Aynısı annemin basına geldi.
Yıllarca evli kaldı. Babamın ailesinin ne olduğu belirsiz borçlarına kefil olmak istemediği için babam ayrılmak istedi. Bu sefer annem bileziklerini nafakasını isteyince olay iyice Büyüdü. Sonuç olarak ayrıldılar.
Ama babamın ailesi sonrasında gün yüzü de göremedi. Diyeceğim o ki ne olursa olsun ilahi adalet var.
Dünya'da hersey bizim icin ama geçecek sabredin dua edin eğer inancınız varsa.
Canım sen biraz karakter olarak güçsüzsün galiba o yüzden bu kadar etkilendiğini düşünüyorum aslında evlenmek kadar boşanmak da çok normal ki senin evliliğin zaten sana zulüm olacakmış bu çok belli. Dünyada çok daha büyük acılar var emin ol annesini babasını kaybetmiş insanlar var sen daha 30 yaşındasın ve ailen yanında şükretmelisin bence zaman herşeyin ilacı kendini üzme.
Göreceğiniz varmış. Ucuz kurtulduğunuza sevinmelisiniz. Çünkü ne kadar çok yaşanmışlık, o kadar zor ayrılık.. Ömrünüz çürümemiş çok şükürmerhaba arkadaşlar benim gibi olan varmı evliliğim 3 ay sürdü önce altınlar gitti mihir olarak dokunulmamasını istiyoruö dediğim halde sonra bilezikleri istediler bilezikleri vermek istemedim zaten altınlar alındı bilezik bizim gelecegimiz dedim senın gelecegın benım hayır dediğin adama sarılıp uyuyamazsın dedi sonra eve gelmedi suratıma bakmadı ailesine anlattım biz sustuk yuva sahibi olduk sende susacaksın dediler güç bela barıstırdılar bu seferde kayınbaba denen kişi oglum bana kefil olucak sende imza ver dedi bende kabul etmeyınce boşanmak ıstıyorum dedı once duymadım sonra dıretınce tmm dedım daha bır cok olaylar oldu ve severek evlenmiştim. Evlenmeden önce saglık sorunu yaşamıstım . Hep yanımda olmuştu. Fabrikatör kızıda deilim.Ne kadar borç var oda söylenmedi.Oğlum kefil olucak sende imza ver.imza vermeyincede kayınvalide evlilik birlik beraber olmaktır.Bir imza değilmiydi inzanda seninle olsun dedi. Allah onlara gün yüzü göstermesin .Sonuc olarak boşandım. Her sey ama her sey gozumde kaldı. Ben tek başıma nasıl borcun altından kalkabılırdımkı.keza ne kadar borc oldugu bıle soylenmıo.Sonuç olarak o kadar mutsuzumkı.Öle büyük bir travmaki.Benim gibi evliliği kısa süren varmı?Benim gibi hayatı kabuse dönmüş olan var mı?Nasıl kendinize geldiniz .Yardımcı olurmusunuz.
Evet gercekten de Allah'a havale edin. Inanın kimse yaşattığını yasamadan ölmüyor bu Dünya'daGerçekten öylemi oldu.İnancım olmazmı.Sadede bu süreçte rabbime sığındım.Ama öyle zorki .Evlilik nedir bilmeden daha yeni bi eve alışıoken benden istemedıklerı kalmadı.Allah sorsun.
Göreceğiniz varmış. Ucuz kurtulduğunuza sevinmelisiniz. Çünkü ne kadar çok yaşanmışlık, o kadar zor ayrılık.. Ömrünüz çürümemiş çok şükür
bundan sonraki hayatınızda yeni bir sayfa acin ve mutluluğa yürüyün...bosanma bir travmadır, su an hayalkirikligi hissetmeniz gayet normal bir duygu...ama zamanla yeni bir bakış acisi kazanirsiniz. yeniden saglikli huzurlu bir evlilik yapabilirsiniz..merhaba arkadaşlar benim gibi olan varmı evliliğim 3 ay sürdü önce altınlar gitti mihir olarak dokunulmamasını istiyoruö dediğim halde sonra bilezikleri istediler bilezikleri vermek istemedim zaten altınlar alındı bilezik bizim gelecegimiz dedim senın gelecegın benım hayır dediğin adama sarılıp uyuyamazsın dedi sonra eve gelmedi suratıma bakmadı ailesine anlattım biz sustuk yuva sahibi olduk sende susacaksın dediler güç bela barıstırdılar bu seferde kayınbaba denen kişi oglum bana kefil olucak sende imza ver dedi bende kabul etmeyınce boşanmak ıstıyorum dedı once duymadım sonra dıretınce tmm dedım daha bır cok olaylar oldu ve severek evlenmiştim. Evlenmeden önce saglık sorunu yaşamıstım . Hep yanımda olmuştu. Fabrikatör kızıda deilim.Ne kadar borç var oda söylenmedi.Oğlum kefil olucak sende imza ver.imza vermeyincede kayınvalide evlilik birlik beraber olmaktır.Bir imza değilmiydi inzanda seninle olsun dedi. Allah onlara gün yüzü göstermesin .Sonuc olarak boşandım. Her sey ama her sey gozumde kaldı. Ben tek başıma nasıl borcun altından kalkabılırdımkı.keza ne kadar borc oldugu bıle soylenmıo.Sonuç olarak o kadar mutsuzumkı.Öle büyük bir travmaki.Benim gibi evliliği kısa süren varmı?Benim gibi hayatı kabuse dönmüş olan var mı?Nasıl kendinize geldiniz .Yardımcı olurmusunuz.
