Kelebeklerimiz mayıs ayında gelsin mi?? Buyrun o zaman..

kızlar bu ay da adet oldum... hadi bakalım sizden güzel haberler gelir umarım

aynen oyle canim ilk geldigimde Koreye o kadar zorbir surec yasadimki anlatamam. eve kapandim resmen kizimda ufakti
dilde bilmiyorum ing konusanda yok zaten. bir yumurta nerde diye soramiyorum ing soylyorsun anlamiyorlar neyse
zorlu bir 9 aylik surecten sonra tr ye donduk ya dedim beni dil kursuna yolla yada ben gelmiyorum artik kafayi yiyecektim nerdeyse
neyse gelince basladim dil kursuna korece ogreniyorum 3. seviyedeyim su anda inanki hayatim degisti
zor mu hayat elbette hala zor hic birsey olmasa ozlem oluyor ama islerimi halledebiliyorum
keman kursuna basladim yagli boyaya gittim bir ara. iletisim kuruyorum iyi kotu doktora gidince derdimi anlatabiliyorum
markette ne istersem bulabiliyorum bunlar cok ufak seyler gibi geliyor ama o kadar buyukki. yasamak lazim.
kizimida krese basattim 1 yili geciyor oda basladi korece konusmaya. ing konusulan yere ver dediler
olmaz dedim izole bir hayat yasamasini istemiyorum ben yasadim cocuguma cektirmem zaten ing egitime de basladi simdi ufak ufak
kulak dolgunlugu olsun yeter. ay cok uzun yazdim:) ama yarama bastin vallahi simdiki halime sukurler olsun yine.
canim sagolsin ilac olmayinca o kadar uzun suruyorki gecmesi hala var az kaldi ama tam gecmedi kizimida opup koklyamiyorum kac gundur gecer ona diye. ben yapayim bugun bu karisimi . tekrar sagol canim
benimde bat 20 mayıs .bu ay gelsin herkese bebişler lütfen.
ben de 20 mayisi bekliyorum canim ilk randevu icin neyle karsilasicam hic bilmiyorum. cok tedrginim ama elden birsey gelmez
ins saglikla kavusuruz bebegimize
ben bugun hamile oldugumu öğrendim.allah herkese bu guzel duyguyu yasatır inşallah
gozun aydin canim hayirli olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah cumlesiyle insallah
hayirlisi gecen ay ben cok kotu olmusutm hem adet yok hem testte cizgi 6 gun bekledim artik gec dollenme diye inanmistimki
kirmizilar kapiyi caldi sinirden aksama kadar basim agridi gununde gelseydi ya.
ins gelecek aya bebisin gelir saglikla canim

yesim83 merhaba.... hamileymissin tesaduf eseri gordum cook cook sevindim masallahhh RAbbim kucagina almayi saglikla sihhatle nasip etsin bu arada ben kurtaj topiginden hatirlayamazsan diye yazayim dedim

Son düzenleme:
yesim83 merhaba.... hamileymissin tesaduf eseri gordum cook cook sevindim masallahhh RAbbim kucagina almayi saglikla sihhatle nasip etsin bu arada ben kurtaj topiginden hatirlayamazsan diye yazayim dedim

canim cok sagol
kendi kendime gelin guvey oluyroum henuz dr gidip kese filan gormedim
biraz zaman gecsin diye bekliyorum ama cok zor beklemekte
seninde az kalmis masallah. hatirladim canim cnhb de hamileymis cok sevindim ozel mesaj attim ona ama kutusu doluymus gonderemedim
herkes saglikla kucagina alir ins bebegini canim opuyorum cok

ben bugun hamile oldugumu öğrendim.allah herkese bu guzel duyguyu yasatır inşallah

ne kaa güzel bi haber bu Allah tamamına erdirsin bende birazdan hastaneye gidecem hemşire arkadaşım var gel dedi hem kanına bakalım yükselmişmi dedi hemde bata hcg ye bakacak adetime 9 gün var inşallah çıkar..

Allah hayırlısını versin bende umutlanıp sonra üzülmekten çok korkuyorum çünkü hiç öyle bi hayal kırıklığı yaşamadım ilk bebeğimde inşallah bundada olmaz..

Merhaba kızlar.

