Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ben ne zaman kek yapsam kalıbından çıkarırken illa bozuyorum kalıbı yağlasamda, unlasamda, şekerlesemde olmuyo bildiğiniz başka düzgün kek çıkarma yöntemi varsa yazabilir misiniz
kekin iyice soğumasını bekleyin derler ama ben fırından çıkarır çıkarmaz kalıptan çıkarırım yapışmaz da iyi pişmiş olsun ve tepsiyi yağla mutlaka çok yağ sürmene gerek yok ama yağ her yerine değsin kalıbın kekin kabarma payını da hesaba katarak yağla
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2996 gün geçti.
benim eşim pasta ustası, harika kekler yapar evde de ama hiç sır vermez. ondan bir kaç kez gördüğüm kek kalıbını önce çok iyi katı yağ ile sıvıyor. her yerini. sonra üzerine hindistancevizi ile kaplıyor sonra kek karışımını döküyor. ve hangi kalıpta yaparsa yapsın kenarlarını hafifçe bıçakla kaldırır kaldırmaz kek muntazam çıkıyor
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2594 gün geçti.