- Konu Sahibi gecekirpik
ya kızlar ben onu yapmaya uğraşabileceğimi sanmıyorum,hazırını nerden bulabiliriz acaba?
Canım,hazırı aynı şey değil ki.
Mayadan yaptığında 40-50 çeşit lazım bakteri var,hazırında 7-8 çeşit.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar ben onu yapmaya uğraşabileceğimi sanmıyorum,hazırını nerden bulabiliriz acaba?
ben size gönderebilirim
mail adresimi mesaj atayım size
sizin mesaj atma hakkınız yok mesaj sayınızdan dolayı
bana iletişim bilgilerinizi gönderirseniz kargoya veririm![]()
Amonra'cım.. Seni tanımayan yok burda o yüzden başkası yazsa cıngar çıkartırdım :)) Biliyorsun kötü amaçla kullanan var burayı.. Ama söz konusu sensin .. Güvenilir biri olduğun artık kesin..Tanımayan kaldıysa söylemek istedim :)![]()
arkadaşlar ben kefir mayası arıyorum elinde olup bana gönderebilecek olurmu?evde yapımı daha sağlıklı ve üvenilir ben zayıflamak için değil küçük oğlumun bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için arıyorum?
Sabah uyanınca burnumu tıkayııp elma sirkeli suyum da cabası:))
aman diyeyim canım benim gibi olma, ben sabahları aç karna zayıflicam diye bir aya yakın elma sirkeli ılık su içmiştim. sonuç midem mahvoldu. uzun süre mide ağrısı çektim. tedaviler sonrası anca düzeldim çok şükür.
Merhabalar, kefiri bana doktorum önerdi, 2-3 hafta kadar önce diyetisyene gittim ve her aksam bir bardak (250 gram) kefir icmemi önerdi ve probiyotik verdi toz halinde..yani gercekten cok faydali ve zayiflamak isteyen insanlarin kullanmasi gerektigini ögrendim . marketlerin süt yogurt satan reyonlarinda litrelik kefir alabilirsiniz ve bu size 4 gün kadar gidebilir. saniyorum 1 litreligin fiyatida 3500 lira civarinda türkiyede
Merhaba ,burda sanırım bi yanlış anlaşılma olmuş
isteyen arkadaşa gönderdim kefirini
başka isteyen arkadaşlarda oldu
kefiri kesinlikle para karşılığı göndermiyorum
sadece alıcı ödemeli kargoyla gönderiyorum
yani sadece kargoya kargo bedelini ödüyosunuz
bana bişey ödemiyosunuz
gönderdiğim kişiye de bu şekilde bilgisi dahilinde gönderdim
konu dışına çıktım ama belirtmek istedim![]()