Kelebeklerimiz mayıs ayında gelsin mi?? Buyrun o zaman..

aynı jenerasyonun çocuklarıyız olsun.aman zaten eskiden kontrol mu vardı.bnm annemde diyoki bi doğumda gittim dr.a diye.şimdi yok ikili test yok üçlü yok kimyasal yok dış gebelik.insanı evhamlandırıyolar hep.evet duymuştum bende kirpik karışmasını.bnmkiler hep karışık zaten :))

benim de bir önceki hamilelikten sonra kirpiklerim her adet öncesi karışıyor annem de her seferinde hamilesin deyip umutlandırıyor. Valla ben hamileliğim zamanında 1.5 ya da 2 ayda bir doktora gidiyordum. 2li-3lü test, şeker testi gibi hiçbir testi yaptırmadım. Sadece rutin kan testi yaptırıyordum. Bulantı için ilaç bile toplamda sadece 2 defa kullandım. Kan ilacı bile sadece son ay kullandım. Iyi ki çok üstüne düşmemişim yoksa bu kayıp beni mahvederdi. Ama en önemlisi allah inancı ayakta tuttu

adetin ilk gunu insan bir dagiliyor sonra toparlaniyor. benimde gecen ay 6 gun gecicince cok umutlanmistim ama husran oldu
hic gecikmezdi oyle bir basagriyla adet oldumki felegim sasti resmen
bu ay yine bekliyorum. bugunude bitirdik yarinda kader ani 28. gun 30. ginde gecerse o zaman suphem articak.
21 aylık evliyim ve 14 aydır korunmuyoruz.hiç hamile kalamdım.ayy keşke öyle bişey olsaaabide eşimin 3 gün sonra doğumgünü.şuan hamile olup ona sürpriz yapmayı o kadar çoooooook isterdim kiii..
nasip isi bunlar. ins nasibimizde vardir

Cok gecmis olsun canim kotu seyler yasamissin. yiyecek ekmegi yokmus. ben su sogan kurunu 5 gun yapip bolca incir yemistim bir ara
o bile baya ise yaradi adet dondum 24 gunde bire dustu 28 gunde 1 di.
bu ay hamile degilsem su bal karisimini denicem ins gerek kalmaz.

Rabbim sabır vermiş ve sen inancınla atlatmışsın ne güzel.en kısa zamanda da kelebeğin tekrar konacak göbüşüne zaten.

Rabbim sabır vermiş ve sen inancınla atlatmışsın ne güzel.en kısa zamanda da kelebeğin tekrar konacak göbüşüne zaten.

onun adı kelebek olmasın kelebeklerin ömrü kısa olur Allah hayırlı uzun ömür versin:) sana da hayırlı bi evlat nasip etsin yarındı değil mi batın?

onun adı kelebek olmasın kelebeklerin ömrü kısa olur Allah hayırlı uzun ömür versin:) sana da hayırlı bi evlat nasip etsin yarındı değil mi batın?

evet haklısın yaa ben hiç öyle düşünmemiştim bak .bat yarın evet cnm bakalım hayırlısı.ümitsizim gerçi ama içimde küçk bi ümit kırıntısıda yok değil hani.

Kızlar selam,
Ben de bu ay bekleyenlerdenim.BAT listenize benide eklerseniz mutlu olurum. BAT: 1 Mayıs.
Yaş 26... Allah hepimizin kalbine göre versin. İnşallah tez zamanda mutlu haberler almak nasip olur. Teker teker BonBon şekeri haberleri alırız Sevgiler hepinize...

hg cnmcım eklerim tabiki.hayırlı bereketli bir ay olsun inşallah.göbüşler çifter çifter dolsun inşallahhhhh

hg cnmcım eklerim tabiki.hayırlı bereketli bir ay olsun inşallah.göbüşler çifter çifter dolsun inşallahhhhh

Amiiinn..
Sanırım senin BAT'ın yarınmış. Önümüzdeki 9 ay boyunca hiç kırmızılık görmemeni diliyorum inşallah,sağlıklı sıhhatli bir şeker al kucağına Hiç umudum yok demişsin ama zaten hepte böyle zamanlarda denk gelmez mi? İnş içinde bir pötürcük vardır şuan da biz boşa konuşuyoruzdur

bütün kalbmle aminnnnn diyorum.. sen ne kadar süredir istiyosun cnmcımm

10 aydır bekliyorum:S bakalım ne olacak? nasıl sende hiç belirti var mı şuan? mesela ben şuan mutfağa girdiğimde miğdem çok kötü oluyor. yine aynı yalancı belirtiler:)))

merhaba kizlar
bu gunde gelmedi adetim. yani su ana kadar
ins 9 ay hic gelmez. batimida tam bilmiyorum gecen ay sapitti cunku. bugun 27. gun 30. gunde gecerse oleeeeey diyecegim hayali bile guzel ya
ins

günaydın kızlar hayırlıı cumalar ..

bende 27 yaşındayımm bende 14 aydır bekliyorum ne tesadüf değilmii

bu arada 1 mayısta evliliğimin 2 senesi doluyorr

bende sebepsiz yere bekliyorumm Rabbim bu mübarek günde dualarımız kabul etsin ve benim gibi bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

Slm kızlar listeye benıde eklersenız sevınrıım:))) son adet tarihim 12 nisan ama ovulasyon hesaplama yaptığım zaman 15 mayıs çıkıyorr:) bakalım 12- 15 mayıs arası beklentide olacağımmmmmm Allahım herkese bebiş versin inş:))

Canım bizde 6-7 aydır istiyoruz, 6-7 aydır özel olarak korunmuyoruz,arada dikkat ettiğimiz dönemler oldu ama bir korunma yöntemi uygulamadık 6 aydır.Son 2 aydır da düzenli olarak ovulasyon dönemlerimi falan takip ediyorum açıkçası ama henüz gelen giden bir misafirimiz yok :)
İnş bu ay umutluyum,psikolojikte olabilir belirtilerim çok üzerine düştüm bu ay. İnşallah pazar günü kırmızı kart görmem diyorum
Rabbim her birimizinn yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah...

kızlar benide ekleyin listeye bat 13 mayıs,1 oğlum var 5 yaşında şimdi de kardeş istiyoruz yumurtlama gününü hesaplayarak ilişkiye girdik bakalım tutacakmı
allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah kucaklarınızı boş bırakmasın..

Buarada kızlarr dün gece rüyamda annemi gördüm. Üçüz kız bebeklere hamileydi. Doğuma giriyoruz beraber, normal doğum yapıyo. Dr bana diyoki "sen yanımda dur doğan bebekleri sırayla alıp sana vericem isimlerini koy" diyo.
doğum başlıyo, ilk bebeği alıp kucağıma veriyo, kordon bağı bile duruyo daha elim çarpıyo ürperiyorum.Islak ıslak,minnacık nasıl tutacağımı bilemiyorum.
"Sıkma kendini diyo doktor, serbestçe tut" diyo. Sonra ikinciyi veriyo kucağıma sonra üçüncüyü.Birini bir koluma diğerini öbürüne derken üçünüde kucağıma alıyorum. Sırayla isimlerini koyuyorum. "İlk doğan Elif olsun" diyorum,kendi adım. "İkincisi Naz olsun" diyorum kız kardeşimin adı, üçüncüsü mermer gibi bir kız,bembeyaz o kadar güzelki, "bunun adı da kendi gibi Pamuk olsun" diyorum. Çok etkilendim ya çok.... Çok güzel bir duyguydu yeni doğanı kucağına almak.Hepsini hissettim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…