En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Demek siz ailece S bedensinizAfiyet şifa olsun
Benim eşimde çok aşırı kilolu değil yani o kadar yemeyi ben yeseydim 100 kilo olurdum
Senin kol kökten gitmiş

Son cümlene öldüm gülmekten, he valla gittiaha an itibariyle mutfaktan sesi geliyor, eee ne yiyeceğiz diyor adam mutfak zararlısı, sabah dolu olan dolabı akşama kadar tam takır yapıp bırakacak potansiyele sahip

Son cümlene öldüm gülmekten, he valla gittiaha an itibariyle mutfaktan sesi geliyor, eee ne yiyeceğiz diyor adam mutfak zararlısı, sabah dolu olan dolabı akşama kadar tam takır yapıp bırakacak potansiyele sahip

Allah yardımcın olsun
Ablam benim oğlumda aynı babaya benziyor.Görsen kemik torbası ama mutfaktan çıkmıyor.Sürekli şimdi ne yiyeceğiz diyor
Allah'tan yemek yapmayı uğraşmayı seviyoruz yoksa yanmıştık

Bizim hamile arkadaşlar keklerini ne zaman yapacaklar

sidelya
@EmiraSalih
LezzetliCipetpet
Hala bu yeni fırını temizlemedim desem bana kızar mısınız annem İstanbulda değil "ben yapacağım, o kadar kimyasalı sana elletmem, ellersen de küserim" diyor birkaç gün içinde dönecekler, ondan sonra inşallah yapacağım.

Bu arada benden önceki kiracı nasıl hor kullanmış, o fırın teline ne yapmış bilmiyorum ama tamamen oksitlenmiş resmen. Yepyeni fırın bir de, yazıktır ya. Bulsam fena yapacağım

Kimyasalla çok haşır neşir olmadan fırın temizlememe yardımcı olacak bir fikir verebilecek olanınız varsa kendim de yapabilirim. Günlerdir aşırı kek çekiyor canım, dört gözle kek yapmayı bekliyorum açıkcası

Allah yardımcın olsun.Annen çok haklı sen şimdi o durumda fırın ile uğraşma canım
Yani herkes senin gibi düşünmüyor canımNe de olsa benim değil gibi düşünülüyor

Ben de ne yazık ki kimyasal bir ürün ile temizliyorum.Şimdi normal bir zaman yani sen kirletmiş olsan karbonat ve sirke ile falan ovabilirsin.Ama başkası kullanmış kimyasal kulllanmazsan içine sinmeyebilir.
Hayırlısı canım inşaallah katılabilirsin.Lütfen sen uğraşma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…