ben geçen hesapladım en uygun tarih 21 ile 26 sı arası yazıyodu bugün başka bi sitede hesapladım bugünmüş yumurtlama günü, belli zaten çok akıntımın olmasından ilk çocuğuma hemn hamile kaldım inşallah bunda da öyle olur.hepimizin hayırlı haberleri gelir inşallah..
ahahahaha!aynen öyle canım benim,hem hangimiznki devam etmiyoki
selam kızlar benide listeye alın..
bat 16 mayıs..
bu ay kaptırmıcam.. geçen ay resmen hamile ilan ettim kendimi :)
birde şu olaya kafam takıldı.yumurtlama günlerinde 2 günde bir ilişki diyorlar ya onu düzenli uygulamak pek mümkün olmuyorki :)
bu durumda hamile kalma oranı düşüyor yada hiç olmyormu aydınlatıverin beni lütfen :)
benim kelebegim nisanda geldi kizlar :)
bu sabah test yaptim ve 2. cizgi ay saka gibi negatif gorucegimden o kadar emindimki silik gerci ama olsaun
oda pozitif sayiliyormus
cook mutluyum ins sonuda mutlu biter bu seferde kaybetmem cok korku var icimde Allah biliyor
Sizlerde ins. hemen arkamdan gelirsiniz optum hepinizi hamileyyim ollley olley cok mutuyum
benim kelebegim nisanda geldi kizlar :)
bu sabah test yaptim ve 2. cizgi ay saka gibi negatif gorucegimden o kadar emindimki silik gerci ama olsaun
oda pozitif sayiliyormus
cook mutluyum ins sonuda mutlu biter bu seferde kaybetmem cok korku var icimde Allah biliyor
Sizlerde ins. hemen arkamdan gelirsiniz optum hepinizi hamileyyim ollley olley cok mutuyum
e sizde bi boşluk buluverin artık, gecedemi ev taşıyosun :))
selam birsey sorcam kizlar
ovulasyon gunleri gectikten sonra eger dollenme gerceklestiyse dikkat etmek gereken birseyler varmi
mesela yatmak kosmamak gibi filan bilgilerinizi bekliyorum
valla canım doğrusu bende bu konuyu merak ediyorum,dün pikniğe gittik top bile oynamaya korktum eğer hamile kalmışsam bişey olur diye bilmiyorum belkide ben evhamlıyım.Bu konu hakkında diğer arkadaşlarda fikirlerini söylese iyi olacak
iyi haftalar kızlar..
Benim BAT dündü. Olmadım, bugün hala gelen giden bir şey yok. Belirtide yok. Ama dayanamayıp test yaptım, Negatif çıktı yine yıkılmalar.com
Acaba idrar testine düşmemiş olabilir mi? Umutlanmak istemiyorum ama hala regl olmamış olmam ümitlerimi taze tutuyo.Eşime söyledim üzülme dedi,bir daha ki aya olur inş, stres yapma dedi. Ama biliyorum çok üzüldü.Gelip gidip karnımı seviyodu. İnşallah idrar testinde çıkmamıştır.
Güzel haberlerinizi almak dileğiyle. Seviyorum sizleri
.
seni çok iyi anlıyorum canım, bi kaç defa aynı şey bende de oldu, hatta eşim gitti geldi karnımı sevdi ama sonra omadı. yine de ben bu topikten çok hamile çıkacağına inanmak istiyorum, belli mi olur belki 2. de sen olursun sonra ben gelirim ardından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?