Ben en son adet 14 Martta oldum. 19 unda bittim.

4 nisan da da aşırı ateş ve baş ağırısı yaşadım. Ama hiç karın ağrım olmadı. Hafif lekelenme ve küçük kanamalar yaşadım. 2-3 gün sürdü. Normalde adetlerim çok ağrılı geçer.

Ve 24 nisanda kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.

Adetlerim hep düzenlidir. Gününü şaşmaz. Eğer adet günüm değişti ise yarın birgün adet olmam gerek.

Eğer olmazsam 14 mayıs ta olmam gerek.

Moralim çok bozuk. Kafama çok takar oldum.

Göğüs uçlarım çok hassas ve hamilelik belirtilerini yaşıyor gibiyim. Ama hamile değilim sanırım

Kan testi ni çok mu erken yaptırdım?

Tekrar yaptırsam mı?

Dua edin bana ne olur

güzel dilekleriniz için tşk ederim ...
ama ben çok korkuyorum son yıllarda duydugum dış gebelik kimyasal gebelik kalp atasını duyamama bebegime bişi olacak diye cok korkuyorum
daha öncede düşük yapmıştım yani hamileyim ama umarım bu saglıklı bir gebeliktir lütfen dualarınızı eksik etmeyin rabbim bizlerden saglıgımızı esirgemez inşallah..

az önce arkadaşım aradı gebelik yok dedi ama adetimide görmeden gebe değilim diyemiyorum, bi sitede de okudum kanda beta hcg değeri en iyi 2-3- hafta geçince sonuç veirir diye yazıyodu offf kafam karıştı:44: ben nasıl beklicem 9 gün daha ya

İnşallah banada ugurlu gelir. Bütün bekleyenlere Allah ım hayırlısıyla evlat sahibi yapsın

merhaba arkadaşlar; ben de aranıza yeni katıldım.sizleri sürekli takip ediyorum.5 yılllık bir evlilikten sonra bebiş yapmaya karar verdik. İlk denememiz, nasıl sonuçlanır bilmiyorum, ama stresi de cabası.burada okudukça kendimde belirtiler aramaya çalışıyorum; psikolojik olarak etkinleniyorum, ama sadece adet sancısı tarzında bir ağrı var, başka da birşey yok henüz. benim de BAT 10 mayıs...kısmetse aramıza katılır bebişimiz; bekliyoruz şimdilik:) sizlerinde hayırlı haberlerinizi bekliyorum.

gebe kalındığında da adet sancısı gibi sancı oluyo kasıklarda ama fazla değil, bunun adet sancısımı yoksa gebelik sancısımı olduğunu anlamak güç he birde bacaklarda çok ağrı olur adete yakın ama adet olmazsın benim ilk gebeliğimde öyle oldu...bu seferde içimde gebeymişim diye bi his var inşallah hislerimde yanılmam.

günaydınn kızlarr listeyii güncelleyinn yahuu batlarr geçmişş yokmu mayıs ayı hamişii aranızda ben de 11 ini bekliyorumm

Selam kızlar günaydın,
İnsallah allah tamamına erdirir, alırsınız bebeklerinizi kucagınıza ! Simdiden hayırlı olsun...Hamile haberleri almak çok güzel :)

Ben 3 mayısta regl oldum, bir sonaki BAT 28 Mayıs ! Bakalım olacak mı bu ay ?
Ama bunun stresi de yoruyor yahu, kendi haline bırakmak lazım...Sürekli ateş öç, ovülasyon testi yap, valla insan istemese de moda giriyor...Yani bu ay kendi haline bırakayım demistim ama bu prosedürleri yerine getirirken nasıl kendi haline bırakalım ki...Şimdi regl bitince birkaç gün sonra başlıcam yine ovü.tesiti yapmaya..
Ama gecen ay yaptıkta ne oldu?
Tam tamına testi yaptığım zamanalarda ve sonrasında baya calıstık...Bu ay olur diyorduk, olmadı!
Çok yorucu bu süreç psikolojik olarak yani..

Selam kızlar, inşallah topiğimiz uğurlu gelsin, mayısta kelebeklerimiz göbişlerimize konsun. Benim de sat 22 nisan bat 18 mayıs :) çalışmalara devam ediyoruz. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin, bizlere de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…