- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.953
- 158
- 40
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Şöyle ben haftada 3gün işe gidiyorum. Genelde ben giderken eşim evde oluyor. Evde eşim varken aglamıyor. Hergün yaş mama vermıyorum.Genelde evde kımse yokken verıyorum. Bazen cok uslu durunca verıyorumIslak mama için oturup hergün bir paket açmayın.
Bildiğiniz bağımlılık oluyor, artık içine ne koyuyorlar bilmiyorum hayvan başka şey yememeye başlıyor. Üstelik market ıslak mamasıysa içeriği de iyi olmuyor.
Şimdi bir adet tavuk budunu buharda pişirip etinden (yağ, tuz, sos kemik vs olmayacak, saf tavuk eti) bir tattırın. Yiyorsa püre yapıp birer kaşık köfteler halinde dondurun. Yemiyorsa tavuğa bir kaşık ıslak mamasından ekleyip tekrar deneyin onu yiyecektir.
İşten gelince akşamdan bir köfteyi buzdolabından çıkartın sabaha açılacaktır.
Sabahları evden kaçmak için vereceğiniz miktar çok az olmalı, bir yemek kaşığını geçmeyin, asıl besini kaliteli kuru mama olmalıdır.
Gereksiz ıslak mama cebinize masraf, kediye zarar, pratik olmak lazım.
kaynananız kedinizi seviyor mu peki?onu da götürün ziyaretine giderken.Şöyle ben haftada 3gün işe gidiyorum. Genelde ben giderken eşim evde oluyor. Evde eşim varken aglamıyor. Hergün yaş mama vermıyorum.Genelde evde kımse yokken verıyorum. Bazen cok uslu durunca verıyorum
Bence kediniz size çok düşkün ve sürekli sizden ilgi istiyor. Yeterince oyun oynuyor musunuz, yeterince seviyor musunuz onu? Bir de camlara ve terasa sineklik taktırın kedi için çok tehlikeli.Benim 8 aylık bir kedim var. Kısırlaştırma belirtileri göstermedi henüz. Sorun şu ki ben dışarı çıkarken arkamdan çok aglıyor. Terasın duvarına çıkıp acı acı miyavlıyor. Aylardan beri bu böyle. Eve gelincede sesimi duyar duymaz Terasın üzerine çıkıp miyavlamaya başlıyor.Yanına başka kedi alsam da kıskanıyor başka kedileri.2kedi getirdim farklı zamanlarda. Birbirlerini az daha öldüreceklerdi. Bu aglama ne zaman geçer. Evden çıkarken hep yaş mama verip kaçıyorum resmen
Kadın teras kapısını kapatmaya üşeniyor siz mama tarifi veriyorsunuzIslak mama için oturup hergün bir paket açmayın.
Bildiğiniz bağımlılık oluyor, artık içine ne koyuyorlar bilmiyorum hayvan başka şey yememeye başlıyor. Üstelik market ıslak mamasıysa içeriği de iyi olmuyor.
Şimdi bir adet tavuk budunu buharda pişirip etinden (yağ, tuz, sos kemik vs olmayacak, saf tavuk eti) bir tattırın. Yiyorsa püre yapıp birer kaşık köfteler halinde dondurun. Yemiyorsa tavuğa bir kaşık ıslak mamasından ekleyip tekrar deneyin onu yiyecektir.
İşten gelince akşamdan bir köfteyi buzdolabından çıkartın sabaha açılacaktır.
Sabahları evden kaçmak için vereceğiniz miktar çok az olmalı, bir yemek kaşığını geçmeyin, asıl besini kaliteli kuru mama olmalıdır.
Gereksiz ıslak mama cebinize masraf, kediye zarar, pratik olmak lazım.
Aşırı derecede ilgilenıyorum.Bu yüzden eşim çok şımarttıgımı, bu yüzden böyle oldugunu söyluyorBence kediniz size çok düşkün ve sürekli sizden ilgi istiyor. Yeterince oyun oynuyor musunuz, yeterince seviyor musunuz onu? Bir de camlara ve terasa sineklik taktırın kedi için çok tehlikeli.
Kadın teras kapısını kapatmaya üşeniyor siz mama tarifi veriyorsunuz
Kelebek, sinek bile yeter kendini yerde bulmasi icin. Kedi bakımında yanlis yapan biri, bir kez olsun "aaa bilmiyordum dikkat edeceğim dese" keşke.Hanımefendi ne diyim şimdi Allah akıl fikir versin size. Ne demek duvarı geniş, dünyanın en avcı ruhlu hayvanından söz ediyoruz. O kedinin bir kuş görmesine bakar düşmesi.
Ödül mamasi ile aglamaya koşullamışsınız hayvani, farkinda olmadan.Bizim 4 yıldır kedimiz var her gün sabah evden çıkarken ağlıyor. Ödül maması vererek kaçıyoruz. Bunun bir çözümü olacağını düşünmüyorum.
Tam ben yazacaktım bunu.Ödül mamasi ile aglamaya koşullamışsınız hayvani, farkinda olmadan.
Kendini yalandan aglamaya mi zorluyor acabaTam ben yazacaktım bunu.
Benimki tv arkasına girmesine kızdığımız için oyun oynamak istediğinde oynamazsak direkt oraya girip kafasını tepeden uzatarak miyavlıyorKendini yalandan aglamaya mi zorluyor acabaay bu kediler çok soytarı
Evet ya bi dilleri eksik yoksa muthis hayvanlar, aşığımBenimki tv arkasına girmesine kızdığımız için oyun oynamak istediğinde oynamazsak direkt oraya girip kafasını tepeden uzatarak miyavlıyorhaddinden fazla akıllılar bence, bi konuşamıyorlar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?