Kefir ile zayıflama

ben size gönderebilirim
mail adresimi mesaj atayım size
sizin mesaj atma hakkınız yok mesaj sayınızdan dolayı
bana iletişim bilgilerinizi gönderirseniz kargoya veririm:34:

burda sanırım bi yanlış anlaşılma olmuş
isteyen arkadaşa gönderdim kefirini
başka isteyen arkadaşlarda oldu
kefiri kesinlikle para karşılığı göndermiyorum
sadece alıcı ödemeli kargoyla gönderiyorum
yani sadece kargoya kargo bedelini ödüyosunuz
bana bişey ödemiyosunuz
gönderdiğim kişiye de bu şekilde bilgisi dahilinde gönderdim

konu dışına çıktım ama belirtmek istedim:34:

Amonra'cım.. Seni tanımayan yok burda o yüzden başkası yazsa cıngar çıkartırdım :)) Biliyorsun kötü amaçla kullanan var burayı.. Ama söz konusu sensin .. Güvenilir biri olduğun artık kesin..Tanımayan kaldıysa söylemek istedim :) :54:

Arkadaşlar yazmaya ancak fırsatım oldu..

Ben kefiri içmeye başladım ve tadına fena alıştım..

Ayrıca tok tutuyor ve iştahımı kapatıyor..

Kendimi iyi hissediyorum içtiğim gün..

Bir haftada sadece 1 kilo verdim bu arada :50:

Son düzenleme:
Amonra'cım.. Seni tanımayan yok burda o yüzden başkası yazsa cıngar çıkartırdım :)) Biliyorsun kötü amaçla kullanan var burayı.. Ama söz konusu sensin .. Güvenilir biri olduğun artık kesin..Tanımayan kaldıysa söylemek istedim :) :54:

canım benim sağ olasın
ben de 2 senedir kefir içerim
ama son 6 aydır hergün içiyorum
kilo verdiriyo mu ben de verdirmiyo sanırım
toparlak bişeyim
ama zayıflamak için içenler sabah aç karna ve akşam yemeği yerine içiyolarmış
sadece öğle yemeği yiyerek
böyle kilo veren çokmuş
ama ben böyle yapamıyorum şekerim olduğu için
sürekli az ama sık yemeye çalışıyorum

Son düzenleme:
Kefir vücuttaki fazla yağı yok etmeye yararken , çok zayıf insanlarda da yağ dönüşümünü sağlıyor diye dinledim gıda mühendisi bir akademisyenden..

Yani vücutta eksiği tamamlar , fazlayı da azaltır denildi..

Ben sabah meyveli nesfite karıştırıp yiyorum..

Sabah uyanınca burnumu tıkayııp elma sirkeli suyum da cabası:))

Bu günlerde biraz dikkat ediyorum yediklerime..

Rahatsız oluyorum tonton olmaktan :(

64 oldum şuan .

Ayrıca sen şeker hastasıysan daha dikkatli ol tatlım..

Malum diyet yapayım derken hayat enerjin de düşmesin ..

Herkes çıtı pıtı olacak değil..

Bunu bilmeme rağmen yıne de bir heves bendeki :1:

arkadaşlar ben kefir mayası arıyorum elinde olup bana gönderebilecek olurmu?evde yapımı daha sağlıklı ve üvenilir ben zayıflamak için değil küçük oğlumun bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için arıyorum?

Merhaba arkadaşlar,
İstanbul'da olanlar için mısır çarşısında kavanozlarda kapalı olarak satılıyor
ilgilenenler güven veren paketli yerlerden alabilir.

İçim markasını kolayca bulabilirsiniz. İtimat diye bi marka var bunun üzerine.:34:
Evet zayıflattıgına eminim ama tadı bana berbat geliyo. Yutamıyorum.:120::120:
Afiyetler olsun.:ssz:
İnşAllah istediğiniz kilolara düşersiniz.

Sabah uyanınca burnumu tıkayııp elma sirkeli suyum da cabası:))

aman diyeyim canım benim gibi olma, ben sabahları aç karna zayıflicam diye bir aya yakın elma sirkeli ılık su içmiştim. sonuç midem mahvoldu. uzun süre mide ağrısı çektim. tedaviler sonrası anca düzeldim çok şükür.

biraz araştırma yapın bence haram olduğunu söylüyorlar.içinde azda olsa alkol bulunduğu için. bu kefir işinde tereddütlerim var açıkçası . peygamber efendimiz alkolün 41 kilosuda aynı bir avucuda aynı demiş ve kesinlikle yasak kılmıştır.

