Birde bu sıcakta zorluyor.Ben geçen hafta yaptım.Evin her yeri açık esiyor ve bu sebeple ocak yarı buçuk yanıyor.Uzun sürede pişti.Kapıyı kapatsam gözleme yerine ben pişeceğimAman duymasın, az evvel son kalan gözlemeyi yemek istedi, daha yok mu diyor, yok dedim yapsana dedi, ayvayı yedim yeminlesiteden çıkış yapıp hamur yoğuracağım, adam gözlemeciye gelmiş hissine kapılsın diye gözlemeci ablaya hoşgeldiniz gözlemenizi nasıl istersiniz diye soruyorum
Madem gözlemeci açtım parasıyla yapayım diyorum cimri çıktı bahşiş bile bırakmıyor, bunun unu var, iç malzemesi var, pişirmesi var, alınteri döküyoruz şurada
Hadi ama çok bekledikYaaaaaa16 Ağustosta sinemalarda hahaha
Kapağını sıkı kapatıp ters çevirdin mi?Ağzına kadar doldurdun mu?Selam kızlar
Yaptığım konservelerin hep kapakları atmış, hepsi çöpe gittiilk kez kendim konserve yapim dedim neden böyle oldu ki. sadece menemenlerim tutmuş. Nerde hata yapmış olabilirim
Emeğine ve malzemeye yazık olmuşGiden malzemeye mi, verdiğim emeğe mi, yoksa yaptığım masarafa mı yanayım
Artık sağlık olsun diyorum napim, nasipde yokmuş
Yapmayacak mıısn?Yani bir kek yapmayı bile beceremiyorum mu diyorsunKim atmıyor siteye
Kim sana boyutun büyük dedi
Hamileyim ben ,o yüzden kilo aldım demedin mi?
Nereni kestin küçüleceğim diye
Aslında söz vermedim de Nevoş la aramızdaydı ,yaydı ortaya
İsteyen varsa vereyim
Yaptığın gözlemeyi beğenmedi mi?
Bunun neresi gözleme,ekmek gibi olmuş,bunu yapacağına ekmek yapsaydın mı dedi
Beğenmiyorsa kendisi yapsın
Cidden ya ama öksürük oldum sesim kısıldı ya kendime gelemedim 2. Antibiyotiği içiyorumHadi ama çok bekledik
Ben kayinvalide ile yapıyordum, bu ilk tek yapısım. Ters çevirdim bi gece öyle kaldı. Ertesi gün çevirdim, kapaklar tutmuş gozukuyordu. Kaldırdım dolaba dizdim. Aradan zaman geçti bi bakim dedim, bakmaz olaydım.Ay çok üzüldümsoğuduktan sonra tersini çeviriyorum ben, sorun yaşamadım hiç ama püfü ne ki
evet dediklerini yaptım, ama bi yerde bi sorun var, cok doldurunca atar mı ? Tencere olayı fark eder mi ? Bilemiyorum niye oldu.Kapağını sıkı kapatıp ters çevirdin mi?Ağzına kadar doldurdun mu?
Hayırlısı olsun canım nasip değilmiş
sağlık olsun, ne diyelimEmeğine ve malzemeye yazık olmuş
Çok geçmiş olsun canımCidden ya ama öksürük oldum sesim kısıldı ya kendime gelemedim 2. Antibiyotiği içiyorum
Canım menemen ve domates sos dışında çok fazla konserve yapmıyorum.Kapaklar yenimiydi canımBen kayinvalide ile yapıyordum, bu ilk tek yapısım. Ters çevirdim bi gece öyle kaldı. Ertesi gün çevirdim, kapaklar tutmuş gozukuyordu. Kaldırdım dolaba dizdim. Aradan zaman geçti bi bakim dedim, bakmaz olaydım.
evet dediklerini yaptım, ama bi yerde bi sorun var, cok doldurunca atar mı ? Tencere olayı fark eder mi ? Bilemiyorum niye oldu.
