Seni nasıl iyii anlaıyoorumm.. Bizde 2 sene İngilterede yaşadık eşimin işi dolaysıyla zaten orada tanışmıştık.1,5 senedir Türkiyedeyiz.Benim ruh sağlığım son derece bozulmuştu o yüzden eşim de Türkiyede yaşama kararı aldı.Artık buradayız.Yaşam standartın ne kadar yüksekte olsa insanın alıştığı,sevdiği insanlar uzaktayken hiçbirşeyin tadı olmuyo.Benim eşim ingiliz vatandaşı orada harika bir hayatımız vardı çok iyi paralar kazanıyorduk ama ben hiç mutlu değildim.Her gün ağlıyodum.Türkiyeye tatile gelip Londraya her dönüşümde 15 gün depresyonda geçiyodu...O yüzden, heleki böyle bir dönemde ne kadar sıkıntı çektiğini tahmin edebiliyorum.İnşallah en mutlu olacağın şekilde hayatına devam etmene yardımcı olur Allah canımmm..
canim sagolsin ilac olmayinca o kadar uzun suruyorki gecmesi hala var az kaldi ama tam gecmedi kizimida opup koklyamiyorum kac gundur gecer ona diye. ben yapayim bugun bu karisimi . tekrar sagol canimyeşim 83 arkadaşım boğaz ağrısı için tarçınla karabiberi kaynat 1-2 gün sabah akşam 1 fincan iç ama karabiberi fazla koyma acı oluyo hemen kesiveriyo boğaz ağrısını ve yanmasını bende eğer hamileysem bişey olur bebeğe diye ilaç kullanmadım geçen gün bu yöntemle ayağa kalktım çok şükür Allah acilşifalar versin...
ben de 20 mayisi bekliyorum canim ilk randevu icin neyle karsilasicam hic bilmiyorum. cok tedrginim ama elden birsey gelmezbenimde bat 20 mayıs .bu ay gelsin herkese bebişler lütfen.
gozun aydin canim hayirli olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah cumlesiyle insallahben bugun hamile oldugumu öğrendim.allah herkese bu guzel duyguyu yasatır inşallah
hayirlisi gecen ay ben cok kotu olmusutm hem adet yok hem testte cizgi 6 gun bekledim artik gec dollenme diye inanmistimkikızlar bu ay da adet oldum... hadi bakalım sizden güzel haberler gelir umarım
yesim83 merhaba.... hamileymissin tesaduf eseri gordum cook cook sevindim masallahhhRAbbim kucagina almayi saglikla sihhatle nasip etsin bu arada ben kurtaj topiginden hatirlayamazsan diye yazayim dedim
ben bugun hamile oldugumu öğrendim.allah herkese bu guzel duyguyu yasatır inşallah
kızlar bu ay da adet oldum... hadi bakalım sizden güzel haberler gelir umarım
merhaba arkadaşlar; ben de aranıza yeni katıldım.sizleri sürekli takip ediyorum.5 yılllık bir evlilikten sonra bebiş yapmaya karar verdik. İlk denememiz, nasıl sonuçlanır bilmiyorum, ama stresi de cabası.burada okudukça kendimde belirtiler aramaya çalışıyorum; psikolojik olarak etkinleniyorum, ama sadece adet sancısı tarzında bir ağrı var, başka da birşey yok henüz. benim de BAT 10 mayıs...kısmetse aramıza katılır bebişimiz; bekliyoruz şimdilik:) sizlerinde hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
ben bugun hamile oldugumu öğrendim.allah herkese bu guzel duyguyu yasatır inşallah
canim cok sagol
kendi kendime gelin guvey oluyroum henuz dr gidip kese filan gormedim
biraz zaman gecsin diye bekliyorum ama cok zor beklemekte
seninde az kalmis masallah. hatirladim canim cnhb de hamileymis cok sevindim ozel mesaj attim ona ama kutusu doluymus gonderemedim
herkes saglikla kucagina alir ins bebegini canim opuyorum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?