En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Birde bu sıcakta zorluyor.Ben geçen hafta yaptım.Evin her yeri açık esiyor ve bu sebeple ocak yarı buçuk yanıyor.Uzun sürede pişti.Kapıyı kapatsam gözleme yerine ben pişeceğim
Haftaya ailemin yanına gideceğim buzluğu boşaltacağım.Ispanak var ne yapayım dedim.Gözleme yaparsın yarın diyor

Selam kızlar
Yaptığım konservelerin hep kapakları atmış, hepsi çöpe gittiilk kez kendim konserve yapim dedim neden böyle oldu ki. sadece menemenlerim tutmuş. Nerde hata yapmış olabilirim
Kapağını sıkı kapatıp ters çevirdin mi?Ağzına kadar doldurdun mu?
Hayırlısı olsun canım nasip değilmiş

Yapmayacak mıısn?Yani bir kek yapmayı bile beceremiyorum mu diyorsun

Ay çok üzüldüm soğuduktan sonra tersini çeviriyorum ben, sorun yaşamadım hiç ama püfü ne ki
Ben kayinvalide ile yapıyordum, bu ilk tek yapısım. Ters çevirdim bi gece öyle kaldı. Ertesi gün çevirdim, kapaklar tutmuş gozukuyordu. Kaldırdım dolaba dizdim. Aradan zaman geçti bi bakim dedim, bakmaz olaydım.

Kapağını sıkı kapatıp ters çevirdin mi?Ağzına kadar doldurdun mu?
Hayırlısı olsun canım nasip değilmiş
evet dediklerini yaptım, ama bi yerde bi sorun var, cok doldurunca atar mı ? Tencere olayı fark eder mi ? Bilemiyorum niye oldu.

Emeğine ve malzemeye yazık olmuş
sağlık olsun, ne diyelim

Canım menemen ve domates sos dışında çok fazla konserve yapmıyorum.Kapaklar yenimiydi canım
Oda problem olabilir....

Çok geçmiş olsun canım
Doktor iğne vericeö dedi öyle korkarak baktım ki anında vazgeçti teşekkür canım . Şimdi acele etmek istemedim evde hergün bir kek birşey oluyor ama bunu özel yapmak istediğimden aceleye getirmedim

Tamamen kapakları sıkmanla alakalı diş kaçırmıştır ya tühg geçmiş olsun çok üzüldüm

Doktor iğne vericeö dedi öyle korkarak baktım ki anında vazgeçti teşekkür canım . Şimdi acele etmek istemedim evde hergün bir kek birşey oluyor ama bunu özel yapmak istediğimden aceleye getirmedim
Tamam canım sen kendini toparla yaparsınAcelemiz yok:)
Bu mevsimde bu kadar hasta olmayı nasıl başardın:)

Tamam canım sen kendini toparla yaparsınAcelemiz yok:)
Bu mevsimde bu kadar hasta olmayı nasıl başardın:)
Hemen söylüyorum çok kolay oldu biz siirtteyiz buranın sıcağı malum 44 dereceydi geçen haftalarda. Bende kuzenimin düğünü için Ankara’ya gittim düğün biraz gergin geçti ayrıca ankara bana çok soğuk geldi ayağıma çorap gidip yattım hattagelen giden akrabalar bulaşık yemek yardım ettim ev sahibi olduk resmen annemle sonra eve döndüm bu arada siirttin havaalanı kapalı uçak filan yok siirtteb Kayseri’ye gittim oradan annemlerle arabayla Ankara gittim araba kullandım gidiş geliş . Geri döndüm evde temizlik yaptım sonra hastalandım hava değişiminden

Hava değişimi ve çok yorulmuşsun ondan olmuştur.Eşin bir daha seni bir yere göndermeyecek

Aslında değişiklik olurHastalık geçince yaşadıklarını unutur dayanamz yine gidersin
Ya bu sene ben aşırı otobüs yolculu yaptım açıkcası . Eşim şubatta afrine göreve gidince Siirt Antalya arasını otobüsle gitmek zorunda kaldım sonra 15 güne bir banyo için İskenderuna çıkıyordu bende gidiyordum 1.5 gün kalıp dönüyordum hepsi kara yolu ile oldu . Siirt Kayseri arası gittim geldim derken geçen hesapladık şubattan beri 10 bin km gidip gelmişim ondan gına geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…