benim saçım da dökülüyor ve kuru Saçlarım çok Cılız uçları çok Cılız yolda yürürken bir eczanenin camında ücretsiz saç analizi cilt bakımı kampanyası vardı hemen eczaneye girdim biraz beklememi söylediler Çünkü sırada Başkaları vardı Ben bir heyecanla Sıramı beklemeye başladım sıra bendeydi' önce kadın cildime baktı bir makineyle makine bilgisayara bağlıydı ve girdiğinizi yakın çekimden çekiyordu bana kılcal damarların var işte bildiğiniz kuru gibi şeyler söyledi ve bunu bana gösterdi bana cilt temizleme losyonu ndan Gül suyunu da önerdi buraya kadar herşey çok iyi gidiyordu ve bana gül suyu önerdi temizlik losyonu önerdi sonra saça geldi saçıma gene o makineyi tuttu Aa ne göreyim saç diplerindeki saç kökleri tıkanmış Bak görüyor musun dedi Saç diplerinin tıkalı dedi hava almıyor dedi Ben bir Şaşırdım bir şaşırdım Demek ki Saçım Ondan dökülüyormuş dedim kadın da evet dedi sana dedi saç losyonu saç şampuanı vermemiz gerekiyor peki dedim sizin saçımıza da dedim tutsak dedim' Böyle olur mu dedim hayır dedi böyle olmaz dedi Benim saçlarım çok sağlıklı dedi peki dedim deneyebilir miyiz sizin saçınızda da dedim kadın önce tereddüt etti Sonra Ben ısrar edince Kadın tamam dedi Bir de ne göreyim aynı gördüğüm görüntü kadında da vardı kadında şok oldu sonra kendisi jöle sürdüm ondan olabilir demeye başladı Madem öyle dedim eşiminkini de tutalım makineyi dedim aynı görüntü eşim de de oldu buna Güler misiniz Ağlar mısınız bilemedim adını Siz koyun.