Kelebeklerimiz mayıs ayında gelsin mi?? Buyrun o zaman..

Allah o duygunun gerçeğini de yaşatsın inşallah canım,tabi banada ikinci kez :))

merhaba kizlar
bu gunde gelmedi adetim. yani su ana kadar
ins 9 ay hic gelmez. batimida tam bilmiyorum gecen ay sapitti cunku. bugun 27. gun 30. gunde gecerse oleeeeey diyecegim hayali bile guzel ya
ins

canım benim de geçen ay öyle oldu geç döllenme sandım çok sevindim normalde en geç 35 günde bir gelirdi adetim ama geçen ay 40 gün oldu. meğer çatlamamış yumurta kisti oluşmuş o yüzden geç gelmiş. istersen bir test yaptır

ilk defamı böyle bişey yaşadın canım?

var mı belirti falan???

açıkçası rüyan yorumluk görünüyor ve ben kendimce yorumladım ama doğru çıkar mı bilmem:))). bence senin ayrı ayrı zamanlarda toplam 3 kızın olacak ve oğlun olmayacak bakalım doğru çıkacak mı???

normalde adetlerin düzenlimidir? korktum şimdi, ya bende de öyle bişey olurda umuda kapılırsam

adetlerim kazadan sonra düzensizleşmişti ama 35 günün üstüne hiç çıkmamıştı senin adetlerin normalde düzenliyse bu durum iyiye işaret olabilir:)

10 aydır bekliyorum:S bakalım ne olacak? nasıl sende hiç belirti var mı şuan? mesela ben şuan mutfağa girdiğimde miğdem çok kötü oluyor. yine aynı yalancı belirtiler:)))

işten gelirken test aldım yaptım şimdi ve gene o lanet tek çizgi.bu ayda foss çıktı yanii.test almıycaktım aslında ama bugün adet olmayınca ve eşimin doğumgünü olduğu için bikaç gün sonra yapiyim belki vardır bişiler dedim ama nerdeeee hadi inşallah sen güzel haber verirsin bize bu ay.

ayyy bana yazdın sandım pardon:))))

önemli değil cnmcım seni de sorcaktım zaten

merhaba kizlar
bu gunde gelmedi adetim. yani su ana kadar
ins 9 ay hic gelmez. batimida tam bilmiyorum gecen ay sapitti cunku. bugun 27. gun 30. gunde gecerse oleeeeey diyecegim hayali bile guzel ya
ins
hadi o zaman son 3 günn.gelsin bebeciğin inşallah
hg cnm.aynı durumdayız o zaman seninle. bnm bu ayda foss.yıldönümü hediyen olsun inş.bebişin.

hg. cnm eklerim tabi.uğurlu gelsin inş.

hadi inşallah o zaman.bu arada gördüğün rüyada çokk ilginç.yoksa üçüz mü geliyooo

hg. cnm allah bağışlasın oğlunu gönülden aminnnn diyorum duana

canim ruyan cok guzel ruyada dogum yapmak ferahlamaya isaret derler ins aynisini yasarsin yasariz ama sirayla:) ayni anda olursa felegimiz sasabilir.
bende gecen gece ruyamda esime mavi bir denizin uzerinden uctum denizin kenarlarinda yemyesil agaclar olan tepeler vardi
berrak bir gundu bir elimle esimi tutuyorum diger elimlede kizimi ( suan bir kizim var 3 yasinda adi defne) ama defne ufakmis
neyse ben esime diyorum tutamayacagim sen tut sakin dusmesin tamam diyor oda yardim ediyor sonra ben ayaklarimin ustune koyuorum neyse oyle yere indik dusurmedik ins benim ruyamda guzel cikar.

canim burda testler cok pahali simdi 60 -70 tl nin gunahina girmiyim diyorum beklicem 10 gun. en son iliskide bile tutmussa 15 gun gecmis olucak o zamanda test yaparim yine negatif olursa adette olmazsa doktora gidicem. zaten haziran basi Tr ye donucem ins guzel bir muayene olup smear testi yaptirmayida dusunuyorum o yuzden beklicem. alakan ve mesajin icin cok tesekkur ederim canim.

adetlerim kazadan sonra düzensizleşmişti ama 35 günün üstüne hiç çıkmamıştı senin adetlerin normalde düzenliyse bu durum iyiye işaret olabilir:)

adetlerim düzenlidir, ilk defa bu ay 1 hafta erken oldum oda stresten ev alma durumlarımız vardı.Hiç şaşmaz bazen 1-2 gün oynar,hadi bakalım inşallah şu 1 ay çabuk geçerde bende burda payaşırım sevincimi inşallah..

Bizim burada kan testi 15 tl ya ben de her yerde aynı sanıyorum. Keske evde kan testi yapmamızı sağlayacak bir kit geliştirseler:)

Ben de meraklandim simdi umarım guzel haberlerini alırız. Benim hesabıma göre ben bu ay adet bitiminden 4 gün sonra yumurtladim bakalım tutmuş mu:)

var mı belirti falan???

belirti mi bilmiyorum, Normal şartlarda çok akıntım olur son 10-15 gündür hiç olmadı hatta günlük pede bile gerek duymadım. Sadece dün ilk defa bembeyaz sümüksü bir akıntı geldi renksiz kokusuz.
Son 1 haftadır sol yumurtalığım cızzz ediyo arada sancılanıyorum. Dün ve bugünde belimin sağ arkasında ağrı var tutulmuş gibi.Göğüslerim ellenmiyo. Dün gecede eşim "Aşkım senin ateşin var yanıyosun" dedi. Haydi inşallah dedim bende.Mide bulantım falan yok. Tek umudum su sol yumurtalığımdaki Cızz. Hiç olmazdı. Bakalım hayırlısı.

Edbe, kız olsun çamurdan olsun

Kızlar sizler için mahsuru yok isteyen arkadaşlar isimlerini yazsınlar. Bugün vakit ayıramadım ama niyetim yarın hepimize Meryem suresi okumak.
İsimlerini yazan arkadaşlar için niyet edeceğim.[/
FONT]

Ben de meraklandim simdi umarım guzel haberlerini alırız. Benim hesabıma göre ben bu ay adet bitiminden 4 gün sonra yumurtladim bakalım tutmuş mu:)

ben geçen hesapladım en uygun tarih 21 ile 26 sı arası yazıyodu bugün başka bi sitede hesapladım bugünmüş yumurtlama günü, belli zaten çok akıntımın olmasından ilk çocuğuma hemn hamile kaldım inşallah bunda da öyle olur.hepimizin hayırlı haberleri gelir inşallah..

Kızlar sizler için mahsuru yok isteyen arkadaşlar isimlerini yazsınlar. Bugün vakit ayıramadım ama niyetim yarın hepimize Meryem suresi okumak.
İsimlerini yazan arkadaşlar için niyet edeceğim.[/
FONT]

kusura bakma canım ama meryem sursi ne için hamile kalmak içinmi okunuyomuş bu dua?

hadi bakalım hayırlısı... ayrıca öyle kız olsun çamurdan olsun deme, hayırsız evladı doğurup ne yapacaksın? Allah hayırlı evlatlar versin:))) bu arada meryem suresini mealinden oku bakalım neler yazıyormuş? önemli olan okuyup anlamak ve uygulamak, sen içten ve sadece Allaha yönelerek dua et Allah kabul eder bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…