Kelebeklerimiz mayıs ayında gelsin mi?? Buyrun o zaman..

çalışmalar devam ediyor desene:))

selam kızlar benide listeye alın..
bat 16 mayıs..
bu ay kaptırmıcam.. geçen ay resmen hamile ilan ettim kendimi :)
birde şu olaya kafam takıldı.yumurtlama günlerinde 2 günde bir ilişki diyorlar ya onu düzenli uygulamak pek mümkün olmuyorki :)
bu durumda hamile kalma oranı düşüyor yada hiç olmyormu aydınlatıverin beni lütfen :)

benim kelebegim nisanda geldi kizlar :)
bu sabah test yaptim ve 2. cizgi ay saka gibi negatif gorucegimden o kadar emindimki silik gerci ama olsaun
oda pozitif sayiliyormus
cook mutluyum ins sonuda mutlu biter bu seferde kaybetmem cok korku var icimde Allah biliyor
Sizlerde ins. hemen arkamdan gelirsiniz optum hepinizi hamileyyim ollley olley cok mutuyum

Valla canım Allah'ın işine hiç belli olmaz sen ona bırak o en iyisini bilir,bence son günde uygulasan olacağı varsa bi yerlerden kapıverir..

hadi gözün aydın canım çok sevindim senin adına Allah tamamına erdirir inşallah..

ayyyyy canım valla çok mutlu oldum:)))) Allah hayırlısını nasip etsin senin için:) hadi bakalım, ayağını sürersin belki de bizde arkandan geliriz:) eee anlat bakalım var mı belirti falan?

selam birsey sorcam kizlar
ovulasyon gunleri gectikten sonra eger dollenme gerceklestiyse dikkat etmek gereken birseyler varmi
mesela yatmak kosmamak gibi filan bilgilerinizi bekliyorum

selam birsey sorcam kizlar
ovulasyon gunleri gectikten sonra eger dollenme gerceklestiyse dikkat etmek gereken birseyler varmi
mesela yatmak kosmamak gibi filan bilgilerinizi bekliyorum

valla canım doğrusu bende bu konuyu merak ediyorum,dün pikniğe gittik top bile oynamaya korktum eğer hamile kalmışsam bişey olur diye bilmiyorum belkide ben evhamlıyım.Bu konu hakkında diğer arkadaşlarda fikirlerini söylese iyi olacak

iyi haftalar kızlar..

Benim BAT dündü. Olmadım, bugün hala gelen giden bir şey yok. Belirtide yok. Ama dayanamayıp test yaptım, Negatif çıktı yine yıkılmalar.com

Acaba idrar testine düşmemiş olabilir mi? Umutlanmak istemiyorum ama hala regl olmamış olmam ümitlerimi taze tutuyo.Eşime söyledim üzülme dedi,bir daha ki aya olur inş, stres yapma dedi. Ama biliyorum çok üzüldü.Gelip gidip karnımı seviyodu. İnşallah idrar testinde çıkmamıştır.

Güzel haberlerinizi almak dileğiyle. Seviyorum sizleri

.

nisanı geride bıraktık mayıs ayı bizim olsun..inşallah bebişlerimiz gelir mayısta

valla kızlar ben ilk hamileliğimde yüzme dediler yüzdüm, perde astım, yukarılara uzandım, ağırlık bile taşıdım ama hiç bir şey olmadı. tabi herkeste aynı şeyler olacak diye birşey yok. mesela şuan ev taşıyorum ve bir sürü ağır iş yapıyorum hamileysem hiç bir şey olmadı(bence hamile değilimdir de neyse)

seni çok iyi anlıyorum canım, bi kaç defa aynı şey bende de oldu, hatta eşim gitti geldi karnımı sevdi ama sonra omadı. yine de ben bu topikten çok hamile çıkacağına inanmak istiyorum, belli mi olur belki 2. de sen olursun sonra ben gelirim ardından

Aynen -edbe-'m. Umarım dilediğin gibi olur. Bakalım hala reglim yok görünürde. Cumaya kadar beklemece.com. Sonra kan testi. Muhtemelen sonra yine onun yüzleşmesiyle kırmızkart....

Tatlı rüyalar hepinize.

selam kızlar,

benim de bu ayki BAT 2 veya 3 Mayıs, aslında bu ay umutluydum ama olmayacak sanırım. Reglden 2 gün önce kırmızı ip gibi ince birşey görürüm akıntımda, bu sabah da gördüm malesef dolayısıyla bebek umudumuz mayısa kaldı ! Dolayısıyla 26 yada 27 mayıs olacak diğeri...beni de listeye ekleyin ! (tam hangi gün bilemiyorum aslında çünkü 25 - 26 - 27 arasında değişiyor benim döngü)

buarada 4 aydır deniyoruz...ilk kez bu ay ovülasyon testi yapmıştım, 10. ve 11. günde pozitifti !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…