Bunu ben uygulamadım ama uygulayan bir arkadasım var o daha çok saglık icin kullanıyordu ama sonradan inanılmaz inceldi.

Banada verdi mayalamam icin ama tadı biraz eskimiş geldi ben düzenli kullanmadım.

Bı arkadas icinde alkol var demiş tam bana göre o zaman :)) bulur bulmaz başlıyorum...

Ben kefiri kendim mayaliyorum. Başlamadan oncede herseyi araştırdım. Mayalanma yapıldığı icin doğal alkol oluşuyor icinde ama bunun aynısı yogurttada var. Ayrıca hazir kefirle kendi mayaladigimiz arasında gercekten çok fark var. Tok tuttuğunda bir gercek.

Merhabalar, kefiri bana doktorum önerdi, 2-3 hafta kadar önce diyetisyene gittim ve her aksam bir bardak (250 gram) kefir icmemi önerdi ve probiyotik verdi toz halinde..yani gercekten cok faydali ve zayiflamak isteyen insanlarin kullanmasi gerektigini ögrendim . marketlerin süt yogurt satan reyonlarinda litrelik kefir alabilirsiniz ve bu size 4 gün kadar gidebilir. saniyorum 1 litreligin fiyatida 3500 lira civarinda türkiyede

Merhabalar, kefiri bana doktorum önerdi, 2-3 hafta kadar önce diyetisyene gittim ve her aksam bir bardak (250 gram) kefir icmemi önerdi ve probiyotik verdi toz halinde..yani gercekten cok faydali ve zayiflamak isteyen insanlarin kullanmasi gerektigini ögrendim . marketlerin süt yogurt satan reyonlarinda litrelik kefir alabilirsiniz ve bu size 4 gün kadar gidebilir. saniyorum 1 litreligin fiyatida 3500 lira civarinda türkiyede

Aslında mayasını bulup kendiniz yapsanız daha çok yararını görebilirsiniz bence. Ayrıca hazırlarla evde mayalananlar arasında belli bı tat farkı var.

Merhabalar,
Eşim tam kefirci, 3 senedir biz kışları evde kefiri kendımız mayalıyoruz.Hatta çevremizde ısteyenlerede dağıtıyoruz dıyebılırım.Çoğaldıkca buzlukta muhafaza edıp ısteyenlere canlandırıp verıyoruz.Bu 3 sene zarfında kışları ben kefiri 1 çay bardağı felan içerdim.Eşim geçen ay ameliyat olunca aman hasta olmayalım dirençlenelim diye bızım evde kefir mevsimi gene başladı ama tek farkla bu sefer ben her akşam ortalama 2 su bardağı içmeye başladım, bu arada 23 aylık oğlumda severek 8-10 tatlı kaşığı afiyetle yiyor.Asıl mesele gecen tartıya cıktıgımda 3-4 kılo arası kılo verdıgımı gordum.Once eşim aman evdekı tartı bozulmustur dedıı..Sonra aklıma kefir içtiğimden beri hafif karın ağrılarım (bağırsakları cok duzenlı calıstıdıgından olsa gerek) oldugunu dusundum.2-3 gun ıcmedım kesıldı ağrılar.Sonrada acaba kefir zayıflatır mı dıye arastırdım.Valla tartı bozuk degılse ben kesın kefırden zayıfladım.Inanın 3 senedır ben bu yonunu hıc duymamıstım zayıflamak ıcın bırseylerı denemedn 3-4 kılo vermek cok guzel.Ama genede tartının doğru çalışıp çalışmadıgını kontrol etmem gerek galıba:34:

burda sanırım bi yanlış anlaşılma olmuş
isteyen arkadaşa gönderdim kefirini
başka isteyen arkadaşlarda oldu
kefiri kesinlikle para karşılığı göndermiyorum
sadece alıcı ödemeli kargoyla gönderiyorum
yani sadece kargoya kargo bedelini ödüyosunuz
bana bişey ödemiyosunuz
gönderdiğim kişiye de bu şekilde bilgisi dahilinde gönderdim

konu dışına çıktım ama belirtmek istedim:34:
Merhaba ,
Benımde İstanbul'a arkadaşıma gondermem gerek ama hiç kargoyla birilerine gondermedım bizde hep elden servis.Ne şekilde muhafaza edip kargoya vermem lazım.Yazarsanız sevınırım.Tesekkurler.

Back
X