamaz
ama sanırım eğitime kediyi eve getirir getirmez başlamak lazım
senin yapabileceğin en iyi şey kedinin marifetlerine çözüm üretmek sabah vanayı kapatmak odaların kapılarını kitlemek ve sonra evden çıkmak gibi![]()
Bu da 2 zeytini mideye indirip halıyıda batırdıkdan sonraki hali :)
Eki Görüntüle 740175
oy oy oyy tosunnn :)
Teyzem bu resmi ilk gördüğünde siz boşuna kedi besliyorum demeyin sizin ki dinozor demişti aklıma o geldi şimdi.![]()
ahahahahah doğru demıs sankı :) bununlaa ne güzel oynanır heaa tosun :) bu kadar harekete ragmennn böyle olması da ılgınc cok yıo demekkı :)
ayy bana da şu vanayı kapatmak çözümü mantıklı gelmişti sevinnmiştim ama eğer ki içmiyorsa başka bi yerden çok susar yavrum aman aman..
aç kalmaya dayanamazlar bilirim canıımm, benimki mama kabı bitince hemen tepemde biterdi , patilerini yüzüme sürerdi uyuyorsam,
ah ah :) bundan sonra yapacağın pek fazla şey yok gibi , doya doya sevin tontişi :)
Bir ara hapşırıyordu sürekli annemler vitaminsizlikten hastalandı diye sürekli et verdiler iyi beslensin diye sonra öğrendik ki astım hastasıymış Lilo :) tabi o ara midesi genişledi, kısırlaştırıldı iyice obez oldu... Şuan perhizde hatta :)
pek tatlı amaa yaaaaaa :) burda dıyet topiği aç sen ona :)
Sanırım haklısın canım bu saatten sonra benim ki zor eğitilir..
Şöyle bir durum var asla kabından su içmiyor susuzluktan bayılır yine de musluktan içer vanayı kapatamıyorum o yüzden(
Haahha :)) Bak bu iyi fikirmiş obez kedilerimizi birlikte zayıflatıyoruz :)
o zaman şöyle yap yeni bir su kabı al ve vanayı kapat
susarsa mecbur içecektir
kabı değiştir dememin sebebi de belki bir sıkıntı yaşamıştır sizin farketmediğiniz
yanı neden olmasın :) lilo bugunn sunları sunları yedı su kadar spor yaptıı :) lılo bu ay su kadar kılo verdı :) hem dıgerlerınede cesaret verır :) vala böyle bı kedıyle ınsan yanlızlık da cekmezz ınsan gıbı :)
ne diyorsun canım, senin kedin baya baya kendisini insan zannediyor , hiç mi başka bir kediyle karşılaşmadı ?Denedim canım onuda yeni kap aldım, hem metal aldım hem plastik aldım ikisinden de içmedi.
Dediğim gibi garip bir kedi bize mi özeniyor anlamadım. Yemek saatini biliyor hepimizden önce masaya gidiyor sandaliyeye oturuyor yapışıyor resmen kaldıramıyoruz. Artık ona da tabure koyuyoruz düşün yoksa küsüyor yemek yemiyor. Biz yemek yerken o da taburede oturuyor bizi izliyor yemek bitince bizimle kalkıyor.
Acaba suyu da mı bizden gördü, biz çeşmeden içiyoruz çünkü..
Ya da yaz geldi serin serin içmek istiyor da olabilir.
Ama ne yaptıysam inadından vazgeçmedi..
ne diyorsun canım, senin kedin baya baya kendisini insan zannediyor , hiç mi başka bir kediyle karşılaşmadı ?
baksana zavallının yaptıklarına ya...
Lilo bu iştahla gram veremez bizden gizli götürüyor zeytinleri :)) Evet canım cidden çekmiyorsun yalnızlık çocuğum olsa bu kadar severim heralde :)
o zaman dicek tek bir söz kalıyor
kedi hepinizi asker etmiş otur kuşum kalk kuşum
işiniz zor canım
kolay gele :)
Karşılaştı canım karşılaşmaz mı kısırlaştırmadan önce evden kaçmıştı kaç kere hatta ama dediğim gibi çok garip.
Hiç normal kedi gibi davranmıyor sürekli peşimde eve bir gün geç gelsem ağlıyormuş.
Veterinerine söylediğimde ya seni annesi bellemiş ya da sana aşık demişti. Hayvanlar sahiplerine aşık olabiliyormuş.