• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedimle Baş Edemiyorum..

benimkisi de ben gece arkadaşımda filan kaldığımda bütün gece uyumayıp ağlıyordu,
bunu yaparlar tamam , sonuç itibariyle senin yanında büyüyor filan ama bu tosunpaşanın hal ve hareketleri oldukça ilginçmiş :)
Allah yardımcınız olsun canım.. gerçekten ilginç..

Teşekkür ederim canım :)) Zaten bir çözümü de yok gibi duruyor değiştirmenin umarım daha fazla çılgınlığı zorlamaz :).

$2012-12-15 17.53.01.webp

buda benim meleğim paylasmak istedim :) 2 aylıkken almıştık ve suan 8 yasında :) yani anlatamam size 8 yıldır benimle işte beraber büyümüşüz gibi oglum gibi can ya o :) deli de olsalar iyi ki varlar:))

Eki Görüntüle 740238

buda benim meleğim paylasmak istedim :) 2 aylıkken almıştık ve suan 8 yasında :) yani anlatamam size 8 yıldır benimle işte beraber büyümüşüz gibi oglum gibi can ya o :) deli de olsalar iyi ki varlar:))

Allah bağışlasın çok çok güzel bir oğluşunuz var benim yerime mıncıklayın biraz :))
Aynen iyi ki varlar onlar olmasa çoğu şey hepten çekilmez olur :)

Onun sayesinde bu ay 200 tl su parası verdik ama kıyamıyoruz yinede canım evimizin bebeği gibi :)
Lilo canım bu da resmi
Eki Görüntüle 740174

Yerim onu ben kedişlerimizin cinsi aynı sanırım çok benziyorlar :21: zekalarıda benziyor bizimkininde kabı var ondan içmiyor lavaboya koyduk bir kap ordan içiyor suyunu orasını kendine yer edinmiş başkası olmaz kapıları o paticikleriyle açıyor birinin birşey vericegini anlıyor balkona çıkardıgımızda camın neresinden ses girdigini belirlemiş oraya gelip agzını yaklaştırıp başlıyor seslenmeye:9:kokan birşey yemez elimizden yemek zorunda ya da biz başını okşayıp ye demek zorundayız biryerde yatmak istesin ordan kaldırmak iste bir sinirle kalkıyor artık onu durduramazsın gidicek gitmek zorunda bırakmak zorundayız:52::27: çok tatlılar ama çok huzur veriyor canlar onlar can :16:

ay canim anlattiklarin ne kadar hos seyler birseye uzulmustum senin yaramazsi anlatinca keyfim yerine geldi hatta kucuk kizima gosterdim 2 yasinda ablasi liloyu istiyormus bende dedim o cesmeyi aciyormus yaramazmis ok mum diyor kuvetin icine su cokariz ordan icer maramaz diyor benim minnagim senin kediden yaramaz hayvani bogacak kuvetin icinde ama acayip kedilere dusgun bende dusunuyorum almayi ama turkiyeye gezmeye gidince 3 yada 4 ay nereye birakicam hem bize alisir depresyona falan girer birakdigim yerde diye almiyorum yoksa hemen alicam artik burden bakariz okuruz yaramazliklari

Yerim onu ben kedişlerimizin cinsi aynı sanırım çok benziyorlar :21: zekalarıda benziyor bizimkininde kabı var ondan içmiyor lavaboya koyduk bir kap ordan içiyor suyunu orasını kendine yer edinmiş başkası olmaz kapıları o paticikleriyle açıyor birinin birşey vericegini anlıyor balkona çıkardıgımızda camın neresinden ses girdigini belirlemiş oraya gelip agzını yaklaştırıp başlıyor seslenmeye:9:kokan birşey yemez elimizden yemek zorunda ya da biz başını okşayıp ye demek zorundayız biryerde yatmak istesin ordan kaldırmak iste bir sinirle kalkıyor artık onu durduramazsın gidicek gitmek zorunda bırakmak zorundayız:52::27: çok tatlılar ama çok huzur veriyor canlar onlar can :16:

