- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.747
- 598
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Psikolojisi mi bozuk acabaBenim 8 aylık bir kedim var. Kısırlaştırma belirtileri göstermedi henüz. Sorun şu ki ben dışarı çıkarken arkamdan çok aglıyor. Terasın duvarına çıkıp acı acı miyavlıyor. Aylardan beri bu böyle. Eve gelincede sesimi duyar duymaz Terasın üzerine çıkıp miyavlamaya başlıyor.Yanına başka kedi alsam da kıskanıyor başka kedileri.2kedi getirdim farklı zamanlarda. Birbirlerini az daha öldüreceklerdi. Bu aglama ne zaman geçer. Evden çıkarken hep yaş mama verip kaçıyorum resmen
Kısırlaştırdım ama halaa şımarık.Arkamdan halaa aglıyor.Ama eskısı kadar aglamıyor. Cıdden bebek gıbıDaha çok küçük, bebek gibi düşün. İlgi sevgi istiyor yalnız kalmak istemiyorBiraz büyüsün sürekli uyuyacak merak etme Hele de kısırlaşırsa iyice sakinleşir
Kıyamam yaaaKısırlaştırdım ama halaa şımarık.Arkamdan halaa aglıyor.Ama eskısı kadar aglamıyor. Cıdden bebek gıbı
Kızana girmiş çiftleşmek istiyor. Acilen kısırlaşması gerekliBenim 8 aylık bir kedim var. Kısırlaştırma belirtileri göstermedi henüz. Sorun şu ki ben dışarı çıkarken arkamdan çok aglıyor. Terasın duvarına çıkıp acı acı miyavlıyor. Aylardan beri bu böyle. Eve gelincede sesimi duyar duymaz Terasın üzerine çıkıp miyavlamaya başlıyor.Yanına başka kedi alsam da kıskanıyor başka kedileri.2kedi getirdim farklı zamanlarda. Birbirlerini az daha öldüreceklerdi. Bu aglama ne zaman geçer. Evden çıkarken hep yaş mama verip kaçıyorum resmen
Valaha kedileri evde tutmak cok zor. Annemın de kedısı vardı. Balkonu falan yok annemın. Kedi kapı açılınca evden kactı. Benım kedim teras ıcın aglıyor. Dayanamıyorum. Yoksa bende evde tutmak ıstıyorum. Ama teras olmasa evde zapdetemezdım. Alt kattakılerınde kedisi var. Onlarda teras yok. Kediler bahceye, sokaga cıkıp gezip gelıyor. Bana teras oldugu ıcın sanslisin derler hep. Kısırlastırdım ancak halaa sımarık. Sanırım tekir dıye böyle. Kedim gardrob üstüne bile çıkıyor. Teras ıcın aglamasa çıkarmazdım.Kapının önünde aglayınca üzülüp cıkarıyorum. Evde bu alıyor hayvan.Üç kedi annesiyim, deneyimli sayılırım bu yüzden. Ben size kedi sahiplendirmezdim bu çok net. Ne demek duvarı geniş vs? Max iki yaşındaki çocuk aklına sahip hayvanlardan bahsediyoruz dikkati dağılır hop zıplar. Klinikler yüksekten düşme vakaları ile dolu. Kediniz aşağı düştüğünde oluşacak veteriner masraflarını karşılayabilecek misiniz? Valla çok üzülüyorum ben bu hayvanlara ya ağzı var dili yok, üstüne titremeliyiz onların. Kiracıyız da bir bahane değil portatif teller var. En olmadı terasa çıkmasına izin vermeyin. Yani kusura bakmayın ama hayvanlar hassas noktam bu yüzden bunları söylemek zorundaydım. Dişi mi kediniz? Kızgınlığa girdiği için miyavlıyor olabilir. Biz kendi kedilerimizi 7-8 aylıkken kısırlaştırdık. Sizden ilgi beklediği için de miyavlıyor olabilir. Bazı kediler de ayrılık anksiyetesi de oluyor. Ama her şeyden önce kedi filesi şart
Benimkide aparpmana çıkmayı çok sever .Apartmanda yabancı yok aile binası demir kapı sürekli kapalı.çıkar bişey bulursa avlanır bulmazsa hava alıp döner.evde sıkılıyor demekki.Valaha kedileri evde tutmak cok zor. Annemın de kedısı vardı. Balkonu falan yok annemın. Kedi kapı açılınca evden kactı. Benım kedim teras ıcın aglıyor. Dayanamıyorum. Yoksa bende evde tutmak ıstıyorum. Ama teras olmasa evde zapdetemezdım. Alt kattakılerınde kedisi var. Onlarda teras yok. Kediler bahceye, sokaga cıkıp gezip gelıyor. Bana teras oldugu ıcın sanslisin derler hep. Kısırlastırdım ancak halaa sımarık. Sanırım tekir dıye böyle. Kedim gardrob üstüne bile çıkıyor. Teras ıcın aglamasa çıkarmazdım.Kapının önünde aglayınca üzülüp cıkarıyorum. Evde bu alıyor hayvan.
Bence salmayın. 1.ci kattaki in kedisi hep dışarıdaydı. Araba ezmiş maalesef. Bende teras harici salmıyorum. Binamızda hep kediler oluyor. Fib falan bulasabılırBenimkide aparpmana çıkmayı çok sever .Apartmanda yabancı yok aile binası demir kapı sürekli kapalı.çıkar bişey bulursa avlanır bulmazsa hava alıp döner.evde sıkılıyor demekki.
Kurban olsun annesi
Pandemi yasaklarında sokağa da saldım birkaç kez dolaşıp geldi araba falan geçmediği için rahattık.Sadece kedilerle kavga etti birkaç kez.Dışarıda mülayim dayak yiyor ama apartmana giren kedileri yırtıyor resmen...Maalesef şimdi mümkün değil salmam ezilir çocuğum dışarıya adapte değil çünkü
Kediler sahiplerini onları terkediyorlar olarak görürmüş (evde dışarı çıktığımızda evde olmadığımız zamanlarda) bu yüzden hep ağlarlar eve gelince de nerde kaldın diye bakarlar..size çok düşkünBenim 8 aylık bir kedim var. Kısırlaştırma belirtileri göstermedi henüz. Sorun şu ki ben dışarı çıkarken arkamdan çok aglıyor. Terasın duvarına çıkıp acı acı miyavlıyor. Aylardan beri bu böyle. Eve gelincede sesimi duyar duymaz Terasın üzerine çıkıp miyavlamaya başlıyor.Yanına başka kedi alsam da kıskanıyor başka kedileri.2kedi getirdim farklı zamanlarda. Birbirlerini az daha öldüreceklerdi. Bu aglama ne zaman geçer. Evden çıkarken hep yaş mama verip kaçıyorum resmen
Bazen de terasa cıkıyor ya terasta yalnızsa aglıyor. Sanırım ilgiye cok alıstırdım.Kediler sahiplerini onları terkediyorlar olarak görürmüş (evde dışarı çıktığımızda evde olmadığımız zamanlarda) bu yüzden hep ağlarlar eve gelince de nerde kaldın diye bakarlar..size çok düşkün
Veterinerinizden yardım almanız gerek kafasını dağıtmak için birşey bulmak gerek
Büyük ihtimal kıyamam ben ona..benim için çok öpünBazen de terasa cıkıyor ya terasta yalnızsa aglıyor. Sanırım ilgiye cok alıstırdım.
Her fırsatta öpüyorum, mıncırıyorumBüyük ihtimal kıyamam ben ona..benim için çok öpün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?