Kek yapmadaki altın kurallar (kek uzmanından:)))

biraz büyük çıkıyor ama olsun yapıcak bişiy yok buyrun afiyet olsun kızlar

aslında size özel tabak hazırlamıştım çilekli falan resim çıkmayınca kendim yedim kaydirigubbakcemile3

akannehir
canım ıslak kekmi senağlama
acıktım hühüüüsenağlama

Niye bize vermeden kendin yiyon :mymeka:

Islak kek mi bu yaptığın nasıl yaptın yazsana kuzum malzemelerini

zemuszemus yedim zemuszemusişte ohhhh:roflol::roflol: malzemelerini yazayım hemen can:roflol:ım
1.3 yumurtayı çırptım,daha sonra 1,5 su bardağı şekerle ve biraz tuzla çırp daha sonra kakao,1 bardak süt,un,kabartma tozu koydum bu kadar canım ıslak kek değil normal kakolu kek tatlım:içelim:

teşekkür ederim canım ne demek kızların hepsine dağıttım al sanada bi dilimsüprizzzzz

Hem kendin yiyon hem canımızı çektiriyon :dilcikar:

Tarifini defterime kaydettim ikoncan keki yazdım adına da bayanssulusmile

vanilya koymuyon mu kız.

Aynı ıslak kek gibi gözüküyo fotoda.

Baksana canım ıslak kek yapsam ama sosundan ayırmasam süt gezdirsem üstüne.

Sütü kek sıcakken mi döküyüm soğukken mi süt de soğuk mu olcak

canım sana şöyle anlatayım o zaman öncelikle ben hiç vanilyayı sevmem yıllardır onunla aramız hiç iyi değilkaydirigubbakcemile3 sıvıyağı yazmışmıydım unuttum ama 1 bardaktan 2 parmak eksik koy emi tatlım unda 2,5 bardak koydum klasik kek tarifi aslında ama çok lezzetli oluyor.ıslak kek yaparsan canım un koymadanki karışımdan bir bardak ayırıyorum ben daha sonra üstüne süt ekliyorum kek fırından çıkar çıkmaz bi 5 dk sonra yani, dilim yapmadan gezdiriyorum üstüne bu kadar tatlım yine sen bilirsin tabi sadece sütte gezdirebilirsin ama ben öyle beğenmiyorum süt tadı çok geliyor böyle sufle gibi oluyor

teşekkür ederim canım yaptıkça bu kek uzmanını hatırlarsın:roflol::roflol:

teşekkür ederim canım yaptıkça bu kek uzmanını hatırlarsın:roflol::roflol:

Hatırlarım kuzum ne demek olumunekankayizsmile

Islak keki ben şöyle yapıyorum

1 bardak süt 3 kaşık kakao ve yarım bardak sıvı yağ hepsini çırpıyorum.

Sonra bu karışımdan bir bardak ayırıyorum.

Geri kalana 3 yumurta,1 bardak süt yarım bardak sıvı yağ,vanilya,kabartma tozu en ekliyorum çırpıyorum...

Renginin koyu olması iin biraz daha kakao koyuyorum.

Bazen yumurta kokusu geliyor .

Sence yumurtayı ayrı bir yerde çırpıp katsam da kokar mı acep :1rolleyes:

canım ben hiç ayrı yapmıyorum yumurtalı malzemeden un koymadan ama, öyle ayırıyorum yumurta falan kokmuyor koksa bende ayrırım zaten opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…