Benimki tekir ankara karışımı canım :) Zaten tekirler çok zeki olurlarmış, anatomik olarakta çoğu cins kediden daha dirençliler hastalanmıyorlar pek fazla:nazar: AA ben de bunu deyeneyim canım belki işe yarar lavobaya kabını koymam.. :31:
Hahaha seninki de benim ki gibi çok trip atıyor küsüyor desene :) Bazen bakıyorum kendi kendisine tribe girmiş söyleniyor söyleniyor anlamıyorumda mıy mıy ses çıkartıyor :)
Bu azimle yakında bizimkiler konuşur bile :)

ay canim anlattiklarin ne kadar hos seyler birseye uzulmustum senin yaramazsi anlatinca keyfim yerine geldi hatta kucuk kizima gosterdim 2 yasinda ablasi liloyu istiyormus bende dedim o cesmeyi aciyormus yaramazmis ok mum diyor kuvetin icine su cokariz ordan icer maramaz diyor benim minnagim senin kediden yaramaz hayvani bogacak kuvetin icinde ama acayip kedilere dusgun bende dusunuyorum almayi ama turkiyeye gezmeye gidince 3 yada 4 ay nereye birakicam hem bize alisir depresyona falan girer birakdigim yerde diye almiyorum yoksa hemen alicam artik burden bakariz okuruz yaramazliklari

Keyfinizin yerine gelmesine çok sevindimmm :))
Ahh canım onada bir Lilo alın kediyle köpekle bir hayvanla büyümek çok güzel bir şey :))
Ahh canım ya küvete su mu koyarmış :) Yerim onu benim yerime bol bol öpün Lilo ona öpücük gönderiyormuş söyleyin :))
3 4 ay uzun bir süre geçrekten bırakacak yer bulmakta güçlük çekebilirsiniz bir de psikolojisi bozulabilir. Benim Lilo rahatsızlığından ötürü 1 hafta klinikte yattı o zaman bile çok kötü olmuştu yemek bile yemiyordu ben gitmeden. :31:
Ben yazarım yine buraya lilonun yaptıklarını zaten albümü var fotoğrafları var orada daha fazla Kedişimin kızınıza gösterebilirsinizi :)

Son düzenleme:
Hovardalıktan dönen Lilo suç üstü yakalandıı :)
Dip not bulunduğu yer yüksek değil, o yüzden düşer bir yerini kırar diye korkmayın :)

$yomu.webp

Keyfinizin yerine gelmesine çok sevindimmm :))
Ahh canım onada bir Lilo alın kediyle köpekle bir hayvanla büyümek çok güzel bir şey :))
Ahh canım ya küvete su mu koyarmış :) Yerim onu benim yerime bol bol öpün Lilo ona öpücük gönderiyormuş söyleyin :))
3 4 ay uzun bir süre geçrekten bırakacak yer bulmakta güçlük çekebilirsiniz bir de psikolojisi bozulabilir. Benim Lilo rahatsızlığından ötürü 1 hafta klinikte yattı o zaman bile çok kötü olmuştu yemek bile yemiyordu ben gitmeden. :31:
Ben yazarım yine buraya lilonun yaptıklarını zaten albümü var fotoğrafları var orada daha fazla Kedişimin kızınıza gösterebilirsinizi :)

