- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
demeyebilir bence. çok mu gerekli sanki? benim hiç öyle beklentilerim olmadı. düzüm, düzlüğü de severimbu kadarcık şey için "bağlanmadan ayrılsam mı?" moduna geçilmez bence ya
Usta senin ilersini beklemene gerek yokki, Senin kafa tamam yani, arabesk
Hadi baslayaalım
Bir kulunu cok sevdimm, o beni hiçç ....
Şaşkınsen de bastırmışsın cocuga
demeyebilir bence. çok mu gerekli sanki? benim hiç öyle beklentilerim olmadı. düzüm, düzlüğü de severimbu kadarcık şey için "bağlanmadan ayrılsam mı?" moduna geçilmez bence ya
Bence de geçilmez ama demesi gerekirdi. Sonucta ilk bulusma gibi bisey sevgili de degiller. Bi fikir elde etmek icin bulustular falan derken yazmalydı
Arap atı gibi yavaş yavaş açılıyor demekki veteriner bey
İyi iyi hala devam
Kısmetiniz bey nasıllar ?
öncelikle sayenizde sokaktaki hayvancıkların bir yaşam şansı oluyor, duyarlı davranışınız için kediciğe yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Allah kedinize şifalar versin şimdiden. diğer konuda ise kendimi sizin yerinize koyuyor ve düşünüyorum, kendimi çok kaptırmamak şartıyla görüşmeye devam ederdim, tabi karşı taraf da arar ve adım atarsa. belki de iyi birer arkadaş olursunuz bu da çok önemli. sonuçta devamlı işinizin olabileceği bir yerde iyi bir arkadaş süper olur.
Konuuu kaybetmiştim, şimdi denk geldim.
Şurdan bir yer alayım da bir gelişme olursa haberim olsun
ahahahaha çok güldümArap atı gibi yavaş yavaş açılıyor demekki veteriner bey
Aaaa neden :/Bitti kızlar. Kesin bilgi yayalım
Aaaa neden :/
Hayırlısı olsun :)Uyumlu değildik ya... Bakış açımız farklı bayağı :)
Hayırlısı olsun :)
Kısmetiniz bey değilmiş
Ee tam olarak nasıl bittiMinervaMcGonagall son sözler nasıl oldu bi anda bitti böyle?
Buluşacak mısınızÇok karışık aslında, o yüzden şimdiye kadar yazamadım. Hani kadın hisseder ya adamın kendisi için olmaz bi tarafı vardır. Bazı kadınlar "adam ederim ya düzeltirim" diye düşünür ama ben "amaan ne uğraşacağım elin kerestesiyle?" kafasındayımO yüzden o his oluşmaya başladığından beri içimden bir ses "bu iş olmayacak fazla uzatma" diyordu. Ben uzaklaştım o "yapma, etme" dedi vs. ama en sonunda o da "haklısın ben seni mutlu edemem" dedi.
İşin garibi birazdan buluşacağız. Olabildiğince arkadaşça
Dostça ayrılmışlar şekerimBuluşacak mısınız
Saçma olmamış mı yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?