- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.206
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
3.katta. Duvarı falan geniş hiç sıkıntı olmadıKedi? Teras? Yanlış mı okudum nasıl teras o? Kaçıncı kat inşallah yüksek değildir?
Anlaşılan size çok düşkünBenim 8 aylık bir kedim var. Kısırlaştırma belirtileri göstermedi henüz. Sorun şu ki ben dışarı çıkarken arkamdan çok aglıyor. Terasın duvarına çıkıp acı acı miyavlıyor. Aylardan beri bu böyle. Eve gelincede sesimi duyar duymaz Terasın üzerine çıkıp miyavlamaya başlıyor.Yanına başka kedi alsam da kıskanıyor başka kedileri.2kedi getirdim farklı zamanlarda. Birbirlerini az daha öldüreceklerdi. Bu aglama ne zaman geçer. Evden çıkarken hep yaş mama verip kaçıyorum resmen
Veteriner baktı maşallah hıc sıkıntısı yok. Bu ay sonuna kadar kısırlastıracagım ınsallah. Belkı düzelir sonra.Ben bebeklıgınden berı evdeyım. Hep yanyanayız. İşe basladım. Sanırım alıstı evde bırı olmasınaAnlaşılan size çok düşkünbi veteriner ile görüşmeniz daha sağlıklı olur belki başka bi sıkıntı olabilir
Yok iyi yaptınız sagolunKudrAlobar ve Bibibella bildiğim kedi anneleri ( sormadan etiketledim kusuruma bakmayın nolur, hayvanlara kıyamıyorum hiç hemen etiket yapıverdim )
Teras kapalı olunca da aglıyor. Bu aralar havalar sogudu pek salmıyorum terasa. Mutfak kapısının orda terasa cıkmak ıcın bagırıyorKedim var ama daha bebek, bu yüzden konuyla ilgili bilgim yok. Ama açık terasa bırakmaya hele ki 3. katta asla cesaret edemezdim.
Evet olabilirVeteriner baktı maşallah hıc sıkıntısı yok. Bu ay sonuna kadar kısırlastıracagım ınsallah. Belkı düzelir sonra.Ben bebeklıgınden berı evdeyım. Hep yanyanayız. İşe basladım. Sanırım alıstı evde bırı olmasına
Ay ınsallah alısır. Hep yaş mama ıle kandırıyorum. Yoksa evden cıkamıyorumBenim kızımda öyleydi ilk zamanlar ama yapacak bir şeyim yoktu, sonradan zamanla o kadar çok alışmıştı ki bırak ağlamayı ben eve gelince "geldi yine bela" temalı bir bakış atıp kenara çekiliyorduBüyüdükçe alışıyor ama kısırlaştırınca da daha iyi olacağını düşünüyorum:))
3.katta. Duvarı falan geniş hiç sıkıntı olmadı
Yaş mama adını duyduğu anda gözümün içine bakardı benimkide başka türlü birşey yapmıyorlar napalımAy ınsallah alısır. Hep yaş mama ıle kandırıyorum. Yoksa evden cıkamıyorum
KudrAlobar ve Bibibella bildiğim kedi anneleri ( sormadan etiketledim kusuruma bakmayın nolur, hayvanlara kıyamıyorum hiç hemen etiket yapıverdim )
Kiracıyız ve ev sahibi eve tel yaptırmamızı istemıyor. Terasa bu aralar salmıyorum. Ama illaki terasa cıkmam gerekiyor. O as da hayvan ıllakı terasa kosuyor.Hanımefendi ne diyim şimdi Allah akıl fikir versin size. Ne demek duvarı geniş, dünyanın en avcı ruhlu hayvanından söz ediyoruz. O kedinin bir kuş görmesine bakar düşmesi.
Tamamda ev sahıbı ıstemıyorsa tel falan ne yapacagız. Bugüne kadar sorun olmadı. Ki duvarına pek cıkmıyor.Biz de kıyamıyoruz o yüzden açık terasta kedi deyince cinlerim tepeme çıkıyor!
Dürüst olayım konuyu okumadım, kedilerle ilgili olduğunu görünce hemen etiketledimBiz de kıyamıyoruz o yüzden açık terasta kedi deyince cinlerim tepeme çıkıyor!
Bizim alttakı 2katında kedısı var. Onlarda teras yok. Ve kedılerı evden cıkıp gezıp gelıyor. Hatta 1. Ci kattakı kedısını gecenlerde ölü buldu. Alt kattakıled bana hep teras oldugu ıcın sanslı oldugumu söyler. Inanın kedımı evde tutamıyorum. Terası aşırı sevıyor.Keske telleri olsaydı. Ama kiracı olunca ev sahıbı duvara çivi çakılmasını bıle ıstemıyoföncelikle terasın duvarı geniş filan diye güvenmeyin; bir kuş görür dikkati dağılır düşüverir, benim bir arkadaşım kedisini öyle kaybetti aman diyeyim. ben birinci katta oturuyorum buna rağmen ben yokken balkonda olmalarına izin vermem, siz de yapmayın sonra çok üzülebilirsiniz. ikincisi; kediler de çocuklar gibi her biri kendi ruhuna göre tepkiler veriyor. sizinki birazcık tatlı şımarık, çenesi düşük ve size fazla düşkün galiba. yapacak birşey yok; kendiliğinden hareketli oyuncaklar, sürekli devri daim yapan su çeşmesi, bir ışığı açık bırakmak gibi, siz çıktıktan sonra da evde hareketi devam ettirmek ufak çözümler düşünebilirsiniz. tatava yaptığında yaş mama geleceğini biliyorsa ona da alışmıştır. tamam kediler kural sevmez ama birazcık kural koymaktan da zarar gelmez. sizsiz terasa çıkamayacağını öğrensin, dışarı çıktığınızda da kararlı olduğunuzu görsün. sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?