Kapaklar bir şekilde gevşek kalmış canım
Neyse sıkma canını yemek nasip değilmiş
Zaten giden gitti, kalan sağlar bizimdirBende eşime sıktırıyorum hep elim sıkmıyor benim
Cannım çok geçmiş olsunZaten giden gitti, kalan sağlar bizimdir
Bide oğlan hasta oldu bugün. Ateşi var, 39.4 dü. Ilac verdim, duş aldırdım. 38. 5 oldu. Olmazsa hastaneye gideceğiz.
Amin canım, SağolasınCannım çok geçmiş olsun
Bugün aksilikler üst üste gelmiş
Rabbim şifa versin inşaallah
Ay canım çok geçmiş olsun aksilik işte Allah şifa versinZaten giden gitti, kalan sağlar bizimdir
Bide oğlan hasta oldu bugün. Ateşi var, 39.4 dü. Ilac verdim, duş aldırdım. 38. 5 oldu. Olmazsa hastaneye gideceğiz.
Bacım yap sen oralardan geçerken yemek için uğrarım hazırda olsun :))))) gözleme çeşitleri olsun amme tek peynirli olmaz :))))
Ellerine sağlık ablacım
Bu durum bana hiç yabancı gelmedi.Eşim her gözleme yaptığımda sana bir sac ve yer tahtası alayım ekmeği evde yap diyor.Neyseki 2 gün sonra unutuyor
Birde bu sıcakta zorluyor.Ben geçen hafta yaptım.Evin her yeri açık esiyor ve bu sebeple ocak yarı buçuk yanıyor.Uzun sürede pişti.Kapıyı kapatsam gözleme yerine ben pişeceğim
Haftaya ailemin yanına gideceğim buzluğu boşaltacağım.Ispanak var ne yapayım dedim.Gözleme yaparsın yarın diyor
Cidden ya ama öksürük oldum sesim kısıldı ya kendime gelemedim 2. Antibiyotiği içiyorum
Ben kayinvalide ile yapıyordum, bu ilk tek yapısım. Ters çevirdim bi gece öyle kaldı. Ertesi gün çevirdim, kapaklar tutmuş gozukuyordu. Kaldırdım dolaba dizdim. Aradan zaman geçti bi bakim dedim, bakmaz olaydım.
evet dediklerini yaptım, ama bi yerde bi sorun var, cok doldurunca atar mı ? Tencere olayı fark eder mi ? Bilemiyorum niye oldu.
sağlık olsun, ne diyelim
Amin canım benim teşekkür ediyorumİstediğin gözleme olsun, hazırda olmasa da iki dakika da yoğurur yaparım ne olacak
Sağol ablacım, benim adam unutmaz da, herşeyi unutur gırtlakla ilgili hiçbirşeyi unutmazvalla bende balkon pencere ne varsa açıyorum ama bir gram rüzgar yok, gözlemeyi yaparken eridim resmen adam gözlemeden dürüme geçti, bir ara gözleme hamurundan yap da içine malzeme koyma dürüm gibi sarıp yeriz, sade pişir ekmek gibi yeriz diyor :)))) sorsan ağlar bu kadın hiçbirşey yapmıyor diye, kek yaparım bitirir hiç kek yapmıyorsun der, kurabiye yaparım dibini getirir niye kurabiye yapmıyorsun der, içi boş puf börekten çok yaparım onu da bitirir, yaptığını kenara da ayıramazsın, gecesine kırıntısını bırakmaz ama yine ağlıyor yine ağlıyor ben en iyisi bir un fabrikasıyla anlaşayım, çuvalla gelsin unum :))
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
Gitti mi onca emek
Sağol canım, sanada geçmiş olsun.Ay canım çok geçmiş olsun aksilik işte Allah şifa versin
Malesefİstediğin gözleme olsun, hazırda olmasa da iki dakika da yoğurur yaparım ne olacak
Sağol ablacım, benim adam unutmaz da, herşeyi unutur gırtlakla ilgili hiçbirşeyi unutmazvalla bende balkon pencere ne varsa açıyorum ama bir gram rüzgar yok, gözlemeyi yaparken eridim resmen adam gözlemeden dürüme geçti, bir ara gözleme hamurundan yap da içine malzeme koyma dürüm gibi sarıp yeriz, sade pişir ekmek gibi yeriz diyor :)))) sorsan ağlar bu kadın hiçbirşey yapmıyor diye, kek yaparım bitirir hiç kek yapmıyorsun der, kurabiye yaparım dibini getirir niye kurabiye yapmıyorsun der, içi boş puf börekten çok yaparım onu da bitirir, yaptığını kenara da ayıramazsın, gecesine kırıntısını bırakmaz ama yine ağlıyor yine ağlıyor ben en iyisi bir un fabrikasıyla anlaşayım, çuvalla gelsin unum :))
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
Gitti mi onca emek
Tşk canım kaç kavanoz yapmıştın kaçı gittiSağol canım, sanada geçmiş olsun.
Malesef
Ablam bu erkeklerin geneli böyle zaten:)Sağol ablacım, benim adam unutmaz da, herşeyi unutur gırtlakla ilgili hiçbirşeyi unutmazvalla bende balkon pencere ne varsa açıyorum ama bir gram rüzgar yok, gözlemeyi yaparken eridim resmen adam gözlemeden dürüme geçti, bir ara gözleme hamurundan yap da içine malzeme koyma dürüm gibi sarıp yeriz, sade pişir ekmek gibi yeriz diyor :)))) sorsan ağlar bu kadın hiçbirşey yapmıyor diye, kek yaparım bitirir hiç kek yapmıyorsun der, kurabiye yaparım dibini getirir niye kurabiye yapmıyorsun der, içi boş puf börekten çok yaparım onu da bitirir, yaptığını kenara da ayıramazsın, gecesine kırıntısını bırakmaz ama yine ağlıyor yine ağlıyor ben en iyisi bir un fabrikasıyla anlaşayım, çuvalla gelsin unum :))
25 kavanozdu, 22 si gittiTşk canım kaç kavanoz yapmıştın kaçı gitti
Ben burada kimleri görüyorum.Bacım yap sen oralardan geçerken yemek için uğrarım hazırda olsun :))))) gözleme çeşitleri olsun amme tek peynirli olmaz :))))
İnş olmaya çalışıyor
25 kavanozdu, 22 si gittiözene bezene yapmıştım Oysaki
Kaç katlı olacakİnş olmaya çalışıyor
Ablam bu erkeklerin geneli böyle zaten:)
Yapıyorum yapıyorum hala sen birşey yapmıyorsun oluyor...İstiyorki sürekli birşeyler yesin.Ve ben farklı şeyler yapıyorum,her kültürden birşeyler yapıyor ve tatlamarını sağlıyorum yok yine ben birşey yapmıyorum.
Allah sana kolaylık versin artık elini verdin,kolunu kaptırmak üzeresin
Eylül'de artık diyete sokacağım hem biraz kurtulmuş olurum
Hahahahahah ayy abla yaaa: D bina dikmeyi düşünüyordumKaç katlı olacak
Demek siz ailece S bedensinizAynen öyle oluyor valla, benim adam yeme sıskası, mune hiçbirşey yapmıyor, birşey yemiyoruz diye ağlayınca acır sen bile doyurmaya çalışırsınherşeyi bir kenara bırak, o kadar hamur işine, kızartmaya başkası olsa göbek yapar ama bizimki tahta kurusu gibi
Kolumu kaptırdım bile
Bunu haketmiyor muyumHahahahahah ayy abla yaaa: D bina dikmeyi düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?