fotoları sadece arkadaşlarınmı görebiliyo albümde göremedimde ben

Arkadaşlar kedim artık çığrından çıktı.
Tamam bana göre dünyanın en zeki kedisi ama artık zekası beni korkutuyor.
Öncelikle dış kapı hariç evin bütün kapılarını, kapı koluna en yakın mesafeden atlamak, asılmak suretiyle açıyor.
Televizyonun üzerini yatak yaptı bir türlü inmiyor.
Evin her yerine zeytin zulalamış, bayılıyor zeytine gizli gizli bir şekilde çalıyor kaşla göz arasında bir bakıyorum her yer zeytin olmuş..
Kendisi asla kabından su içmez, banyonun musluğunu açıp içiyor. Bütün gün evde olmadığımızdan musluğun akıttığı suyu siz düşünün..
Son olarak kıyafet dolabı çekmecelerin içinden çıkmıyor. İçine girip bir güzel dağıtıp kendine göre ayarlayıp gün boyu keyif çatıyor elbiselerin üstünde.
Her istediğini de yapıyorum. Hayır bana karşı kin beslese gıcıklığına yapıyor derim.
Cidden artık zekası beni ürkütüyor. Hiç kedi gibi davranmıyor ben de artık baş edemiyorum kendisiyle..
Lütfen bana yardım edin kedimi nasıl daha kedi yapabilirim. Normal bir kedi günde 18 saat uyurmuş benimki o sürede hinlik peşinde koşuyor. :26:

Ay canım yerim ben onu... :16:

Benim kedim de zıplayıp kapıyı açıyordu.. Çok dikkatli izliyordu hareketlerimizi.. uyurken başını yastığa koyardı :1: :16:
tvnin üzerinde uyur bir de patisi ekrana sarkardı,ailece bayılırdık o haline..

Ama disiplin şart tabi.. kuralsız olmaz.. pencereye yaklaştığında sertçe hayır diyerek,her seferinde üşenmeden aldım. uzaklaştırdım.. Bir süre sonra (tabi baya uzun süre) cama yaklaştığında hayır diyordum kendi çekiliyordu,söylenerek :)))

çekmeceye sevmediği bir şey koyun oradan soğusun.. kokusu keskin bir şey mesela.. belki işe yarar..

Son düzenleme:
Arkadaşlar kedim artık çığrından çıktı.
Tamam bana göre dünyanın en zeki kedisi ama artık zekası beni korkutuyor.
Öncelikle dış kapı hariç evin bütün kapılarını, kapı koluna en yakın mesafeden atlamak, asılmak suretiyle açıyor.
Televizyonun üzerini yatak yaptı bir türlü inmiyor.
Evin her yerine zeytin zulalamış, bayılıyor zeytine gizli gizli bir şekilde çalıyor kaşla göz arasında bir bakıyorum her yer zeytin olmuş..
Kendisi asla kabından su içmez, banyonun musluğunu açıp içiyor. Bütün gün evde olmadığımızdan musluğun akıttığı suyu siz düşünün..
Son olarak kıyafet dolabı çekmecelerin içinden çıkmıyor. İçine girip bir güzel dağıtıp kendine göre ayarlayıp gün boyu keyif çatıyor elbiselerin üstünde.
Her istediğini de yapıyorum. Hayır bana karşı kin beslese gıcıklığına yapıyor derim.
Cidden artık zekası beni ürkütüyor. Hiç kedi gibi davranmıyor ben de artık baş edemiyorum kendisiyle..
Lütfen bana yardım edin kedimi nasıl daha kedi yapabilirim. Normal bir kedi günde 18 saat uyurmuş benimki o sürede hinlik peşinde koşuyor. :26:

Kedi bu demek ki zaten :D
Yani siz onu değiştiremezsiniz demek istiyorum. Benim iki tane kedim var ikisi de aynılarını yapıyor. Komşularımın kedileri, arkadaşlarımın kedileri hepsi öyle yani onların huyları öyle. Afacanlar, zeka küpü hepsi.

Temiz çamaşırı severler, hemen katlanmış temiz çamaşırların üzerine otururlar. Hele ütülediyseniz direk gelirler.

deli gibi koşturup eşyaları devirirler ve ondanda korkup daha da hızlı kaçarlar.

benimkiler de kapı kollarına asılıp açıyor. Yani kedi özgürlüğü sever, kapalı kapıları sevmez, eğer kapalı kapılar olsun kedi birtek şu odada dursun diye yer belirleyerek kedi sahibi olunacağını düşünenler çıkartsın bu fikri aklından. Kedi asla kapalı kapı sevmez.

