Kekim pişmedi, yardım eder misiniz?

natis

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
497
89
323
İstanbul
Hanımlar buyuk bır dert olmasa da mısafırım gelecek kek yaptım dısı pıstı ama ıcı tam pısmemıs.Kalıptan da cıkardım.Borcama alsam o sekılde pıser mı acaba

Hanımlar buyuk bır dert olmasa da mısafırım gelecek kek yaptım dısı pıstı ama ıcı tam pısmemıs.Kalıptan da cıkardım.Borcama alsam o sekılde pıser mı acaba

Cokmediyse firini sadece altan isitarak bir deneyebilirsin. Ben oyle yapiyorum, hatta ustu pistiyse folyo ile falan biraz kapatiyorum. Yanmasin diye
.

Tesekkur ederım koydum bakalım fırına olur umarım olmassa da yapacak bısey yok artık:44:

Insallah olmustur canim. Olmadiysa da misafir dedigin eli bos gelmemeli zaten; bir kuru pasta, tatli falan cayin yanina dusunulmeli :1:

Aslında hep hazır alırım ama bu sefer evde yapayım dedım olmadı yıne zaten yemek yapmakla aram yok pek :1:

Aman bosver canim, saglik olsun. Ama kek icin dar derin kaliplar zor oluyor zaten, ici ondan mi pismedi acaba? Ben de firindan yeni kek cikarmistim, senin konunu gordum. Gecenin bu saatinde kocaman bir dilim yedim iste.:26:
.

Aman bosver canim, saglik olsun. Ama kek icin dar derin kaliplar zor oluyor zaten, ici ondan mi pismedi acaba? Ben de firindan yeni kek cikarmistim, senin konunu gordum. Gecenin bu saatinde kocaman bir dilim yedim iste.:26:
.

Benım hıc bır kalıpta olmuyo kı:1:Ben yıyemedım sıze afıyet olsun:56:

çıkarmadan önce içini kürdanla ya da bıçakla kontrol edip çıkarın bir daha ki sefere :12: işi sağlama alın :56:

Back
X