Kefil olmadım diye boşandım

Gerçekten öylemi oldu.İnancım olmazmı.Sadede bu süreçte rabbime sığındım.Ama öyle zorki .Evlilik nedir bilmeden daha yeni bi eve alışıoken benden istemedıklerı kalmadı.Allah sorsun.

Karakter olarak güçsüz deilim.Sadece bu yaşadıklarım bana ağır geldi.Dert anlattım karaktere laf söylemek çok ayıp.lütfen bişeylere cevap verırken neye laf soledıgını bılerek yaz. Bu yaşananlar agır geldı ve dertleşmek ıstedım

Göreceğiniz varmış. Ucuz kurtulduğunuza sevinmelisiniz. Çünkü ne kadar çok yaşanmışlık, o kadar zor ayrılık.. Ömrünüz çürümemiş çok şükür

Gerçekten öylemi oldu.İnancım olmazmı.Sadede bu süreçte rabbime sığındım.Ama öyle zorki .Evlilik nedir bilmeden daha yeni bi eve alışıoken benden istemedıklerı kalmadı.Allah sorsun.
Evet gercekten de Allah'a havale edin. Inanın kimse yaşattığını yasamadan ölmüyor bu Dünya'da

Göreceğiniz varmış. Ucuz kurtulduğunuza sevinmelisiniz. Çünkü ne kadar çok yaşanmışlık, o kadar zor ayrılık.. Ömrünüz çürümemiş çok şükür

Çok haklısınız.Daha fazla yaşasaydım daha fazla isterlerdi sanırım.

bundan sonraki hayatınızda yeni bir sayfa acin ve mutluluğa yürüyün...bosanma bir travmadır, su an hayalkirikligi hissetmeniz gayet normal bir duygu...ama zamanla yeni bir bakış acisi kazanirsiniz. yeniden saglikli huzurlu bir evlilik yapabilirsiniz..

İnşallah rabbim her şeyi unutabılcegım kapılar açar . Sadece bana deil herkese açar insallah

sen kımın hayır duasını aldın da bunlardan kurtuldun
gerçekten cok buyuk bır beladan kurtulmussun

Bilmiorumki canım çevremdekılere elımden gelenı yapmaya çalısırım hep. Gercekten kurtuldum o eve gırer gırmez gun yuzu gormedım

İnşallah rabbim her şeyi unutabılcegım kapılar açar . Sadece bana deil herkese açar insallah
o kadar cok insan var ki mutsuz evlikleri yürüten ve cocuklariyla ayrilan, ekonomik yonden sikinti çeken.. sizin çocuğunuz yok sanırım, yeni bir hayat kurmak hiç zor degil..Kafanizi dagitin. gezin, dolaşın..neden basıma bu geldi demeyin. herkesin basına neler geliyor nelerrrr... insanların 20 30 yillik evlilikleri bitiyor.. o saatten sonra duzen kurmak bazen daha da zor. ama siz daha yolun basindasiniz. yeni, mutlu bir hayat kurmak icin sanslisiniz hatta :)))

korkunç.kurtulmuşsun saygısız seviyesiz insanlardan

Seviyenin s si yoktu. Ne saygı ne sevgi yokmuş. Ben kendi kendime çabalamışım.Hiç bir şeyi anlatamadım. O kadar seviyeli anlattımki.Devlet bana dsoruyo ben imza vermek istemiyorum dedim. O benim babam .Hiç bir sey eskisi gibi olmucak . Ben boşanmak istiyorum dedi.

İnşallah öyle olur. Ama hiç halim yok.Şu an öyle erkenki .

Verilmis sadakan varmis kurtulmussun. Boyle bir cin iskencesi icinde evli kalacagima sonsuza dek yalniz yasarim. Hersey gonlunuzce olsun...

İnşallah öyle olur. Ama hiç halim yok.Şu an öyle erkenki .
boşanmak dünyanın sonu degil..kimse istemez ama basa gelinirse de çekiliyor.. bir sure sonra insan gercekleri daha iyi goruyor, emin olun.. hayatta öyle büyük acılar ve sorunlar var ki. Hatta Evliliklerin cogu ayrılıkla biliyo günümüzde, tersine iyi ki boşanmak var yoksa bir omur mutsuz mutsuz yaşanır mi anlaşılamayan bir evlilikle.. insan her gün perisan olur.. Bosanip yeni bir hayat kurma hakki var ama insanin, ve iyi ki de var...

Bence bir kurban kesin fakire fukaraya dağıtın. Şuan acınız ağır basıyor ,sabrediniz. Ilerde aldığınız doğru karar için kendinize minnet duyacaksınız.

Tabiki dünyanın sonu deil. Ben mutsuz giden evliliklere zaten karşıyım. Birbirini anlamayan dinlemeyen evliliklere zaten karşıyım. Güya çok seviliodum.Düşünsenize severek evlenıosunuz.Belli bir zamanınız beraber gecio.Sonra bana kefil ol.İstedikleri olmayıncada boşanalım.Bu kadar kolay mı bir insanın hayatı

Bence bir kurban kesin fakire fukaraya dağıtın. Şuan acınız ağır basıyor ,sabrediniz. Ilerde aldığınız doğru karar için kendinize minnet duyacaksınız.

Çok haklısınız.Severek evlendim.Yani sevildimi sandım.Benim hayatımı hiçe saydı.Kefil ol kefillik yoksa boşanmak istiyorum.İnsanın hayatı bu kadar basit mi.

allah kurtarmış şükret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…