merhaba,
evcil hayvan topiğine bakan yok diye buraya yazıyorum. Arkadaşlar 2.5 aylık dişi bir kedi sahibiyim 1.5 ay oldu sahipleneli. ama asla beraber yatamıyoruz. sürekli ısırıyor, gündüz de öyle. okadar oynuyorum lazerle iple yoruyorum ama yok. oyüzden ayrı yatıyoruzodamı kapatıyorum,bazen kapıda ağlıyor bazen gidip yatağında uyuyor. nasıl alıştırabilirim. çok sağlam ısırıyor her yerim ısırık dolu benimde eşiminde ( çok yaramaz sıpa :))) aynı zamanda vahşi sanırım
ay 1 saat dayandım ama yok okdr yaramaz ki :))))))) içine köpek kaçmış gibi birde oynuyoruz yorgunluktan nefes nefese kalıyor köpek gibi dili dışarıda geziyor ama hala zıplamaya çalışıyor :)))))))))))))Bizimde yavru kedimiz gece yatağa girince yarım saat 40 dk kulak burun ısırma el ayak yakalama oynardı sonra bakardı kimse ilglenmio ortam sessiz yastığa burnumn dibine kıvrilr yatardi. 1 hafta alın odaya sizle girsin ne kadar saldirirsa o kadar umursamayın asla göz göze gelmeyin. Sonra sıkılp kıvrilir yanınıza.
sizle oynamaya alışmış. kedi topu alın eve. onunla oynamaya alışsın. oyuncağı olursa o kadar size sarmazay 1 saat dayandım ama yok okdr yaramaz ki :))))))) içine köpek kaçmış gibi birde oynuyoruz yorgunluktan nefes nefese kalıyor köpek gibi dili dışarıda geziyor ama hala zıplamaya çalışıyor :)))))))))))))
merhaba,
evcil hayvan topiğine bakan yok diye buraya yazıyorum. Arkadaşlar 2.5 aylık dişi bir kedi sahibiyim 1.5 ay oldu sahipleneli. ama asla beraber yatamıyoruz. sürekli ısırıyor, gündüz de öyle. okadar oynuyorum lazerle iple yoruyorum ama yok. oyüzden ayrı yatıyoruzodamı kapatıyorum,bazen kapıda ağlıyor bazen gidip yatağında uyuyor. nasıl alıştırabilirim. çok sağlam ısırıyor her yerim ısırık dolu benimde eşiminde ( çok yaramaz sıpa :))) aynı zamanda vahşi sanırım
Yerim onu ben:)) işte bizimki hicbisekilde ilgilenmeynce uyurdu. Sizinki baya cilginmis:)))ay 1 saat dayandım ama yok okdr yaramaz ki :))))))) içine köpek kaçmış gibi birde oynuyoruz yorgunluktan nefes nefese kalıyor köpek gibi dili dışarıda geziyor ama hala zıplamaya çalışıyor :)))))))))))))
ya yerim onu yerrrrrrrrr. bayılıyorum hepsine ama keşke o mırıldama sesiyle uyuyabilsem kedişimle beraberBenim kızım 1.5 yaşında ama dünya umrunda değil. Tembel ki ne tembel. Bu yüzden ısırmak şöyle dursun ağzını bile açmaz
Merdiveni inerken 3 kere uyuyoryesin, içsin, uyusun hep.kızgınlık falan hakgetire bak diyorum milletin kızları koca buldu doğurdu anane oldular, hiiiççç umru değil hep banu alkan pozisyonunda yatıyor
Bebekliğinde bir iki ısırma teşebbüsü olmuştu ama çok çabuk geçti.
Sen de onu ısır
çok tatlımış maşallah ona yaen tatlışı benim kedim :) gece benimle odama gelir ya karşımdaki koltuğa kıvrılır yatar ya da ayak ucuma, gece su içmeye ya da herhangi birşeye kalksam hemen uyanır benimle mutfağa gelir uykulu gözlerle bana bakar, sonra tekrardan odaya geçeriz birlikte beni takip eder, gece lavaboya kalksam banyo kapısında bekler, bazen gözümü aralar bakarım sabahları bakarım bana bakıyo, ama gözümü tam açmadığım için uyuyo sanıyo sanırım yanıma gelmiyo, gözümü açıp ona baktığım anda yanıma zıplar kendini sevdirmeye çalışır.
hiç rahatsız etmez maşallah, vahşiciğiz biraz ama uykuya acaip saygısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?