Kekelerimiz ve iyikilerimiz...

keşke; herşeyi bu kadar kafaya takmasam..lmaz:
iyi ki ; beni anlayan anne ve babadan daha çok benimle arkadaş ilişkisi kuran korkmadan sıkılmadan herşeyimi anlatabildiğim bi ailem var.opuyorumnanaktan
iyi ki ; beni ne kadar üzse de sinirlendirse de her zaman yanımda olan beni destekleyen güç veren hayatımın anlamı karşıma çıktı.ne kadar zorluklar çıksa da iyi ki bu büyük aşkın büyüsü bozulmadan yıllardır mutlu ve huzurlu devam ediyor.:sinifsinif:
iyi ki ; beni üzen,yanlışını gördüğüm insanları hayatımdan çabuk çıkarabiliyor pişman olmuyorum.
iyi ki;hayat bu kadar zorluk ve engel çıkarsa da her zaman bi yönden mutlu etmesini biliyor.:dance:

Son düzenleme:
Keşke bu kadar saf olmasaydım, annecim biraz da bencil olmayı öğretseydi:sm_confused:
Keşke haketmeyenlere olağanüstü değerler vermeseydim, kafalarını ezip dursaydım.
Keşke bazı şeyleri düzelir diye zamana bırakmasaydım, susmasaydım, içimde tutmasaydım...

İyi ki evimdeyim, iyi ki gelmişim opuyorumnanaktan

tek keşkem var, keşke hep çocuk kalsaymışım...
iyi ki; Galatasaray'lıyım, Müslümanım ve balık burcuyum =)

keşke iyiyi farketmek için kötüye, keşke yaşamı farketmek için ölüme ihtiyacımız olmasaydı...

Keşke ona daha ılımlı yaklaşsaydım, boşluk anlarımda yanımda olurdu ne güzel.

iyki sevdiceğimle tanışmışım iyki onunla nişanlanmışım iyki onunla evlenicem

keşke hiç keşkelerim olmasaydı

keske o burda veya ben orda yasiyor olsaydim..
iyiki onu tanimisim :)

keşke geçen sene daha çok çalışsaymışım derslerime iyiyi erken dank etti kafama şimdi daha çok çalışıyorum

keske bos ınsanlara bu kadar dger verıp kendımı yıprtamasaydım.keske kendımı bıraz daha agrdan satsaydım keskeeeeeeeeeee

Keşke çok anlamsız ama anlamı içinde saklı bir söz ..

Keşke dediğim çoook şey var hayatımda ..

Keşke bu kadar kurallarım olmasaydı be ..
bende normal düşünebilseydim ..
Mantık dıye tutturmayıp , duygularımı içimden geldiği gibi yaşasaydım ..
Stratejık oyunlar yapmayıp , sevdiğim adamı kaybetmeseydim keşke ..
Keşke sadece sevseydim , kalbimi hissetmeyi basarsaydım sadece .. aklım peşimi bıraksaydı keşke ..

İyki ' lere gelelim ;
İyki bu vicdan bende var .. olmasa halim nolurdu .. benı kım durdurur du ..
iyki vefalı bir insanım .. elimde ki tek hazınem bu ..

keşke kurban bayramının arefe gününe dönebilsem, her şey daha farklı olurdu...

ben hiç keşke demedim hiçç
iyikide demedim yuvarlanıp gidiyorum kendi halimde

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…