Evin heryeri her köşesi onundur, o sizin değil evin kedisidir. Başka bir mekana götürün orada size evde davrandığı gibi davranıyor mu? farkı anlarsınız. onların birinci arkadaşı evi, ikinci arkadaşı sizlersiniz. (yakın gördüğü)

kendi kabı dışında saçma sapan yerlerden su içmeyi severler

çekmece ve dolaplara girmeyi severler, kutulara bayılırlar.

ona küçük yatak alırsınız o yine sizin yastığınızın üstüne gelir gece yatar.

Evin şeklini değiştirmek istersiniz hoşlanmaz.

Zeytine karşı bir ilgileri mevcut, benim kedilerimden biri zeytin çekirdeğinin üzerinde yuvarlanmayı falan seviyor.

en ufak eşya oyuncak olabiliyor...

Yani aslında kısacası şunu diyeceğim, size karşı bir tepki belirtmiyor, zaten yaradılışında bu hareketleri yapmak var o yüzden üstünüze alınmayın.

Eğer öyle süs gibi kedi istiyorsanız iran kedisi derim, ama onların tuvalet problemi var ve böbrek yetmezliği tehlikesi hepsinde var. Habire göz damlası şu bu, mamaları özel masrafları çok.

:D Pisicikleri okadar iyi tanıyorum ki artık edepsizler. Asla titiz kimselere kedi önermem çünkü titizlik dünyasında pisiciklere yer yok. :D

valla canım bu anlattıklarının hepsini aynısını benim minnoşumda yapıyor.
demekki hepsinin huyu öyle
biz 7. katta oturuyorduk senin kedi gibi camdan dışarı çıkıp mermere yatıyordfu
hatta benimki çalar saat gibidir sabahları bi ara 7 gibi ayaklarımızı yorganın içinden bulup çiziyordu uyanalım diye ya ayaklara yada burnumuza dokunup uyandırıyo bizi
ama çok tatlılar ya :)

tamam ablasi az once optu ekrani lilonun resmini gorunce dayanamadi cocugum nasil seviyor yavrum ekrani liloyu sevdim saniyor bu arada lilonun ismide degisti kizim tarafindan tirtil takti adini nerden aklina geldiyse biz tirtil diyoruz ona artik hihhhhh :16:

canım yaaaaaa tatlılar hepsi...
bu arada lilo yazık sabahdan beri dedikodusunu yapıyoruz günahına giriyoruz konu sahibi sizin kedin maşallahı var tatlişkom benim ayrıca bu kedi ALLAH bilir pc kullanılır yakında kendiside kediler kulübü açıp seni şikayet etmesin.....ver pc liloya da biraz seni çekiştirek :52: :1:

Ay canım yerim ben onu... :16:

Benim kedim de zıplayıp kapıyı açıyordu.. Çok dikkatli izliyordu hareketlerimizi.. uyurken başını yastığa koyardı :1: :16:
tvnin üzerinde uyur bir de patisi ekrana sarkardı,ailece bayılırdık o haline..

Ama disiplin şart tabi.. kuralsız olmaz.. pencereye yaklaştığında sertçe hayır diyerek,her seferinde üşenmeden aldım. uzaklaştırdım.. Bir süre sonra (tabi baya uzun süre) cama yaklaştığında hayır diyordum kendi çekiliyordu,söylenerek :)))

çekmeceye sevmediği bir şey koyun oradan soğusun.. kokusu keskin bir şey mesela.. belki işe yarar..

Evet canım çok zeki hayvanlar, zaman geçtikce zekalarını iyice ortaya koyuyorlar. :nazar:
Tek korktuğu şey elektrikli süpürge :) Sanırım onu koyacağım çekmecelerin önüne biz evde yokken :)
Sizin de kedinizi öpüyorum çok :54:

Back
X