valla ne yalan süyliim benim kekimde cok güzel olur bir ara yapip cekerim resim.
benim önerim bütün malzeme oda isisinda olsun.
yumurta adeti 2 tane kullaniyorum puf puf oluyor kekim
seker ve yag ve süt bir bardak
unu kabarma tozuyla birlikte eliyorum
unu da iki bucuk bardak kullaniyorum.
en önemliside yumurtayla sekeri en az 10 dakika cirpmak en iyi sonuc bu sekilde oluyor..diger malzemeleride cirpici kullanmayin kasikla karistirin bukadar. vede vede 170 derecede pisirmek sonra mideye.... cokacimcoook
arkadaşım iyi hoşda kendi önerilerini yaz sadece benim yazdığım şeyi yazma ne farkeder diyelmaz: farkediyoki ben yazdım bu benim doğrum dalga geçer gibi hiç hoş değil maşallah ne kek uzmanları varmış ta benim haberim yokmuş
Peykercim duyduğuma göre bizim kekleri sen yemişsinkaydirigubbakcemile3
Çok güzel görünüyo ellerine sağlık canım..
Bana hemen acilinden bi mozaik kek tarifi yazsana tatlım..Ne zaman yapsam kakaolar bi yere toplanıyo dağıtamadım bi türlü:sm_confused:
ikoncan,
evet iki yumurta daha pufuduk yapiyor keki... 3 yumurta biraz daha kati oluyor...eger icine ceviz vs.. koyucaksan 3 yumurta ve 3 bardak un daha iyi oluyor dibe cökmüyor ceviz vs.. mutlaka sekerle yumurtayi birlikte 10 dakika cirpmani tavsiye ederim.. krema kivamina gelince digerlerini ekliyebilirsin.. afiyet olsun..resimde ekle yaptigin zamancokacimcoook
Eğer bana diyorsan arkadaşım yazımı iyi okumanı senden rica ederim.
Ben kek yaparken nelere dikkat ettiğimi ve şahsi fikirlerimi yazdım.Sana hitap etmedim.
Sana karşı ''Ne farkeder?'' demedim.Bunlar sadece şahsi fikirlerim.Bana göre farketmez,sana göre farkeder.Hepsi tecrübeyle sabit,uygulamak ya da uygulamamak herkesin kendi keyfidir.
Hiçbir kelimemde dalga geçici bir hava söz konusu değildir.Kaldı ki eğer dikkatli okursan sana hitabederek yazılmış bir yazı da değildir..
Neden bu kadar gerildin anlayamadım.Topiği sen açtın diye kendi deneyimlerimizi diğer arkadaşlarla paylaşmayacakmıyız?Üstelik sen ''Maaşallah ne kek uzmanları varmış ta benim haberim yokmuş'' diyerek dalga geçer gibi bir hava ve gerginlik yaratıyorsun...Hiç hoş değil..lmaz:
arkadasim kakaoyu unla birlikte elersen sorun yasamazsin.. afiyet olsun herkeze
valla kek kek diye diye bu satte kek yaptiracaksiniz bana.. ben portakalli ve cevizli istiyorum yarin market yapmam lazim:icecream:
ben de havuçlu yaparım bir de varsa ceviz de katarım gecen un yetmedi aklıma irmik geldi
herkes revani sandı:)
Valla deepfreezemde yarın misafirlere sunulmak üzere kuzu kuzu yatan zencefilli havuçlu kekim var..sempatiksalakcinni
Peykercim duyduğuma göre bizim kekleri sen yemişsinkaydirigubbakcemile3
Çok güzel görünüyo ellerine sağlık canım..
Bana hemen acilinden bi mozaik kek tarifi yazsana tatlım..Ne zaman yapsam kakaolar bi yere toplanıyo dağıtamadım bi türlü:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?