Evet gercekten de Allah'a havale edin. Inanın kimse yaşattığını yasamadan ölmüyor bu Dünya'da
bundan sonraki hayatınızda yeni bir sayfa acin ve mutluluğa yürüyün...bosanma bir travmadır, su an hayalkirikligi hissetmeniz gayet normal bir duygu...ama zamanla yeni bir bakış acisi kazanirsiniz. yeniden saglikli huzurlu bir evlilik yapabilirsiniz..
sen kımın hayır duasını aldın da bunlardan kurtuldun
gerçekten cok buyuk bır beladan kurtulmussun
o kadar cok insan var ki mutsuz evlikleri yürüten ve cocuklariyla ayrilan, ekonomik yonden sikinti çeken.. sizin çocuğunuz yok sanırım, yeni bir hayat kurmak hiç zor degil..Kafanizi dagitin. gezin, dolaşın..neden basıma bu geldi demeyin. herkesin basına neler geliyor nelerrrr... insanların 20 30 yillik evlilikleri bitiyor.. o saatten sonra duzen kurmak bazen daha da zor. ama siz daha yolun basindasiniz. yeni, mutlu bir hayat kurmak icin sanslisiniz hatta :)))İnşallah rabbim her şeyi unutabılcegım kapılar açar . Sadece bana deil herkese açar insallah
korkunç.kurtulmuşsun saygısız seviyesiz insanlardan
o kadar cok insan var ki mutsuz evlikleri yürüten ve cocuklariyla ayrilan, ekonomik yonden sikinti çeken.. sizin çocuğunuz yok sanırım, yeni bir hayat kurmak hiç zor degil..Kafanizi dagitin. gezin, dolaşın..neden basıma bu geldi demeyin. herkesin basına neler geliyor nelerrrr... insanların 20 30 yillik evlilikleri bitiyor.. o saatten sonra duzen kurmak bazen daha da zor. ama siz daha yolun basindasiniz. yeni, mutlu bir hayat kurmak icin sanslisiniz hatta :)))
boşanmak dünyanın sonu degil..kimse istemez ama basa gelinirse de çekiliyor.. bir sure sonra insan gercekleri daha iyi goruyor, emin olun.. hayatta öyle büyük acılar ve sorunlar var ki. Hatta Evliliklerin cogu ayrılıkla biliyo günümüzde, tersine iyi ki boşanmak var yoksa bir omur mutsuz mutsuz yaşanır mi anlaşılamayan bir evlilikle.. insan her gün perisan olur.. Bosanip yeni bir hayat kurma hakki var ama insanin, ve iyi ki de var...İnşallah öyle olur. Ama hiç halim yok.Şu an öyle erkenki .
boşanmak dünyanın sonu degil..kimse istemez ama basa gelinirse de çekiliyor.. bir sure sonra insan gercekleri daha iyi goruyor, emin olun.. hayatta öyle büyük acılar ve sorunlar var ki. Hatta Evliliklerin cogu ayrılıkla biliyo günümüzde, tersine iyi ki boşanmak var yoksa bir omur mutsuz mutsuz yaşanır mi anlaşılamayan bir evlilikle.. insan her gün perisan olur.. Bosanip yeni bir hayat kurma hakki var ama insanin, ve iyi ki de var...
Bence bir kurban kesin fakire fukaraya dağıtın. Şuan acınız ağır basıyor ,sabrediniz. Ilerde aldığınız doğru karar için kendinize minnet duyacaksınız.
Verilmis sadakan varmis kurtulmussun. Boyle bir cin iskencesi icinde evli kalacagima sonsuza dek yalniz yasarim. Hersey gonlunuzce olsun...
İnsan yerine koyup söylemediler.Maaş kartıma kadar aldı.Canım borcumuz ne kadar kaldı diodum.şirket ortagımıyız diodu.Ne kadar para cekılcek benım ımzam neden gereklı bılmıodum.Eşi oldum için imzam gerekıomus.Aslında ımza verıcek çok kişi varmışta onların eşlerini getırmek olmazmış.Ben gelin olmaya ev kurmaya geldım kefıl olmaya gelmedım dedım canınımı istedik dedi.Boşandım çok şukur . Sadece çok zoruma gidio hersey
Krediyi çektirip boşanırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?