sağlık olsun, ne diyelim
Doktor iğne vericeö dedi öyle korkarak baktım ki anında vazgeçti teşekkür canım . Şimdi acele etmek istemedim evde hergün bir kek birşey oluyor ama bunu özel yapmak istediğimden aceleye getirmedimÇok geçmiş olsun canım
Tamamen kapakları sıkmanla alakalı diş kaçırmıştır ya tühg geçmiş olsun çok üzüldümBen kayinvalide ile yapıyordum, bu ilk tek yapısım. Ters çevirdim bi gece öyle kaldı. Ertesi gün çevirdim, kapaklar tutmuş gozukuyordu. Kaldırdım dolaba dizdim. Aradan zaman geçti bi bakim dedim, bakmaz olaydım.
evet dediklerini yaptım, ama bi yerde bi sorun var, cok doldurunca atar mı ? Tencere olayı fark eder mi ? Bilemiyorum niye oldu.
sağlık olsun, ne diyelim
Tamam canım sen kendini toparla yaparsınDoktor iğne vericeö dedi öyle korkarak baktım ki anında vazgeçti teşekkür canım . Şimdi acele etmek istemedim evde hergün bir kek birşey oluyor ama bunu özel yapmak istediğimden aceleye getirmedim
Hemen söylüyorum çok kolay olduTamam canım sen kendini toparla yaparsınAcelemiz yok:)
Bu mevsimde bu kadar hasta olmayı nasıl başardın:)
Yapmayacak mıısn?Yani bir kek yapmayı bile beceremiyorum mu diyorsun
Hepsi yeni kapakCanım menemen ve domates sos dışında çok fazla konserve yapmıyorum.Kapaklar yenimiydi canım
Oda problem olabilir....
belkide, bilemiyorum ki, Sağol canım.Tamamen kapakları sıkmanla alakalı diş kaçırmıştır ya tühg geçmiş olsun çok üzüldüm
Hava değişimi ve çok yorulmuşsun ondan olmuştur.Eşin bir daha seni bir yere göndermeyecekHemen söylüyorum çok kolay oldubiz siirtteyiz buranın sıcağı malum 44 dereceydi geçen haftalarda. Bende kuzenimin düğünü için Ankara’ya gittim düğün biraz gergin geçti ayrıca ankara bana çok soğuk geldi ayağıma çorap gidip yattım hatta gelen giden akrabalar bulaşık yemek yardım ettim ev sahibi olduk resmen annemle sonra eve döndüm bu arada siirttin havaalanı kapalı uçak filan yok siirtteb Kayseri’ye gittim oradan annemlerle arabayla Ankara gittim araba kullandım gidiş geliş . Geri döndüm evde temizlik yaptım sonra hastalandım hava değişiminden
Kapaklar bir şekilde gevşek kalmış canımHepsi yeni kapak
belkide, bilemiyorum ki, Sağol canım.
Bende eşime sıktırıyorum hep elim sıkmıyor benimHepsi yeni kapak
belkide, bilemiyorum ki, Sağol canım.
Aman sorma ekimin 6 sında yine düğün var Ankara’da . Yine gidilecek ve ben artık bayılacağım gitmek istemiyorumHava değişimi ve çok yorulmuşsun ondan olmuştur.Eşin bir daha seni bir yere göndermeyecek
Aslında değişiklik olurAman sorma ekimin 6 sında yine düğün var Ankara’da . Yine gidilecek ve ben artık bayılacağım gitmek istemiyorum
Ya bu sene ben aşırı otobüs yolculu yaptım açıkcası . Eşim şubatta afrine göreve gidince Siirt Antalya arasını otobüsle gitmek zorunda kaldım sonra 15 güne bir banyo için İskenderuna çıkıyordu bende gidiyordum 1.5 gün kalıp dönüyordum hepsi kara yolu ile oldu . Siirt Kayseri arası gittim geldim derken geçen hesapladık şubattan beri 10 bin km gidip gelmişim ondan gına geldiAslında değişiklik olurHastalık geçince yaşadıklarını unutur dayanamz yine gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?