En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
2014 te tantuni yaptığımda söylemiştin:)
Aynen evde yapmak başka oluyor.Umarım isteğin gibi olur.Hamur ne kadar yumuşak olursa o kadar güzel olur:)
Rica ederim

Benim kayinvalide hep mayasız yapar. Güzel olur.

Son durum, gözleme tam not aldı ama bu benim için kötü haber yaptığım hamur işlerine yenisi eklendi, artık minik merdanemle hiç ayrılamayız, en iyisi un stoğumu arttırayım, adam bunun sadesini pişir ekmek niyetine yeriz dedi

Allah kolaylik versin gözlemeleri fazla yapıp buzluğa atabilirsin. Sana da kolaylik olur

Bi tutam saç at içine mune istemez bi daha

Siteye atmıyor ki boyutu büyük dedi, kestim yine dedi, kestim yine dedi, android işte
Sen kendi ayırttığın yapacam diye söz verdiğin kekine bak, ben yarışma için yapmadım ki zaten
Kim atmıyor siteye
Kim sana boyutun büyük dedi
Hamileyim ben ,o yüzden kilo aldım demedin mi?
Nereni kestin küçüleceğim diye
Aslında söz vermedim de Nevoş la aramızdaydı ,yaydı ortaya

Ben sen yazınca algıladım
Ne yapayım kendi tarifi diye çok korktu.Bende söyledim
İsteyen varsa vereyim

Yaptığın gözlemeyi beğenmedi mi?
Bunun neresi gözleme,ekmek gibi olmuş,bunu yapacağına ekmek yapsaydın mı dedi
Beğenmiyorsa kendisi yapsın

Yaptığın gözlemeyi beğenmedi mi?
Bunun neresi gözleme,ekmek gibi olmuş,bunu yapacağına ekmek yapsaydın mı dedi
Beğenmiyorsa kendisi yapsın

Aman duymasın, az evvel son kalan gözlemeyi yemek istedi, daha yok mu diyor, yok dedim yapsana dedi, ayvayı yedim yeminle siteden çıkış yapıp hamur yoğuracağım, adam gözlemeciye gelmiş hissine kapılsın diye gözlemeci ablaya hoşgeldiniz gözlemenizi nasıl istersiniz diye soruyorum

Madem gözlemeci açtım parasıyla yapayım diyorum cimri çıktı bahşiş bile bırakmıyor, bunun unu var, iç malzemesi var, pişirmesi var, alınteri döküyoruz şurada

Selam kızlar
Yaptığım konservelerin hep kapakları atmış, hepsi çöpe gittiilk kez kendim konserve yapim dedim neden böyle oldu ki. sadece menemenlerim tutmuş. Nerde hata yapmış olabilirim
Alla allaa neler yapmıştın ?

,Ben domates soslarını sıcak döküp kapagını kapatıp ters çeviriyorum ama .
Dün yaptım bende ..

Alla allaa neler yapmıştın ?

,Ben domates soslarını sıcak döküp kapagını kapatıp ters çeviriyorum ama .
Dün yaptım bende ..
Bende senin yaptığın gibi yaptım domatesi, onda sorun yok. Fasulye ve türlü yapmıştım, kavanozlara koyup, tuz su ekleyip kapaklarını sıkıp 1 saat kaynattim. Sadece 3 tanesi atmamis, 20 küsür gitti çöpe

ay çok üzüldüm yaaa
onlarla ilgili hiçbir fikrim yok ya tühhhhh

Selam kızlar
Yaptığım konservelerin hep kapakları atmış, hepsi çöpe gittiilk kez kendim konserve yapim dedim neden böyle oldu ki. sadece menemenlerim tutmuş. Nerde hata yapmış olabilirim
Ay çok üzüldüm soğuduktan sonra tersini çeviriyorum ben, sorun yaşamadım hiç ama püfü ne ki

Ellerine sağlık ablacım
Bu durum bana hiç yabancı gelmedi.Eşim her gözleme yaptığımda sana bir sac ve yer tahtası alayım ekmeği evde yap diyor.Neyseki 2 gün sonra unutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…