- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
- Konu Sahibi gecekirpik
-
Canım karnıbahar görüntülü, fındık büyüklüğünde bir şey.. Netten baktım çok ilginç ve mayalıyorlar sütle yogurt gibi..
Ama ben öğlen hemen alıcam hazır ürününü.. gitsin kilocuklar
ya ben hiç denemedim ama ne biliyim görüntüsü beni hiç cezbetmiyor. bozada sevmem ben çok benzetiyorum onları ...
kefir sevmiyenlere bir öneri içine salatalık sarmısak koyup cacık yapıp tüketin çok güzel oluyor
aa bak bilmiyordum tesaduf oldu,alerjim icin 1 hafda boyunca hazir kefirlerden aldim gunluk 1 litreye yakin icdim gercekdende istahimi kesdi yani tok tuttu.normal diyette basim döner cok halsizlik olurdu onuda yasamadim kendimi gayet dinc hissettim 1bucuk kiloya yakinda verdim iyi ozaman kefire devam.acaba cok icmek zararli olurmu bilmiyorumki ama gerci her yerde kefirin ne kadar cok faydalari oldugunu okudum.yanlizca 6 kilo fazlam var bakalim eger basarabilirsem yazarim .
arkadaşlar ben kefir mayası arıyorum elinde olup bana gönderebilecek olurmu?evde yapımı daha sağlıklı ve güvenilir ben zayıflamak için değil küçük oğlumun bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için arıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?