ben 26 yaşındayım 1 yılla 27likler topiğini kaçırdım:)) hiçbir kür denemedim ilk defa bu ay dediğim şeyleri uyguluyorum. önceki hamileliğimde hemen ilk ay hamile kalmıştım hep öyle olur sanıyordum:) adetime 3 gün varken idrar testinde silik çizgiyle öğrenmiştim. Sonra da 2 aylıkken gittim doktora:))) nasıl bi güvense ne aklıma boş gebelik geldi, ne de kontroller:))) o zaman testte pozitifi görmeden önce kirpiklerimden hamile olduğumu anlamıştı benimki erken döllenme olabilir yani:)
aynı jenerasyonun çocuklarıyız olsun.aman zaten eskiden kontrol mu vardı.bnm annemde diyoki bi doğumda gittim dr.a diye.şimdi yok ikili test yok üçlü yok kimyasal yok dış gebelik.insanı evhamlandırıyolar hep.evet duymuştum bende kirpik karışmasını.bnmkiler hep karışık zaten :))
adetin ilk gunu insan bir dagiliyor sonra toparlaniyor. benimde gecen ay 6 gun gecicince cok umutlanmistim ama husran oldubende 3 yıldır evliyim hiç korunmadım , inşallah bu ay bebişimin gelmesini çok istiyorum adetimin 3 günü 2 gün önce moralim berbat bozuktu ama şimdi daha iyiyim elhamdülilah. incir ve keçiboynuzu kürüdeneyeceğim bu ay. inşallah olur
nasip isi bunlar. ins nasibimizde vardir21 aylık evliyim ve 14 aydır korunmuyoruz.hiç hamile kalamdım.ayy keşke öyle bişey olsaaabide eşimin 3 gün sonra doğumgünü.şuan hamile olup ona sürpriz yapmayı o kadar çoooooook isterdim kiii..
Benim bat belli değil ama tahminim 3 mayıs. Normalde 1 kere hamile kalmıştım ama doğuma 3 gün varken trafik kazası geçirdim bebeğim öldü. şimdi de 1 yıldır uğraşıyorum doktor sorun da yok diyor ama olmuyor. Ilk defa bu ay çatlamamış over kisti çıktı. Ben de kendi yöntemlerimle(bu arada ben eczacıyım) kendimi tedavi ediyorum bakalım işe yarayacak mı?
adetin ilk gunu insan bir dagiliyor sonra toparlaniyor. benimde gecen ay 6 gun gecicince cok umutlanmistim ama husran oldu
hic gecikmezdi oyle bir basagriyla adet oldumki felegim sasti resmen
bu ay yine bekliyorum. bugunude bitirdik yarinda kader ani 28. gun 30. ginde gecerse o zaman suphem articak.
nasip isi bunlar. ins nasibimizde vardir
Cok gecmis olsun canim kotu seyler yasamissin. yiyecek ekmegi yokmus. ben su sogan kurunu 5 gun yapip bolca incir yemistim bir ara
o bile baya ise yaradi adet dondum 24 gunde bire dustu 28 gunde 1 di.
bu ay hamile degilsem su bal karisimini denicem ins gerek kalmaz.[/QUOT
ASLINDA KISA SÜREDE BIRAKMA UYGULADIĞIN KÜRLERİ BAZEN VÜCUDUN ADAPTE OLMASI UZUN SÜREBİLİR. ŞEKER HASTALARININ BAZILARI İLK ALDIĞI İLAÇTAN İTİBAREN NORMAL ŞEKERLE SEYREDİYOR, BAZILARINDA 1 YILI BULABİLİYOR DÜZELME.
benim de bir önceki hamilelikten sonra kirpiklerim her adet öncesi karışıyor annem de her seferinde hamilesin deyip umutlandırıyor. Valla ben hamileliğim zamanında 1.5 ya da 2 ayda bir doktora gidiyordum. 2li-3lü test, şeker testi gibi hiçbir testi yaptırmadım. Sadece rutin kan testi yaptırıyordum. Bulantı için ilaç bile toplamda sadece 2 defa kullandım. Kan ilacı bile sadece son ay kullandım. Iyi ki çok üstüne düşmemişim yoksa bu kayıp beni mahvederdi. Ama en önemlisi allah inancı ayakta tuttu
Rabbim sabır vermiş ve sen inancınla atlatmışsın ne güzel.en kısa zamanda da kelebeğin tekrar konacak göbüşüne zaten.
onun adı kelebek olmasın kelebeklerin ömrü kısa olur Allah hayırlı uzun ömür versin:) sana da hayırlı bi evlat nasip etsin yarındı değil mi batın?
hg cnmcım eklerim tabiki.hayırlı bereketli bir ay olsun inşallah.göbüşler çifter çifter dolsun inşallahhhhh
bütün kalbmle aminnnnn diyorum..sen ne kadar süredir istiyosun cnmcımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?